Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Internetový prodej látkových plen a ekologických potřeb pro děti a jejich rodiče. Zakoupit u nás můžete také Zdravé lahve, tvoříve hračky zn. Aladine, dřevěné hračky, přírodní kosmetiku, ekologickou drogerii a spoustu dalšího..

Výroba, e-shop, prodej: - nejrůznější včelí produkty z CHKO Bílé Karpaty - med - mateří kašička - pyl s medem - rouskový pyl - pyl perga - propolis surový - propolisová tinktura - medovina.

Prodej: - stříbrné a ocelové šperky (prsteny, stříbrné náušnice, ocelové náramky, stříbrné řetízky, přívěsky).

Ověřený internetový obchod s pneumatikami a diskami.Nabízime Vám nejširší výběr pneumatik na osobné a užitkové auta, moto pneumatiky, disky a elektrony za vynikajíci ceny. Objednávky online nebo telefonicky.

Pila. Výroba: -dřevěné palety, stavební řezivo, přepravní bedny, IPPC, přepravní obaly. Výkup palet EUR. Dodávky, prodej řeziva - hranoly, desky, střešní latě, střešní vazby, krovy, výkup dřevěné kulatiny.

Velkoobchod: - kožená galanterie - cestovní potřeby Prodej: - cestovní kufry - dámské módní kabelky - pánské tašky - tašky na notebook - kožené aktovky - pánské kožené etue - atašé kufříky - peněženky - rukavice - další doplňky.

Farmářská prodejna, eshop: - masné výrobky, uzeniny, drůbež - pečivo - nápoje alkoholické a nealkoholické, sirupy, bio mošty - čaje - koření a bylinky - mléčné výrobky - sýry, tvarohy, jogurty - bio zelenina a ovoce - džemy, medy, povidla, hořčice - pohankové křupky - Vizovické frgály - těstoviny - mouka, pohanka, kroupy.

Výroba bioproduktů: Bioláda - džemy s 98% obsahem ovocné složky, bez přidaného cukru ZEN drinky Čaje pro dva Ovocné sirupy

Prodej: - živá zvířata, poražená zvířata, mléčné výrobky, vajíčka, domácí povidla .

Maloobchod, e-shop -sportovní potřeby -hračky -papírnictví

Galanterní výroba, brašnářská výroba: -těžká a lehká galanterie: -aktovky, brašny pro poštovní doručovatele - sedátka a polstrování inv. vozíků -pouzdra na hudební nástroje -pouzdra na měřící přístroje -pouzdra na lovecké zbraně -brašny a pouzdra pro řemeslníky -sériové zakázky pro průmysl.

Výroba a prodej sušeného ovoce a zeleniny.

Výroba: -nosiče na víno z vrbového proutí -dárkové koše -smuteční koše.

ČESKÁ VÝROBA - svářecí kožené pracovní rukavice TIG, - kožené rukavice, - svářečský program, - kožené pracovní oděvy: zástěry, rukávníky, kamaše, nátepníky.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: -vinařství -vinný sklep (provozovna č.5720). Pod Starýma Horama č.e.23 696 71, Blatnice pod sv. Antonínkem.

Prodej, e-shop: - plastové výrobky, které byly vyrobeny na území České republiky - hadičky PVC, bužírky PVC, plastové vázací pásky, klipovací pásky s drátky, šňůry na prádlo, prádelní šňůry do sušáku, lanové svorky, sprchové a koupelnové rohože - vázací materiál na vinice, sady a zahrady - vázací bužírky, vázací pásky s drátkem a drátky na ...

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - papírnictví: - školní, kancelářské, psací potřeby - papíry, tiskopisy, obálky - drogerie, drogistické zboží - obalový materiál - náplně do tiskáren a kopírek - karneval

Hračky, dárky, metličky pro děti i babičky. Výroba: - bytové doplňky, - stojany na květiny, - květinové stěny, - stolky, - věšáky. Turistické ubytování v Beskydech. Prodej: - dřevěné hračky, - kované výrobky, - keramika z Valašska, - originální dárky, - reklamní předměty, - bytové doplňky, - dekorace do bytu.

Prodej: -vánoční organza -sváteční organza -organza na svatbu, organza pro dekoraci stolů a křesel (židlí) -dekorační materiál na rolce - organza, šifon (široká paleta barev 12cm i 40cm) -stuhy materiálové (atlas, organza, taft...) -síťky florystická fibra -akrylové doplňky -stuhy juta -stuhy atlas, atlas s drátkem, atlas mačkaný s ...

Internetový obchod, e-shop, prodej: -nábytek -matrace -postele, noční stolky.

Služby: -servis vozidel FORD, KIA a HYUNDAI -montáž tažného zařízení pro uvedené značky -kontrola a seřízení geometrie vozu -lakování -vyvažování pneu -karosárna -diagnostika -polepení automobilů -zapůjčení náhradního vozu Prodej: -referentských a ojetých vozů -protiúčtových vozů -letních i zimních pneu -tažných ...