Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Kožedělná výroba. Výroba, zakázkové šití, maloobchod, prodej, opravy: - lovecké oděvy (oděvy pro lov a volný čas) - lovecké potřeby, doplňky - kožené výrobky. Výkup: - surové kůže. Činění: - usně - kůže, kožešiny, trofeje. Opravy, čištění: - výrobky z kůže a kožešin. Příjem zakázek na činění, preparace, šití a opravy kožešin.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy - beletrie, naučná literatura.

Výroba, prodej: - dárkové obaly a krabičky - krabičky jsou vyráběny z kvalitních plastů a papíru (plastové a papírové krabičky) - pro zlaté, stříbrné šperky, mince, medaile, hodinky, kravatové spony, reklamní, dárkové předměty - předkládací plata, aranžérské prvky. Na zboží nabízíme potisk Vašeho firemního loga. Internetový obchod ...

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Internetový obchod, eshop, e-shop, zásilkový prodej: -numismatický materiál: -mince, sady mincí -medaile.

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: -motorové oleje, maziva CASTROL, SHELL: -pro motocykly a automobily -chemie pro motoristy. Zajišťujeme poradenskou činnost v oblasti aplikace olejů a maziv.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -dětské potřeby -příslušenství, doplňky a zboží pro děti a maminky.

Cukrářská výroba, prodej: - cukrářské speciality - pekařské (pekárenské) výrobky - cukrárenské výrobky, cukroví, korpusy, čajové pečivo, výrobky z lístkového těsta. Cukrárna.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro řezníky při výrobě masných výrobků: -polyamidové obaly zn. OSKUDA -textilní střeva na trvanlivé výrobky -přírodní střeva -kořenící směsi -kutrovací a nástřikové přípravky -stroje a zařízení pro masný průmysl.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -parfémy, toaletní vody, dárkové sady - dámské, pánské -spodní prádlo -česká bižuterie -holící strojky, epilátory -dětská péče, kosmetika -kuchyňské spotřebiče ... .

Zastoupení firmy HERBEX v ČR. Obchodní činnost, distribuce, velkoobchod, prodej: -čaje HERBEX CZECHIA: -bylinné, ovocné, zelené -sáčkové, sypané.

Služby, prodej: - akvarijní ryby, rostliny, technika - akvárium dle vašeho přání - potřeby pro chovatele domácích mazlíčků - poradenství - výkup akvarijních ryb

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení a obuv: -ADIDAS, PUMA, UMBRO, KILLTEC, FILA, NIKE -sportovní dresy pro sportovní kluby -sportovní potřeby pro basketbal: -koše, míče, obuv, chrániče -vybavení pro: -hokej-dresy aj. -fotbal-dresy aj. -tenis-rakety, čelenky, potítka aj. -plavky -kolečkové brusle Potisk: -dresy.

Maloobchod: -textil -textilní galanterie

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Maloobchod, prodej: -papírnictví.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Internetový obchod, e-shop, e-shop, prodej: -swaroski šperky -ocelové šperky -magnetické ocelové a hematitové šperky -stříbro -módní doplňky -hedvábné kravaty.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -šály, pašmíny, šátky a šálky. Kontaktní místo AVON: -Zlín, Rašínova ulice 522 (naproti T-mobile).

Prodej: -dámské, spodní prádlo -parfumerie.

Výroba, prodej, servis: - zlatnické zboží, - hodinářské zboží.