Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - obuv.

Výroba: - PVC hadičky, bužírky a drobné profily - PE a PP trubičky a různé drobné profily - drobné vázací a svazkovací pásky - vytlačování plastů - vázací materiál na vinice, sady a zahrady Výrobky: - prádelní potahované PVC šňůry s ocelovým lankem a silonovým lankem - klipovací pásky clipband - vázací pásky twistband - oplášťované ...

Výroba: - vlnitý pozinkovaný plech Výroba klíčů FAB na počkání. Prodej: - ložiska, gufera - spojovací materiál.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -pneumatiky - nové -pneuservis -autoservis -diagnostika -servis klimatizací -odtahová služba.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, import: - zahradní Italský nábytek - GRAND SOLEIL - italské hračky - lyžařská výstroj SALOMON - italské sportovní oděvy BRUGI, AST - sportovní obuv SALOMON. Zajištění ubytování: - italské Dolomity, Sardinie, Bibione.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby - krmiva pro papoušky, kočky, psy, želvy. Zastupujeme značky: Deli Nature, Slaats, Versele-Laga, Montana Cages, Manitoba.

Výroba mléčných výrobků. Nabízíme: - polotučné mléko - smetana ke šlehání - čerstvé mléko polotučné (PET) - jogurt bílý - laksymáček vanilkový a kakaový - pomazánkové máslo - šlehané podmáslí - zakysaná smetana - zákys - čerstvé máslo.

Prodej, maloobchod, butik: - kameny, polodrahokamy a výrobky z nich - esoterika - orient - vonné tyčinky - ušní svíce - dárková keramika, porcelán - rituální předměty - tibetské mísy, zvonky, činely - aromaterapie - bioprodukty, doplňky stravy, zdravá výživa - dárkové zboží.

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej, velkoobchod, maloobchod: -hadice firmy Valmon -produkty pro dílnu a zahradu: -drobné nářadí a nástroje -stavební kolečka, hladítka, lžíce, nádoby ... -zahradnické potřeby: -rozstřikovače, rychlospojky, hrábě, lopaty ... -domácí potřeby.

Zemědělství. Výstavba, realizace: -vinice Pěstování švestek kovoobráběčství, obchodní zastoupení českých firem v Čínské lidové republice, Výroba, prodej: -víno značky Wine Dietrichstein www.wienedietrichstein.com švestek, slivovice, kooperace a zprostřetkování obchodů v Čínské lidové republice,

Zámečnictví, nástrojářství.

Prodej, eshop: - krabičková dieta - rautové produkty (masa, sýry, sushi, sedviče, bagety, chlebíčky, ovoce, dezerty).

Terapie, masáže a péče o tělo: - kosmetické a celotělové terapie - partnerské terapie - pedikúra - vizážistka - prodej kosmetických produktů.

Velkoobchod, prodej: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v třídě A1 smrkové s popelem do 0, 5%, balení 15kg nebo big-bag - palivové dřevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpalovače. Doprava zdarma pro Zlínský kraj.

Maloobchod, prodej: - plantážní zrnková káva - 100% arabica Ze střední a jižní Ameriky, bezkofeinová káva, aromatizovaná i ajurvédská káva - čaje a bylinné směsi firem Oxalis, Natura-Grešík, Ahmad, London, Biogena, Ecce – Vita Dr.Frej, Everest Ayurveda: - ovocné, černé, zelené, bílé, žluté, roiboos, ajurvédské, honeybush - koření, ...

TEMAX tech s.r.o.: - je největším dodavatelem výrobků, upevňovací techniky -hadicové spony, nekonečné pásy, úchytky, objímky značek KALE, GEMI, KOVOPOL, FRANC, SERRATUB a dalších v ČR - dále se specializujeme na průmyslová těsnění, technické spreje a tmely TECTANE určené pro údržbu a opravárenství, ohebné nerezové hadice pro ...

Výroba, dodávky: - střechy na klíč - střešní krytiny BRAMAC, TONDACH, CREATON - okapové systémy BRAMAC, SAG, LINDAB - klempířské konstrukce - příslušenství pro střechy - spojovací materiál.

Výhradní distributor GAS pro ČR a SR Velkoobchodní sklad: - pánské a dámské oděvy značky Gas jeans

Zakázková výroba - dřevěné transportní obaly, palety a klece

Prodej, maloobchod: -čaj -káva -horká čokoláda -čokolády -bonbóny -bonboniéry