Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, distribuce a stánkový prodej - lázeňské oplatky

Prodej hutního materiálu: -11523, 12050, 14220, 19312, 19436, 19552, 19573 -železářství.

Koželužny. Výroba: -usně (kůže) pro obuvnickou, galanterní, sedlářskou výrobu: -lícové -nubukové -s korigovaným lícem -speciální. Obchodní činnost - 50% export. Sklad s usněmi: -Otrokovice, areál Toma, 51.budova.

Výroba: - kojenecké zboží. Provozovna: - 1. máje 2633, Rožnov pod Radhoštěm.

Výroba: - domácí obuv-papuče, bačkory, nazouváky, nadněrné velikosti, filcové papuče, vložky do obuvi, - zámecké pantofle. Prodej: - výrobky z vlny: - valašské papuče - vlněné rukavice - vestičky - deky - sedáky na židle - polštáře - ledvinové pásy - fusaky - TV pytle.

Prodej - kompletní sortiment kroměřížské mlékárny Kromilk a.s. (čerstvé sýry, polotvrdé sýry, tavené sýry, vážený tvaroh a tvarohové speciality) - přímo od výrobce, nejnižší ceny - tvarůžky a tvarůžkové speciality firmy A.W. spol. s r.o. Loštice - sýry z kravského i ovčího mléka české a slovenské výroby - další mléčné produkty vynikající ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování ...

Kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví - zámečnické práce - soustružnické - frézařské práce - oplocení.

Výroba, prodej: - chomouty - postroje - potřeby pro chov koní - ohlavy - opratě - kynologické potřeby (obojky, vodítka, náhubky) - kožené kalhotové opasky.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -ubrousky do sušiček -parfémované avivážní ubrousky změkčující prádlo. Opravy oděvů: -veškeré oděvy -závěsy, záclony -bytové doplňky.

Autodoprava do 3, 5t Velkoobchod, prodej: -oleje - maziva

Eshop s dětskou módou, bazar: -bunky, boty, mikiny, rifle, overaly, tepláky, svetry, dupačky... -deštníky, pláštěnky. Adresa prodejny: U Rominka ul. Jindřicha Průchy/Dlouhá 1391 68601 Uherské Hradiště.

Výroba: - nábytek - Truhlářské, podlahářské, čalounické práce. Kuchyně, ložnice, skříně, kancelářský a dětský nábytek, sedací soupravy na míru, restaurační boxy, matrace, renovace sedacího nábytku

Šijeme - Bytové doplňky -povlečení -polštářky -deky s výplní -kapsáře, sedáky, tunely, domečky svatební doplňky a dekorace: - panenky na auta - šerpy na auta - košíčky pro družičky -Děti: - deky s aplikacemi - dětské povlečení - kapsáře. Dárkové předměty: - panenky ve valašských krojích

Maloobchod : - potraviny, smíšené zboží - průmyslové zboží, drogerie - stavebniny - diskontní prodejny Supermarket TERNO: -po-pá 7-21 -tel.:577110511.

Cukrářská výroba, cukrářství, prodej: -svatební cukroví, zákusky, dorty.

Velkoobchod a maloobchod hraček. Specializace na dřevěné edukativní hračky, didaktické a kreativní hračky. Dále v naší nabídce naleznete společenské hry, puzzle, stavebnice a další hračky vhodné zejména pro mateřské školy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - masné výrobky - uzenářské výrobky.

Firma se zabývá výrobou výrobků z technické pryže. Hlavně zakázkovou výrobou - různé manžety, těsnění, dorazy atd. Děláme výrobky pro domácí potřeby - rohože, stěrky na těsto, zvony na odpad, těsnění do tlakových hrnců atd.. Dále se zabýváme výrobou hokejových puků. Vyrábíme puky nejvyšší kvality, kterou jsou už roky dodávány na na nejvyšší ...

Starožitnosti nákup prodej, restaurování starožitného nábytku, realizace stylových interiérů

Autoservis, autoopravna, pneuservis. Maloobchod, prodej, oprava: - pneumatiky.

Výroba: -usňové materiály, usně, kůže -obuvnické polotovary: -svršky -podešve -obuv Obchodní činnost: -obuvnické, koželužské a šicí stroje. Vybavení koželužen.

Prodej: -spojovací materiály: -šrouby, matice, podložky, čepy, kolíky, hřebíky, vruty... -brusivo, vrtáky, tmely, lepidla, montážní pěny -kotevní, přivařovací technika.

Výdejna květin: -květiny: -řezané, -hrnkové -umělé - hedvábné, sušené imitace -tropické sušiny -živé vazby -květináče -keramika -dárkové předměty, ruční práce -venkovní dřeviny - částečně, pouze v jarním a letním období -luxusní látkové stuhy. Služby: -aranžování, vazba květiny v klasickém i moderním stylu ...

Vinotéka: -prodej vína -mešní vína -sudová vína