Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Cukrářství. Výroba: - dorty - zákusky - cukroví.

Esoterika, Feng-shui. Prodej, eshop: - léčivé kameny, minerály - kamínky, korálky.

Prodej hudebních nástrojů: - kytary, baskytary - smyčcové nástroje - piana - ozvučovací technika. Příslušenství pro mobilní telefony: pouzdra, folie, skla, nabíječky. Elektronické cigarety, liquidy a příslušenství.

BIO farma: - horský sýr - zrající sýr - Pasecká Niva, Gouda, Ricotta - jemně zakysaná smetana - smetanový bílý jogurt - Hormadur - hermelín - pařené sýry - nitě - podmáslí čisté, borůvkové - kyška.

Půjčovna, pronájem: - elektrický výčep - párty pípa - malý i velký mobilní univerzální gril - mobilní kovová udírna - džbány, sklenice na víno, pivo, skleněné hrnky na kávu, čaj - půjčujeme na kusy. Prodej: - sudová piva - 50l, 30l, 15l - sudové limonády - kofola, malinovka, kombajnerka, hrozen bílý - plastové jednorázové ...

V naší provozovně nabízíme nižší ceny jak v katalogu o 23%. Dále odborné poradenství v oblasti péče o pleť- provádíme hloubkovou analýzu pleti s doporučením kvalitní přírodní kosmetiky Oriflame. Máte možnost vyzkoušet wellness potravinové doplňky, které firma Oriflame nabízí a v neposlední řadě - poradenství v oblasti vizážistiky. Firma ...

Vývoj, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - matrace pro vodní postele, vodních matrací - zdravé spaní - vodní matrace: Treat lumbar classic, Treat aqua spring, Treat aqua light. Práce: -vysokofrekvenční svařování folií PVC

Distribuční a poradenské centrum zaměřené na: - wellness životní styl - e-shop a odborné poradenství v oblasti nutričních programů zdravé výživy, sportovní výživy, regenerace organismu, redukce a regulace váhy, celkové péče o tělo, pleť a zdraví.

Internetový obchod, e-shop, eshop, velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytový textil: - ložní povlečení - Stanex, Matějovský - prostěradla - bytové doplňky. Sklad: - Zlín-Louky, Pod Šternberkem 306.

Výroba a prodej: - pilové pásy na řezání kovů (bimetal M42 a M51, nástrojová ocel) - pilové pásy na řezání dřeva (bimetal) - ruční pilové listy na řezání kovů - strojní pilové listy na řezání kovů - ruční nářadí pro truhlářské, zahradnické a stavební účely Nabízíme možnost testování našich pilových pásů zdarma.

Distribuce, prodej: - kosmetika ORIFLAME.

Distribuce, prodej: - švédská kosmetika ORIFLAME - přírodní kosmetika a vitamíny. Služby: - kosmetické.

ORIFLAME - švédská přírodní kosmetika - distribuce, prodej, poradenství, líčení

Nabízíme služby z oblasti odívání: - odborné poradenství i pro plnoštíhlé a nadměrné velikosti - dámské šaty, sukně, halenky, kalhoty, kostýmy, saka, lehké pláště - pánské kalhoty, lehká saka, košile, kravaty, lehké pláště - povlečení, lemování záclon, ubrusů a dalších doplňků - pro firmy oblékáme zaměstnance a zajišťujeme vybavení (restaurace, ...

Prodej: - čerské sladkovodní a mořské ryby - kapr obecný, candát obecný, pstruh duhový, losos, pražma, mořský vlk, tuňák, sumeček africký, okoun nilský, treska, obecná, treska tmavá, halibut grónský, tuňák žlutoploutvý - mořské plody.

Prodej, e-shop - pánské, dámské oblečení - bundy, trička, košile, svetry - módní doplňky.

Velkoobchod, prodej mražené: -ovoce -zelenina - ryb a drůbeže.

Balicí stroje a kompletní balicí linky včetně etiketování a obalový materiál nabízí TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Prodej, dodávky, servis: - balicí stroje a linky - kartonovací stroje pro balení lahví a plechovek do papírových krabic, kartonů - stroje pro aplikaci odnosných uch na skupinu výrobků zabalených do PE folie - horizontální ...

Práce: -tvarové výseky různých tvarů z různých materiálů (papír, PVC): -etikety, samolepky -těsnění. Výroba, prodej: -zdravotní obuvi -zdravotní pracovní obuvi -ESD, antistatické pracovní obuvi -letní sandálová obuv, sandály -antibakteriální, vložky do obuvi s nanočásticemi stříbra - protizápachové stélky -ortopedické ...

Kompletní kosmetické služby, kosmetika: -permanentní make-up, obočí chloupkovou metodou -trvalá na řasy -líčení -poradenství Služby -kosmetika -permanentní make-up -prodej kosmetiky Alcina - pro nevěsty líčení -proměny vizáže Prodej přípravků na hubnutí KETODIET

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby, pokládka, pokládání, rekonstrukce, : -chodníky -pozemní komunikace -parkoviště -vozovky -kanalizace -inženýrské sítě -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a desky. Práce: -zemní a výkopové. Prodej, montáž: -prvky zahradní architektury -zámková dlažba.

Výroba pánské konfekce - především pánských obleků. Pánskou konfekci vyrábíme ve vysoké kvalitě díky zkušenostem prostějovských oděvářů.

Výroba: - plastové obaly - plastové kanystry, dózy, lahve.