Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Obchodní dům MODUS se nachází v centru Zlína. V našem obchodním domě je umístěno několik prodejen a naleznete zde např. nadměrnou obuv, punčochové zboží, galanterii, taneční kavárnu nebo kosmetické studio. Informační telefon: 577212272 Nabízíme k pronájmu nebytový prostor 17 m2 ve III. NP OD Modus vhodný pro služby (nehtová modeláž a ...

Pneuservis Pavel Záruba provádí pneuservisní práce výměnu, servis prodej a opravu pneumatik, kompletní servis, čištění, plnění autoklimatizace, autoservis pro všechny typy automobilů a renovaci světlometů. Pneuservis, výměna, servis, oprava, opravy, opravna, prodej, maloobchod: -prodej pneumatiky osobních i nákladních značek BARUM, ...

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -drogerie,drogistické zboží -domácí potřeby,potřeby pro domácnost -průmyslové zboží: -výrobky z plastu,kovu,dřeva a gumy: -plastové pohárky,kelímky,mýdlenky, pouzdra na mýdlo a kartáček,šetřič mýdla,kartáčky na ruce,plácačky na mouchy,klepač koberců,vědro,kýble, zvon-vysavač ...

Květinářství: - květiny. Prodej: - keramika, porcelán - drobné dárky.

Pánské zakázkové krejčovství a oděvní ateliér: - zakázkové šití pánských oděvů, pánské obleky na míru - ručně šité odleky na míru - společenské obleky, fraky, smokingy - košile na zakázku - pláště, saka, kalhoty - doplňky a obuv - malosériové zakázky - firemní a profesní oděvy - vysokoškolské taláry - odborné konzultace, tvorba ...

E-shop, internetový obchod, prodej: - aromalampy, - aromaterapie, - péče o miminka, - synergické směsi, -hračky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - specializovaná prodejna kynologických potřeb - granulovaná krmiva, konzervy, salámy, těstoviny pro zvířata - obojky, vodítka, náhubky, hřebeny, kartáče - žvýkací kosti, vitamíny - akvaristické potřeby. - e-shop krmiv a kynologických potřeb.

Praní a šití krojů. Strojové a ruční vyšívání krojů. Šití dárkových předmětů. Církevní oděvy a textilie, peřinky a roušky ke křtu. Bytové doplňky.

Internetový obchod, eshop, prodej: - vybavení pro psy, kočky, hlodavce, fretky, terarijní zvířata - chovatelské potřeby: - krmivo, vitamíny, pamlsky - stelivo, podestýlky, toalety pro psy a kočky - pelíšky, přepravky - odpočívadla, škrabadla - drogerie - postroje, vodítka, obojky - hry a hračky pro zvířata.

Šití, zakázkové krejčovství: -společenské šaty, obleky -svatební šaty -textilní doplňky - povlečení, záclony. Opravy a úpravy: -oděvů. Návrhy, malosériová výroba: -modelová konfekce (pánská, dámská) -společenské oblečení -oděvy pro volný čas -sportovní oblečení -pracovní oděvy. Prodejna - Otrokovice, nám. 3. května 1793, ...

Prodej: - originální VW, Audi, Seat, Škoda, Ford a veškeré evropské - neoriginální díly a doplňky - pneumatiky automobilové, motocyklové (silniční, enduro, cross, sportovní, čtyřkolky, Agro. Autoservis. Motoservis. Pneuservis- Čištění automobilů, motocyklů, lodí a caravanů. Odtahová služba. Osobní ...

Velkoobchod, prodej: - obuv - textílie.

Maloobchod, prodej: -hračky, hračkářství -sport, sportovní potřeby -papírnictví, papírenské zboží, školní a kancelářské potřeby. Služby: -kopírování černobílé -faxové služby.

Velkoobchod a maloobchod s motocyklovými pneumatykami, zástupce firem: -Pirelli, Metzeler, Dunlop, Michelin, Continental, Bridgestone, Heidenau.

Výroba: -formy na technickou pryž -výrobky z pryže, pneumatiky

Pekařství, cukrářství. Zakázková výroba domácích dortů, cukroví, zákusků, rolád, řezů, frgálů a svatebních koláčků.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Výroba plastových a pryžových výrobků

Zdravý styl. Vítejte v internetovém obchodě, který je zaměřen a nabízí produkty na přírodní bázi, které pomáhají udržovat tělo i ducha v kondici.

Keramická dílna. Výroba porcelánu a keramiky: - užitková keramika - hrnečky, soupravy, vázy, mísy - dekorativní keramika.

Zámečnictví, nástrojářství - výroba nerezových šroubovacích spon.

-Zprostředkování obchodu -Příprava a vypracování technických návrhů - konstrukční činnost ve strojírenství -Specializovaný maloobchod -Velkoobchod

Šití: -záclon, závěsů -japonských stěn -římských rolet -ubrusů -potahů na židle -přehozy -polštářky -bytové doplňky.

Výroba masa a masných výrobků se specializací na výrobu fermentovaných masných výrobků s probiotiky a prebiotiky. Distribuci zabezpečujeme vlastními chladícími izotermickými vozidly. Výrobky vlastní produkce nabízíme v síti podnikových prodejen ve Zlínském kraji. Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny.