Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, velkoobchod, maloobchod, zásilková služba, šití, eshop: - ochranné pracovní pomůcky - ochranné pracovní oděvy - chrániče sluchu E.A.R., BILSON - ochranné brýle, štíty, přilby OKULA, UVEX, BILSOM - zimní zateplené bundy, softshell, fleece bundy - mikiny, košile, trička - čepice - kombinézy, montérky - spodní prádlo, ...

Klasický recruitment, outsourcing, outplacement, temporary help (dočasná výpomoc), try & Hire. Vyhledání, výběr technických specialistů, technického managementu a obchodníků.

Firma UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně - Malenovicích působí jako autorizovaný prodejce vozů značek PEUGEOT, MITSUBISHI, NISSAN, DS a CITROËN. Poskytuje záruční i pozáruční servis těchto automobilů a provozuje autobazar všech značek. Nabídka společnosti UNICARS CZ s.r.o.: - záruční i pozáruční servis automobilů PEUGEOT, MITSUBISHI, NISSAN, DS a ...

Práce: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topo, topenářské -plynoinstalace -rekonstrukce koupelen. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelen -spojovací materiál.

Design pro lahve: - sítotisk a potisk drahými kovy - coating - nástřih lahví - dekorování sklad pomocí obtisků.

Zahrádkářské, pěstitelské potřeby. Maloobchod, prodej. - potřeby pro dům a domácnost - potřeby pro zahradu.

Společnost OXALIS, spol. s r.o. renomovaný dovozce, zpracovatel a distributor sypaných čajů a výběrové kávy. V našem širokém sortimentu naleznete černé, zelené a žluté čaje, bílé a kvetoucí čaje, Mate, Matcha, ovocné a bylinné čaje a také výběrou zrnkovou a mletou kávu. Dále našim zákazníkům můžeme nabídnout čajové nápoje a elixíry, kakao a také ...

Studio zdravého spánku. Maloobchod, prodej: - ložnice a postele z masivu + čalouněné - rošty do postelí +pro dlouhodobě ležící a vysoká nosnost do 180 kg - matrace -výroba na míru, ortopedické - bytový textil - povlečení, ručníky, osušky - spodní, noční prádlo - koberce, PVC - záclony a závěsy /šijeme na míru/ - thermo prádlo /od Pleas/.

Pražírna kávy. Prodej kávy: - Arabika - Robusta - Espresso směsi.

Pohostinství: -cukrárna. Výroba, prodej: -cukroví, zákusky, dorty, poháry.

Internetový obchod, eshop, prodej: - drogerie, úklidové prostředky. - dávkovače mýdel, dezinfekcí. - osvěžovače vzduchu.

Internetový obchod, eshop, prodej: - dárky pro muže, ženy, děti, k jubileu, ke svatbě.

Internetový obchod, eshop, prodej: - teplákoviny - softshell - úplety - tkaniny - svetrovina - náplety - minky - patchwork - galanterie - šicí stroje - overlocky, coverlocky, univerzální stroje.

Vyrábíme originální dřevěné hračky, řehtačky a píšťalky. Naše výrobky jsou bez povrchové úpravy a tím i zaručeně zdravotně nezávadné. Hračky a řehtačky vyrábíme ze sušeného kvalitního bukového dřeva. Píšťalky vyrábíme z různých dřevin, čím vzniká velice zajímavý barevný efekt. Jsme členy Sdružení lidových řemeslníků a výrobců.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -upevňovací a kotevní technika (systémy) fischer pro stavební účely: -ocelové kotvy pro střední a těžké zatížení -stavební chemie -plastové hmoždinky pro všechny stavební materiály -speciální hmoždinky -montážní pěny -silikonové tmely. Prodej montovaných rodinných domů, ...

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika, parfumerie.

Výroba: -dlahy vakuové, extenzní a vyprošťovací -vakuové matrace -nosítka svinovací, skládací, dekontaminační -podvěsy -transportní plachty -patologické vaky -zdravotnické batohy a tašky Vysokofrekvenční svařování.

Waterblasting - odstraňování VDZ a gumy pomocí vodního paprsku, drsnění povrchů vozovek. Technologie Waterblasting odstraňuje: - barvy na VDZ - hladké i profilované termoplasty a studené plasty - fólie včetně profilovaných verzí - protiskluzové vrstvy - gumu - povlak z nových betonů - olejové, benzinové i naftové skvrny - zlepšuje nebo ...

Velkoobchod, maloobchod, eshop: -obuvi - dámské, pánské, dětské -Prestige -kopačky, tenisky -papuče -ortopedické přezůvky -gumáky -pracovní, rybářská, myslivecká obuv.

Společnost Fatra, a.s. patří mezi významné světové zpracovatele plastů, sídlí v Napajedlech u Zlína. Dodává výrobky z plastů pro různá průmyslová odvětví - např. plovoucí vinylové podlahy, PVC podlahy, paropropustné fólie a lamináty, hydroizolační systémy Fatrafol, polyesterové fólie BOPET, technické vinylové fólie, plastové vytlačované profily, ...

Obráběčství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Firma M. NAVY, s.r.o. vyrábí a prodává obalové materiály. Náš sortiment zahrnuje stretch fólie, vázací pásky, lepící pásky, dřevěné obaly, plastové a kovové obaly, bariérové fólie, kurty, vlnitá lepenku a mnoho dalších. Zabýváme se i balením na zakázku pro export, v expedici, zajištěním nákladu v dopravních prostředcích nebo kontejnerech a ...