Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.

Maloobchod - zboží s tématikou filmů: - řetízky, náramky, prsteny, náušnice - hodinky - mince - brože - šátky, šály - peněženky - polštáře - diáře - klíčenky - hrnky, sklenice - batohy, tašky.

V kouzelném světě MujParacord.cz najdete spoustu zajímavého zboží. Na prodej: - náramky - padákové šňůry - survival příslušenství.

Výroba i na zakázku, prodej: - pracovní oděvy - až 160 druhů dle požadavku.

Kvalitní a pohodlná, převážně usňová obuv i pro široká chodidla. Vše skladem. Krátké dodací lhůty. Telefonická podpora.

V našem krámku Dary kraje ve Zlíně Vám nabízíme ty nejlepší a nejchutnější regionální farmářské potraviny. Naleznete u nás až 17 druhů pečiva, více než 80 druhů uzenin, mléčné výrobky i domácí vína a piva. Bezkontaktní doručení, rozvoz potravin v regionu Zlín. Prodej, obchod Dary kraje: -farmářské potraviny -sýry -uzeniny, bio maso ...

Maloobchod, prodej: - ovčí produkty - výrobky z ovčí vlny - bylinné balzámy - výrobky z konopí Velkoobchodní prodej, sklad: - letiště 1578, 765 02 Otrokovice tel.: 603164910.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Řeznictví: Maso: - vepřové, hovězí maso, droby, kosti - marinovaná masa. Uzeniny: - párky, klobásy, šunky - měkké, polosuché, trvanlivé salámy - grilovací speciality, zabijačové výrobky - uzená masa s kostí - bezlepkové výrobky

Prodejna: - maso - uzeniny, masné, uzenářské výrobky, salámy - masné speciality - masné polotovary

Výroba: -jímky, septiky, vodoměrné šachty -nádrže pro chemický a potravinářský průmysl -PVC kryty do rozvaděčů -výrobky z plastů pro stavebnictví -bazénů -ohýbání a tváření polykarbonátu a plexi.

Farma, chov: - masný skot Prodej: - maso

Distribuce: -zdravotnické, drogistické zboží. Velkoobchodní prodej: -zdravotní bylinná kosmetika -balzámy na rty -zdravotnické náplasti -tejpy a obinadla -teploměry -aerometry -kobercové pásky -termofory -autolékárničky.

Sklárny. Výroba sklářská: -prvovýroba ručně foukané hladké skleněné výrobky - skla: -barevné (16 druhů) a tvarové kombinace -zušlechťování (dekorace) vlastních výrobků z prvovýroby či z automatické výroby: -pískování, matování, leptání, malování, broušení, kulení, stříkání, diaryt. -skleněné výrobky - sklo: ...

Lihovar, pěstitelská pálenice. Pronájem společenské místnosti: - pro oslavu, firemní večírek.

Vinotéka. Velký výběr moravských lahvových vín, 23 druhů stáčených vín. Prodej: - dárkové zboží, keramika. Pobočka: - Zlín - Jižní svahy, Okružní 4701 - Panorama.

Firma MS CAR Michala Salajky se již více než 10 let zabývá dovozem automobilů ze zahraničí, z celé Evropské unie a hlavně z Německa, Holandska, Belgie a Francie - s českými doklady, včetně STK a emisí. Klientům nabízíme dovoz vozidel concernu Škoda, AUDI, Volkswagen ze zahraničí: - kvalitní vozy od autorizovaných prodejců - nejlevnější ...

Vývoj, výroba: -pryžové a pryžotextilní membrány pro měřicí, regulační, dávkovací a čerpací techniku.

Dodávka, distribuce, maloobchod, prodej, výroba: - obuv: - PRESTIGE - sportovní - pracovní - chirurgická - zimní - dětská.

Prodejce krmiv Rozvoz krmiv dle domluvy. Prodej: - krmiva zn. Fitmin, N&D, Yoggies, Delikan aj. - výživové doplňky značky Aptus. Výcvik psů. Psí hotel - ubytování pro pejsky v době Vaší dovolené. Psí útulek - tel.: 734372530 .

Velkoobchod: -papír -školní a kancelářské potřeby -spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku.

Kosmetické studio: - kosmetické poradenství - vizážistka - parfumerie.

Moderní vinařství: - produkce okolo 20 000 lahví . Eshop, internetový prodej: - bílé, červené, růžové víno - řada Klasik, Alternative, MéRose, Vejce - degustační, dárkové balíčky s vínem.

Prodej, e-shop - potřeby pro včelaře - potřeby pro pivovarníky.