Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

Masáže: - klasická, sportovní, lymfatická, reflexní, bankování, lávovými kameny, medová, rašelinový zábal, Dornova metoda, Breussova metoda, skořicový zábal, anticelulitidový zábal, zábal s kokosovým olejem, zábal z bahna Mrtvého meře, P-SHINE, tělové a ušní svíce. Pedikúra

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: -rifle, jeansy -kalhoty -košile, halenky, trička, svetry -šaty, sukně -bundy, kožíšky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej, maloobchod -dámské a pátnské OUTLETové zboží, oblečení, oděvy, textil: -trička, trika, topy, košile, polokošile, mikiny, sukně, šaty, tuniky -pyžama, noční košile -spodní prádlo -ponožky -plavky -tašky.

Vstřikování a zpracování plastů

Prodej - keramika Prodej - dárkové zboží Prodej - květiny - svatební kytice - dušičkové a adventní věnce

Výroba - mříže Zámečnictví - brány Zámečnictví - věšáky Zámečnictví - ploty - zábradlí - schodiště Zámečnictví - ploty - brány - mříže - zábradlí - schodiště - krbové příslušenství - svícny - věšáky - kliky - kování - doplňky pro ...

Květinářství. Služby: - nabízím svatební a smuteční vazbu, tvorbu a prodej věnců a dekorací pro různé příležitosti - aranžování, úpravy květin. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny - pokojové i venkovní, trvalky, dvouletky, letničky (sezónní sadba) - živé květiny exotické, zeleň různých jakostí - aranžérské ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Truhlářství, podlahářství

Maloobchod, prodej: - textilní galanterie - textil.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 27.01.2014 do 27.01.2023 Prodej: - veškerý sortiment firmy QUELLE: - elektrospotřebiče - kosmetika - oděvy - potřeby pro domácnost: - nerez nádobí - plasty - krmivo pro psy, kočky, ryby, ptáky - potřeby: - rybářské - chovatelské.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 27.01.2014 do 27.01.2023 Smíšené zboží. Prodej: - pečivo - mražené výrobky - potraviny - tabákových výrobky.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 28.07.2014 do 31.12.2050 Prodej a montáž: -interiérových dveří -obložkových zárubní -celoskleněné dveře -kliky, kování -stavební pouzdra.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 20.03.2013 do 01.12.2018 Zprostředkování obchodu a služeb

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.

Internetový obchod, prodej: - kvalitní italská kosmetika za příznivé ceny. Široká nabídka zdravotně nezávadného, atestovaného zboží. Velký výběr dětské kosmetiky, pracích gelů, aviváží, tělové a vlasové kosmetiky, dekorativní kosmetiky. Kvalitní čistící a desinfekční přípravky jak pro domácnosti, tak i pro velkoodběratele.

Výroba, prodej: - sklo, dárkové sety užitkového skla: - vybavení pro luxusní hotely, vinárny, restaurace - obří číše, poháry, těžítka, olejové vázy, svícny, dózy, parfémové flakony.

Výroba: - papírové a lepenkové výrobky a plnobarevným potiskem.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2028. Kožešnictví. Úprava a barvení kožešin, výroba kožešinového zboží.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - dekorace.

Výroba, ladění, oprava: - hudební nástroje: - strunné, klávesové, akordeony - elektronické.