Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej spodního prádla a textilu: - dámské, pánské, dětské prádlo a textil - dámské kalhotky bokové, s potiskem, s nohavičkou, s krajkou, bezešvé do pasu, nízké, elastické, bokové - dámské tanga, string bavlněná, krajková, s obrázkem, s potiskem - dívčí kalhotky s bavlněnou krajkou, s nohavičkou, krajkové - pánské a chlapecké trenýrky, ...

Autodílna. Autoopravna, autoservis, servis: -osobní a dodávková auta, automobily (dodávky) všech značek (ŠKODA, VW, VOLKSWAGEN, OPEL, SEAT, RENAULT aj.). Pneuservis pro motocykly. Oprava, prodej: -pneumatiky.

Maloobchod, prodej: -drogerie, drogistické zboží -parfumerie -dárková kosmetika. Služby: -zhotovení fotografií -vyvolání filmů.

Maloobchod, prodej: -drogerie, drogistické zboží -parfumerie -dárková kosmetika.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, výroba: -ochranné pracovní pomůcky, oděvy, obuv -rukavice, přilby, kukly, štíty, brýle, záchranné pásy, lana, postroje. Poskytovatel náhradního plnění.

Velkoobchod, internetový obchod, prodej: -detoxikační náplasti -inhalátory -zelené potraviny

Prodej, e-shop: - tiskárny, velkoplošné tiskárny - skenery, projektory - příslušenství pro tiskárny, projektory - tonery - papíry do tiskárny.

Autoservis: -opravy automobilů všech značek -servis klimatizací -diagnostika -příprava a provedení STK+emise -montáž tažných zařízení -výměna autoskel -odtah vozidel -zabezpečení aut. Pneuservis. -prodej a montáž pneu -geometrie. Prodej: - náhradní díly.

Cukrárna: - káva, čaj, nealko i alko nápoje, koktejly, zákusky i dia zákusky, dorty, zmrzlina a poháry, nanuky. - na objendávk pečeme dortíky různých tvarů a velikostí, zákusky, mini zákusky

Zabýváme se nejen prodejem komponent pro hydraulické systémy ale i servisem a poradenstvím.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - masáže obličeje a dekoltu - depilace - úprava a barvení obočí, řasy. Prodáváme a používáme kosmetiku značky ALCINA.

Kosmetický salon. Kosmetické služby: - dermoošetření - individuální diagnostika pokožky - ošetření obličeje - čistící, hydratační, rozjasňující, regenerační a anti-age ošetření - ošetření těla - barvení a úprava obočí a řasy - depilace. Prodej: - značková kosmetika Simone MAHLER: - čistící gely, emulze, krémy, séra.

Dodávky surovin z celého světa pro potravinářský průmysl v rámci Evropské unie. Naše hlavní produkty jsou: - rajčatový protlak - ovocné koncentráty - ovocné pyré

Maloobchod, prodej: -svařované sítě -hřebíky -dráty -pletivo -sítě.

Hračkománie. Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - hračky pro děti: - společenské hry - stavebnice - plyšové hračky - hudební hračky - kreativní, výtvarné hračky - puzzle. FELISpro. Služby: - převod záznamu z videokazety na disky DVD. - zpracování starých diapozitivů či digitálních fotek na ...

Kadeřnictví. Veškeré kadeřnické služby: - prodlužování a zahušťování vlasů metodou Hair Talk, Euro.So.Cap a Balmain Paris - brazilský keratin - zhotovení slavnostních účesů - melíry, barvení vlasů, tónování vlasů. Prodej: - vlasová kosmetika Schwarzkopf professional - solární kosmetika. Solárium.

Maloobchod, prodej: - luxusní italské obuvi značek Just Cavalli, Gianmarco Lorenzi, Why.

Stříbrnictví. Rytecké práce. Výroba, oprava: - stříbrné a zlaté šperky: - snubní prsteny - zásnubní prsteny - náušnice, přívěsky.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

Zverimex, prodej krmiva a chovatelských potřeb.