Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej a servis: - zahradní a zemědělská technika: - travní technika - skleníky. Prodej zahradní techniky výrobců AL-KO, SOLO, MTD, HONDA, DAKR, KARSIT, DWT.

Prodej spojovacího materiálů: - v provedení ocel, hliník, měď, nerez A2 - hřebíky, tmely, silikony, nářadí.

Výroba, prodej, eshop: - dámská obuv - polobotky, baleríny - pánská obuv.

Mgr. Marek Gonda se zabývá výrobou fujar, slovenských a balkánských píšťal nebo dvojaček, experimentálních pentatonických píšťal a didgeridoo. U každého z těchto nástrojů se snažím, aby byl ve výsledku co nejpřesvědčivější, plný barvy a života. K tomu mi také pomáhá vlastní hráčská zkušenost, která je nevyhnutelná pro pochopení vlastností a ...

Výroba, velkoobchod, zásilkový prodej: - dřevěné hračky - dřevěné stavebnice - dřevěné slepovací stavebnice

Servis, montáž: - mechanické i elektronické zabezpečovací systémy - klíče, zámky, kování - trezory - generální systémy a sjednocování - elektronické přístupy.

Vinotéka Holešov. Prodej kvalitního vína moravských značek a doplňků k vínu online. Prodej vína na oslavy, plesy, do restaurací, na kulturní akce. Vypůjčením výčepních zařízení. Možnost zpětného odběru zboží. Prodej, e-shop - víno, víno - sekty.

Česká distribuční centrála a školící centrum oblíbené značky nehtové kosmetiky RUSCONA. Prodáváme podkladové, modelační, kamuflážní i ukončovací UV gely a Gellaky vyrobené výhradně v Evropě. Dále štětce, pilníky, šablony, akrylové barvy, perličky, kamínky a mnoho dalšího. Jsme zároveň autory a vývojáři jediné globální sociální sítě pro ...

Výroba: -domácích knedlíků vařených ve vodě -různých druhů a velikostí -houskové knedlíky -kynuté knedlíky plněné kusovým ovocem -bramborové knedlíky přílohové -plněné uzeným masem, škvarky a švestkami -listové těsto -špekové knedlíky

V našem Květinářství Kamélie v Holešově či Fryštáku Vám nachystáme různé vazby květin podle nejmodernějších trendů. Máme dlouholetou praxi v aranžování, realizovali jsme svatební výzdobu, slavnostní i smuteční, květinové vazby. Kytice i květiny připravíme na rozvoz, který realizujeme hlavně v regionu Zlínský kraj. Po celé ČR realizujeme rozvoz ...

Pekařství. Cukrárna. Výroba: - zákusky, koláče - běžné pečivo, balené pečivo - studená kuchyně - hotová jídla - těsta.

Dovoz, distribuce: -káva MAURO. Eshop: -caffé MAURO -hrníčky na kávu. Distribuce, prodej: -anglické čaje LONDON -horké čokolády -horké nealkoholické nápoje -frappé. Prodej, servis: -espresso kávovary WEGA, SAECO. Gastrobazar: -kávovary.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - nábytkového a stavebního kování - drátěný program - dřezy, baterie - osvětlovací rampy - soklové lišty - příborníky - bytové doplňky - odpadkové koše - kuchyňské doplňky - tmely, silikony, lepidla, montážní pěny - obalový materiál - lepící pásky - kliky - parapety.

Prodejní sklad: - spojovací materiál - kotevní technika, vruty - brusivo - konstrukční šrouby - tesařské kování - stavební chemie - nerezový program.

Prodejna s farmářskými potravinami. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

Regionální farmářské potraviny. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

Firma TEiKO spol. s r.o. je největší výrobce sanitární techniky v České republice. Vyrábíme a prodáváme vany, sprchové kouty, sprchové vaničky, panely, zástěny, masážní systémy, parní boxy, vířivé bazény, umyvadla. Výroba, prodej: -sanitární výrobky z akrylátu, sanitární technika: -koupelnové vany, vaničky -rohové vany -vanové vířivé ...

Maloobchod, prodej: -šperky - zlato, stříbro, ocel, perly, brilianty -hodinky.

Výroba, velkoobchod, prodej, export, vývoz: -obuvnické komponenty -polyuretanové podešve

Výroba hydraulických hadic na počkání. Opravy hydraulických válců, čerpadel, hydromotorů, mailerů. Prodej hydraulického šroubení, hadicoviny v metráži, náhradních dílů pro hydrauliku jako hydromotory, čerpadla, akumulátory, válce, filtry, filtrační vložky, rozvaděče, trubky, ventily, manometry, hydraulický olej.

Květinářství - netradiční floristika Prodej: - moderní bytové doplňky, dekorace - pokojové květiny - slavnostní kytice - dětské kytičky ze sladkostí - klobásové kytice - smuteční vazba.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - ovocné stromky a keře - okrasné keře, dřeviny - balkonové rostliny - vánoční stromky- sříbrný smrk, jedle borovice -hnojiva, postřiky - zahradní nářadí Fiskars. Služby: - návrhy, realizace, údržba zahrad a trávníků - výsadby a stříhání živých plotů - zakládání a údržba trávníků - ...

Výroba obalových materiálů pro pekárny, cukrárny, čokoládovny a kavárny:: -pekařské a cukrářské košíčky na muffiny, nepromastitelné, pergamenové -formy na pečení, papírové formy -pečící, balicí papír -dortové podložky, krajky -hliníkové misky.

Služby: - květinářství - dárková keramika - kompletní svatební floristika - speciální floristika - smuteční floristika - interiérové dekorace - umělé květiny - živé květiny¨ - hrnkové květiny. Vazba: - originální kytice.

Výroba: -hotové teplé pokrmy. Služby: -závodní stravování orientované na průmyslové podniky -stravování soukromých osob -veřejné stravování -catering.