Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Řeznictví uzenářství KOŠAŘ Prodej, maloobchod, zpracování: -maso(masa): -vepřové, hovězí -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky.

Kamenná prodejna obuvi i eshop firmy ARNO Zlín-Kostelec nabízí široký sortiment zboží - dámské, pánské boty, dětská certifikovaná obuv, nadměrná i podměrná obuv, gumičkové, letní, zimní i celoroční boty. Jsme prodejci zn. Tamaris, Mustang, Kamik, Rock Spring, Coqui, Befado, KangaROOS, Power a další. Veškeré zboží v eshopu máme skladem na ...

Profesionální autoservis a pneuservis pro osobní vozidla. Autoopravna: - opravy motorových vozidel všech značek - autodiagnostika, opravy motoru, převodovky, podvozku, brzd - tuningové úpravy vozidel. Pneuservis: - oprava defektů - přezutí pneumatik - rovnání disků kol. Prodej nových pneu od světových výrobců za dostupné ...

Náš autoservis a pneuservis najdete v průmyslovém areálu na Středu v Otrokovicích. Nabízíme rychlost a kvalitní opravu Vašeho vozu a stejně tak rychle přezujeme pneumatiky. Mimo jiné nabízíme také přepravu osob po celé ČR i do zahraničí mikrobusem pro 8 osob. Autoservis: - veškeré mechanické práce všech typů osobních a dodávkových vozidel - ...

Výroba, prodej: - disky na pryžová kola - ATV pneumatiky a disky - spojovací materiál na vlnitý plech - kola pro manipulační a zemědělskou zahradní techniku - celá kola disk+pneumatika - pláště a duše - atypy disků kol.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - vše pro vaši střechu - klempířské prvky, okapový systém, střešní fólie a pásky, sněhové zábrany, pochůzné lávky a nášlapy, odvětrávání a prostrupy střechou, střešní doplňky, fotovoltaika, spojovací materiál, stavební chemie, nářadí, dřevosortiment. Doprava zdarma při objednávkách nad 5000 ...

Půjčovna: - stavební nářadí - přívěsné vozíky - s rampou, bez rampy, s plachtou, motovan - párty stany - mobilní stany 3x3m, 3x4, 5m, 3x6m - zahradní udírny - grily na selata, prasetoče. Čištění interiérů osobních aut. Mytí vozidel, dodávek. Pneuservis. Prodej: - propan butan láhve.

Zámečnictví: -zámečnické práce Výroba, prodej, maloobchod, servis: -klíčů FAB, GUARD, CONSTRUCT, Mul-T-lock a jiné -autoklíče s imobilizerem a dálkovým ovládáním -zámků Fab, Guard, Evva, Mul-T-Lock, Winkhaus -bezpečnostní kování Rostex, Hoppe - Systémy Generálního klíče -Nouzové otevírání Domů a Automobilů

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, prodej: - sportovní, tréninková výživa - zdravá výživa - fitness vybavení.

Kovovýroba: - přepravní kontejnery - container pro odpady a jiné materiály - lisovací kontejnery - konjtejnery přípojné - kontejnery mulden - kontejnery Avia - kontejnery Abroll - kontejnery skladové - kontejnery pro využití v zemědělství, pro převoz obilí, chlévské mrvy ap. Výroba, kovovýroba, služby: - přepravní ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - mycí a čistící prostředky - ekologicky příznivé: - tekutá mýdla, šampóny - dávkovače - odmašťovače - papírenské zboží - tekuté mycí pasty na ruce - tekuté rukavice.

Chytrá chemie. Výroba, prodej: - stavební chemie - čistící, odmašťovací prostředky - chemické přípravky pro úklidové firmy a průmysl - hydroizolační materiály pro stavebnictví.

Autorizovaný zástupce firmy CHEM-TREND (KLÜBER CHEMIE), Bomix, OKS pro ČR a SR. Prodej, velkoobchod, distribuce, servis, poradenství: -prostředky čistící, separační, mazací, konzervační, antikorozní pro plastikářský průmysl pro vstřikovací a vytlačovací stroje.

Výroba, výrobce, šití: - opláštění, plachty - látkové, nepromokavé kryty - plachty na stánky, přístřešky - sportovní tašky, batohy na míru - automotive (textilní inserty, multibagy, opláštění palet).

Internetový obchod, eshop, on-line prodej elektro, příslušenství mobilů, počítačů: - chytré hodinky, náhradní náramky - elektrická vozítka - sluchátka - bluetooth, bezdrátová, herní, sportovní, dětská - powerbanky - Xiaomi produkty - čističky vzduchu, zvlhčovače - paměťové karty, pevné disky, stativy, reproduktory, tv, video, držáky ...

Internetový obchod, eshop, maloobchod, prodej: - kufry, cestovní tašky, příruční zavazadla - batohy - dámské, pánské, dětské, na notebook, do letadla, do školy - peněženky, vizitkáře, dokladovky, klíčenky - kabelky, ledvinky

Internetový obchod, eshop, maloobchod, prodej: - kufry, cestovní tašky, příruční zavazadla - batohy - dámské, pánské, dětské, na notebook, do letadla, do školy - peněženky, vizitkáře, dokladovky, klíčenky - kabelky, ledvinky

Maloobchod, prodej: - kufry, cestovní tašky, příruční zavazadla - batohy - dámské, pánské, dětské, na notebook, do letadla, do školy - peněženky, vizitkáře, dokladovky, klíčenky - kabelky, ledvinky Druhá prodejna - Luhačovice, Lázeňské náměstí 554.

Výroba, prodej: - mouka, mletí pšenice a žita - zpracování obilovin.

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - dárkové zboží. Květinová vazba - dárkové, svatební kytice. Svatební floristika Zakázková výsadba.

Společnost Květiny Hrádek se zabývá prodejem květin a dárkového zboží. Nabízíme také aranžérské služby, fotoslužby a výrobu razítek. Služby: - prodej květin - prodej dárkového zboží - aranžérské služby - fotoslužby - výroba razítek. PPL + zásilkovna Prodejnu naleznete na adrese Hrádecká 156, Slavičín - Hrádek na Vlárské dráze.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -obuv: - trekkingová -pracovní - vojenská (military) - speciální obuv pro potřeby uniformovaných složek: - policie, bezpečnostní agentury, záchranné sbory, celní správa, vězeňská služba.

Zastavárna. Úrok 3% týdně. Zastavujeme šperky, hodinky, historické sklo, porcelán, mobilní telefony, tablety, PC, notebooky, elektro nářadí, spotřebiče a další. Čištění a drobné opravy zlatých a stříbrných šperků.

Pivovar. Penzion - ubytování až pro 30 hostů. Vířivka i sauna. Restaurace - rozvoz denního menu, pizza. Zajistíme kompletní cateringové služby.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové, sušené - květináče -svatební a smuteční vazby. Květinová vazba, kytice. Rozvoz květin do 15 km