Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Knihkupectví. Prodej, maloobchod: - knihy (krásná, odborná, počítačová, regionální, náboženská literatura, poezie, učebnice, společenské vědy, zdravověda a kuchařky, umění, sport, mapy a průvodce, historie, hudebniny, hudební CD, DVD).

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy (křesťanská duchovní literatura, dětská literatura, beletrie, umění) - CD a DVD (převážně hudební; klasická hudba, world music, blues, rock, jazz, pop, folk). Zásilkový prodej.

Distribuce,prodej: -výrobky značky VINCENTKA: -léčivá,minerální voda -zubní pasta,nosní sprej,pastilky, sirup,koncentrát.

EuropaTrade: - prodej smíšeného zboží.

Nakladatelství, vydavatelství. - entomologická literatura Prodej: - entomologické pomůcky

Maloobchod, prodej: - květiny - keramika

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -aranžmá z živých, sušených a umělých květin -kytice pro slavnostní příležitosti -výzdoba interiéru (svatby, rauty, kostely, kulturní, společenské i sportovní akce) -sezónní výzdoba (Vánoce, Velikonoce apod.) -keramika dekorační, užitková -dárkové předměty -rozvoz květin

Zahradnictví: - realizace zahrad - zahradnické potřeby - květiny, sazenice, cibulky - zemina, substráty, hnojiva - keramika.

Prodej, maloobchod: -odlitky -opracované dílce z šedé litiny a oceli.

Výroba, prodej: -lázeňské oplatky -lázeňské trojhránky.

Maloobchod, prodej: - knihy - porcelán (Karlovarský porcelán).

Práce: -domovní instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalační. Montáž, oprava: -plynové zařízení -výměna radiátorů -termotatické ventily -kotle, kotel -elektrokotle -montáž vodoměrů -výměna baterií -nátěry potrubí včetně ...

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevěné palety, europalety - dřevěné palety neznačené všech druhů a rozměrů - dřevěné obaly.

Výroba, prodej: -plastových a papírových výrobků: -tašky plastové a papírové -skládané plastové tašky s textilními držadly -tašky a obaly na láhve. Služby: -realizace potisků obalů a tašek.

Prodej, eshop: -outdoorové oblečení, bundy, kalhoty, dětské zboží... Náš sortiment budeme nadále rozšiřovat, vždy však s vysokým důrazem na kvalitu nabízeného zboží a služeb za přijatelnou cenu.

Prodejna, prodej: -školní, -kancelářské, -umělecké -výtvarné potřeby.

Výroba: -pružiny, péra: -tlačné, tažné, tvarové, speciální, zkrutné -pro dojící automaty, krmítka -pro zemědělské stroje -z patentovaného ocelového drátu -automatová výroba -zakázková výroba.

Sklad,výroba: -OOPP,ochranné pracovní pomůcky: -pracovní rukavice.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - lepící pásky (polypropylenová balící, maskovací, hliníková, pokovená, lepící bandáž, oboustranná, spojovací, univerzální) - obalový materiál - rychlozavírací sáčky - stretch folie (smršťovací a obalovací fólie).

Maloobchod, prodej: -dárkové zboží. -sklo. -porcelán. Zlatnictví, hodinářství: Kroměříž, Vodní 51/1, Tel: 573337165.

Zverimex. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby (pro chovatele) -akvária, terária, klece -rostliny -krmiva pro zvířata - (psi, kočky) -postroje pro psy a kočky -vodítka, košíky pro psy -živá zvířata: -hadi, plazi -králíci -křečci -želvy -akvarijní rybičky (ryby) -exotické ptactvo (papoušci).