Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Firma Botaservis s.r.o. nabízí obuvnickým firmám veškerý materiál, nářadí a stroje pro opraváře obuvi. Máme vlastní výrobu patníků, podrážek, podešví a jiné pryžové výrobky, které exportujeme nejen do Česku, ale i na Slovensko, do Itálie a Švýcarska, také do Polska, Lotyšska a na Ukrajinu. Velkoobchod, prodej, výroba: -obuvnický opravárenský ...

Prodej - maso, masné výrobky - uzeniny.

Kozí farma - chov koz. Výroba: - kozí sýry - kozí klobásky (nepravidelně) - kozí zmrzlina - ostatní výrobky z kozího mléka Prodej: - vlastní kozí kolostrum.

Čerpací stanice. Prodej: - PHM pohonných hmot - olejů a maziv pro osobní, nákladní automobily - autokosmetiky. PPL - výdejní místo.

Výroba, export, import, prodej: - pracovní pomůcky - ochranné pomůcky - pracovní rukavice.

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, prodej: - stolařské a truhlářské materiály, stolařského a truhlářského materiálu - velkoplošných materiálů - velkoplošných laminovaných desek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - dřevovláknité desky (surová DTD, dýhovaná DTD, MDF surová) - překližka, překližek, překližky - laťovka, ...

Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností. Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj je celoročně otevřen prodejní sklad, kde je k prodeji písek, kamenivo, posypová sůl, mulčovací kůra, substráty, zemina i další materiál. Prodejní sklad se nachází v areálu firmy, na adrese Kroměříž - Kotojedy 56. SÚS Kroměřížska je především ...

Internetový prodej, eshop: - motocyklových pneumatik. Skladem motopneu zn. Continental, Dunlop, Michelin, Metzeler, Pirelli, Bridgestone, Avon, Shinko .

Výroba: -plastové potrubní systémy, desky a profily -pěnové izolační hmoty z PE -reflexní materiály -obalový materiál z pěnového PE -plastové podložky pod židle -nano respirátory SPURTEX V100 FFP2 NR . Eshop, internetový obchod: - certifikované NANO roušky - nano respirátory FFP2 Služby: -pronájem nebytových prostor.

Společnost ASPro Pack, s.r.o. se specializuje na výrobu papírových kelímků na kávu s sebou i s víčkem, u kterých je možné udělat potisk dle přání zákazníka. Jedná se o jednorázové kelímky. V Rožnově pod Radhoštěm vyrábíme pouze dvouvrstvé papírové kelímky na kávu. Jednovrstvé kelímky neposkytují komfort pro zákazníka, jelikož mohou silně ...

Maloobchod, prodej: - dětské oblečení - hračky - dekorace do pokoje - bižuterie.

Strojní vyšívání, textilní výroba: - nášivky - výšivky - firemních loga. Vyšívání na veškerý textil. Výroba: - trenýrky - dětské zástěry, kloboučky.

Eshop: -dřezy, baterie, drtiče -drátěný program -vestavěné spotřebiče -Celá ČR.

Skladovací služby. Velkoobchod, velkosklad, prodej, distribuce: -kůže, usně, obuv.

Pivotéka. Půjčovna výčepního zařízení. Prodej: - dárková balení piva. - dárky pro pivaře.

Výroba, prodej keramiky: - modro-bílá, zeleno-bílá keramika - Habánská, Slovácká keramika - moderní, zahradní keramika i výrobky pro děti - demižony.

Výroba: - křupky - oplatky - těstoviny

Internetový obchod, eshop, prodej: - vybavení do kuchyně - úklid domácnosti - malé spotřebiče - bytové doplňky - bytový textil - vybavení koupelny - vše pro kutily - zahrada - elektrospotřebiče - počítače - audio technika - bezpečnostní systémy - chytré hodinky - měřiče teploty a vlhkosti - GPS, kamery - ...

Autoservis, autoopravna, oprava: -mechanické opravy osobních a užitkových vozidel všech značek -opravy karoserii a lakování -generální opravy motorů a převodovek -diagnostika -geometrie -opravy elektroinstalace, montáž centrálního zamykání, handsfree a automatického spínání světel -servisní prohlídky -příprava a ...

Dovoz, import, zásilkový prodej, velkoobchodní a maloobchodní prodej: -sportovní obuvi - specializovaná obuv pro různé sporty -obuv pro volný čas -vycházková obuv -nadměrné velikosti obuvi. Sídlo: -Zlín, Díly VI/3920.

Pekárna. Pečení chleba tradičním postupem z chlebového kvasu. Slané i sladké pečivo. Krajové speciality: - osúchy, valašské vdolky.

Prodej: - okrasných ryb - krmení - vzduchovadel, čerpadel - vodních rostlin.

Velkoobchod a internetový obchod: -specialista na okrajové velikosti podprsenek, erotické prádlo, punčochové zboží, pánské spodní prádlo -značky - Emilio Cavallini, Trasparenze, Luna, Panache, Shirley of Hollywood, Vero by Aslanis -podprsenky, kalhotky, plavky, pánské spodní prádlo, košilky, pyžama, punčochy, punčochové kalhoty, samodržící ...

Potravinářská výroba: - výroba knedlíků - houskové, kynuté, lněné kusovým ovocem, bramborové, přílohové, plněné uzeným masem, bramborové šulánky a halušky.

Ve Vašich prostorách s našimi zaměstnanci jsme schopni Vám poskytnout: -rozbourání vepřových půlek na části s úpravou pro výsek -vykosťování částí z vepřové půlky – kýta, plec, pečeně, bok, krkovice (dle požadavků zákazníka) -rozbourání hovězích 1 na části s úpravou na výsek -vykosťování hovězích částí – kýta, plec, žebro, krk, roštěnec ...