Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Nákupní středisko. Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Nákupní středisko. Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Velkoobchod porcelán, sklo, keramika - import, export. Dovážíme dárkový porcelán a keramiku. Zboží je vyrobeno pro naši firmu na zakázku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - papírenské zboží - kancelářské potřeby - obalový materiál - toaletní papír - papírové ubrousky, utěrky, kapesníky.

Maloobchod, prodej, e-shop: - jezdecké potřeby pro chovatele koní - jezdecké boty - sedla - biče - třmeny - jezdecké přilby - otěže - deky na koně - klobouky - chapsy - ohlávky - vitamíny - jezdecké oblečení - rajtky - knihy o koních - ochranné vesty.

Půjčovna a prodej: - svatební, společenské šaty. Nehtová modeláž, solárium. Prodej: - šperky Calvin Klein. Svatební a večerní líčení.

Korektury českých textů pravopisné, stylistické, typografické - úpravy struktury, formátu a obsahu textu Copywriting

Prodej: -zákusky -svatební dorty -zmrzlina.

Více než 50 druhů zeleniny v kvalitě BIO, bio ovoce, produkty (džemy, povidla, sirupy), bedýnkový prodej ve formě e-shopu pro region Kroměřížska.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, hrnkové, sušené -keramika (květináče) -dárková keramika -substráty (hlína) -hnojiva. Služby: -vazba, vázání, aranžování kytic.

JaNex Neradil Jaromír Valašské Meziříčí Restaurace: Restaurace Bavorský dvůr - provozní doba Po–So 10.00–23.00, Ne 10.00–21.00 - stravování, denní menu teplá jídla po celý den (Po–So 10.00–20.00, Ne 10.00–14.00) - možnost pořádání společenských, podnikových a rodinných akcí v našem loveckém salónku (kapacita ...

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby (potřeby pro chovatele) -krmiva, krmivo pro domácí miláčky, psy, kočky -exotické ptactvo -hlodavci -akvaristika, akvarijní ryby

Výroba, prodej: - RC a EPP modely - rc auta, rc letadla, rc lodě, tanky, rc vrtulníky - nabíječe - LiPol baterie - modelářské potřeby - soupravy. Zastoupení Dremel, Bosch, Pelikán, HPI, Spektrum, Futaba, Eflite, Graupner, Parkzone, Astra, HiTec, Revo, Blade.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné pomůcky: -pracovní rukavice -vatované kabáty a montérky -pracovní obuv -drogérie -kancelářské potřeby.

Naše firma se zabývá prodejem spojovacích materiálů a brusiva. Dodáváme šroubky, vruty, matice, podložky, závitové tyče, štouby do plechu, brusivo a to vše za přijatelné ceny. Prodej: Šrouby: -šrouby se šestihrannou hlavou a HV šrouby -šrouby se šestihrannou hlavou a se závitem k hlavě DIN 933, DIN 931, s jemným částečným závitem DIN 960, ...

Maloobchod, prodej: -zdravá výživa -potravinové doplňky -léčivé byliny.

Prodejna Vítcafé prodej kávovarů - servis Delonghi, Jura, Saeco prodej kávy - 30 druhů. Velkoobchod, prodej: -pražená káva VITCAFE -kanadské horké jablko -horká čokoláda. -30druhů káv z celého světa.

Naše společnost prodává značkové kabelky, šperky a další oděvní doplňky. Vedeme hodinky DKNY či Lacoste, kabelky Prada a Dolce&Gabbana nebo šperky Guess a Esprit.

Trafika, Tabák, PNS. Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -tabákové výrobky -cigarety, doutníky.

Specializujeme se na prodej pneu pro všechny typy vozů. Zakoupíte u nás osobní, nákladní, dodávkové i offroad pneu či speciální pneumatiky pro zemědělské a průmyslové stroje.

Keramické plastiky: - mísy - vázy - svícny - zahradní plastiky - interiérové plastiky.

Prodej: - bižuterní komponenty, korálky, křišťálová pryskyřice, Swarovski - hotová bižuterie, orgonity

Maloobchod, prodej: -potraviny.