Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: -obuv pro běžecký sport, běžecká obuv: -ASICS, NEW BALANCE.

Prodej : - spojovací materiály - plastové výrobky.

Výroba, prodej, maloobchod: - svíčky - parafínové výrobky - prohlídka výroby - reklamní svíčky - speciální svíčky pro hotely - kongresové svíčky - spolupráce s architekty, designéry a hotely.

Výroba a distribuce parafínových svíček. Prodej: - parafín.

Výroba, šití: -prošívané deky, přikrývky, polštáře. Služby: -čištění, čistírna peří.

Prodej smíšeného zboží: -tabákové výrobky -papírenské zboží -cukrovinky -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, diagnostika: -automobily, automobilů. Výměna: -olej, ložiska kol, rozvodové řemeny. Příprava, provedení po dohodě: -STK. Prodej: -oleje SELENA.

Lego, Modely, LEGAPARK . Maloobchod, prodej: - modelářské potřeby - plastikové modely - autodráhy - Lego - kompletní sortiment - stavebnice Merkur - puzzle - kolejiště - filatelie - kolektivní hry.

Maloobchod, prodej: - obuv dětská, dámská - ponožky, punčohové zboží - batohy a školní aktovky - deštníky, pláštěnky. Obuv je testovaná se značkou „Zdravotně nezávadná obuv –bota pro Vaše dítě“. Kriteria pro certifikaci stanovil tým odborníků ve spolupráci s Českou ortopedickou společností.

Cukrárna, cukrářská výroba. Prodej: -zákusky, koláčky, řezy, dorty -svatební cukroví -vánoční cukroví -velikonoční cukroví.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky, cukrovinky, dorty -káva, studené nápoje.

Cukrářská výroba, cukrářství: -svatební koláčky -cukroví, zákusky -dorty, korpusy na dort.

Pekárna a cukrárna. Výroba: -cukroví, dorty, zákusky na zakázku -pečivo: -plundrové, listové, celozrnné, sojové, kukuřičné, čajové -koláče, svatební vdolečky -zmrzlina. Prodej: -cukroví -teplé sendviče -hamburgery -DOT DOG -obložené bagety -italská zmrzlina -italská káva PIAZZA D´ORO ESPRESSO.

Práce, řemeslo: - sedlářství, brašnářství. Výroba, prodej: - koňská sedla (westernová sedla) - koňské postroje, uzdečky - doplňky pro westernový sport (opasková pouzdra na pistole, honácké biče, sedlové brašny a další kožené výrobky dle požadavků) - ručně zdobená kožená galanterie (opasky, kabelky, peněženky).

Velkoobchod, prodej: - vycházková obuv - společenská, svatební obuv - obuv pro mažoretky. Půjčovna: - nosič kol. Sídlo firmy: Komenského 1260 Bystřice pod Hostýnem.

Nabízíme přírodní švédskou kosmetiku: -Oriflame cz pro děti, ženy i muže. Vybírejte z aktuálního online katalogu Oriflame. Registrujeme nové členy z celé ČR – možnost neomezeného výdělku. Přidejte se do našeho týmu

Maloobchod, prodej: - VODO-TOPO potřeby - vodovodní baterie, armatury - sanitární keramika - izolace potrubí - kanalizační potrubí - plastové potrubí pro vnitřní rozvody vody - odpadní PVC potrubí a svěrné spoje pro domovní přípojky - plynové hadice - kulové ventily - WC sedátka (záchodová) - hadice a zahradní program pro ...

Prodej: - termoprádlo - zimní čepice - šátky - pletené oblečení (svetry, čepice).

Veterinární ambulance. Veterinář. Prodej: - krmivo. Psí útulek (útulek pro opuštěné psy).

Textil. Prodej českých a slovenských textilních výrobků: - spodní prádlo - pyžama, noční košile - trička - mikiny - svetry - halenky - košile - šaty, kostýmky - kalhoty - povlečení - deky.