Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Zámečnictví, výroba: - klíče FAB. Maloobchod, prodej: - kování.

Krejčovství. Šití, zakázková výroba: - dámská konfekce, oděvy - pánské kalhoty a košile - konfekce i do obchodů a prodejen.

Květinářství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - řezané květiny.

Cukrárna. Výroba: -cukrářská - cukrářské výrobky: -dorty, zákusky na zakázku.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky osobní, nákladní, traktorové všech značek.

Prodej spotřebního materiálu, tiskáren, kopírek a multifunkčních zařízení

Provádění trhacích a ohňostrojných prací. Fotografické služby. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce.

Maloobchod, prodej: - pánské oděvy - dámské oděvy.

Hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava: -hodinářské zboží: -hodiny, hodinky mechanické i bateriové -baterie.

Maloobchod, prodej: -potraviny: -pečivo, ovoce a zelenina.

Maloobchod, prodej: -papírnictví, papírenské zboží, -kancelářské a školní potřeby, -hračky, -stavebnice CHEVA, -tříkolky, koloběžky, -kočárky pro panenky.

Pekárna. Výroba, distribuce, prodej: -pekárenské výrobky: -tmavé, světlé pečivo, koláče. -cukrářské výrobky.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -zlaté šperky -snubní prsteny podle přání v krátkých termínech z bílého i žlutého zlata -stříbrné šperky -hodinky, hodiny nástěnné a kyvadlové.

Výroba: -filtry: -vzduchové -pozinkovaný plech -celospalitelný plast -standardní rukávcové -pro vysoké teploty -filtrační do klimajednotek -průmyslové -netkané a filtrační textilie -pro hrubou filtraci atmosferického vzduch -filtrační třída G3, G4.

Maloobchod, prodej, servis: - hodinky

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -květiny -semena, hnojiva, substráty -zahradnické doplňky.

Výroba, prodej: -obaly z plastů pro potravinářství: -kanystry na vodu 2, 3, 5, 10 -vaničky na tyčinky -na trojhránky.

Internetový prodej luxusních psacích potřeb.

Zakázková výroba, pečení: -vdolečky na svatby, oslavy, výročí: -tvarohové, makové, ořechové.

Knihařství. Služby: -paspartování a vazba knih. Prodej: -drobná grafika (Tvrdoň, Beneš, Benešová) -paličkovaná krajka.

Šicí dílna: Výroba, šití oděvů a oděvních doplňků: -svrchního ošacení -pracovní oděvy: -pro zdravotníky: -pláště, roušky, čepice -ošacení pro sport a volný čas -spodní prádlo -pracovní zástěry, pyžama, noční košile Volné výrobní kapacity dle objednávky zázazníka.

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, maloobchod, prodej: -Pneumatiky: -osobní, užitkové, nákladní, moto, závodní, 4x4 -ALu KOLA: –tuningová - exkluzivní litá kola na zakázku nebo limitované série -spinner - jedno, dvou, tří nebo čtyř dílná -Luxusní chromovaná kola -Autokosmetika SONAX – kompletní ...