Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Řeznictví, uzenářstí. Zpracování, maloobchod, prodej: -maso, uzenářské výrobky a speciality.

Řeznictví, uzenářstí. Zpracování, maloobchod, prodej: -maso, uzenářské výrobky a speciality.

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby. Prodej: - drogistické zboží. Chráněná dílna. Zajišťujeme možnost náhradního plnění za poskytnuté služby či odebrané zboží.

Návrhy, prodej a realizace - interiérových textilů a dekorací - záclony, závěsy, doplňky. Internetová videopůjčovna Topfun.

Kompletní dodávka, montáže, velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -mycí a čistící technologie pro všechny typy vozidel - mycí linky: -osobní a dodávková vozidla -nákladní vozy a autobusy -speciální vozidla - trolejbus, tramvaj -ruční vysokotlaké mycí boxy -vysavače a tepovače -biologické čistírny odpadních vod pro ...

Prodej dětského oblečení: - kalhoty - šaty - svetry - halenky - bundy - pyžama - družičkovské šatičky a další - teplákové soupravy - trika - dlouhý rukáv - legíny

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Práce: -autoklempířské. Služby: -pneuservis. -čištění interiérů automobilů. -svařování autoplastů. Maloobchod, prodej: -pneumatiky na osobní automobily.

Výroba, šití: - luxusní dámská móda, konfekce (modely, oděvy) - úpletová konfekce - plesová konfekce. Osobitý design, originalita. Úprava zakoupených modelů. Možnost individuálního zhotovení části kompletu. Vlastní značkové prodejny.

Maloobchod, prodej: - obuv dámská, pánská, dětská - kožená galanterie - doplňky: - dámské kabelky, pánské tašky, zavazadla, batohy, rukavice, pěneženky, opasky - punčochové zboží, ponožky, podkolenky. Sídlo společnosti: - Zlín, Dlouhá 130.

Výroba,velkoobchod,prodej,tuzemský trh i export: -obuvi (boty,botů) značky BAŤA: -pánské,dámské,dětské -pro volný čas,vycházková -design dle současných módních trendů. Služby: -vyhotovení vzorku dle přání zákazníka -zpracování technické dokumentace -sériová výroba finálních výrobků. Materiál obuvi: -převážně useň.

Family store. Maloobchod,prodej: -obuvi,boty. Informační linka: -800200999.

Maloobchod,prodej: -obuvi /boty/ -kabelky,kufry,batohy -punčochové zboží -galanterie kožená.

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod s bytovým textilem: -výrobky z peří: -péřové přikrývky, polštáře -dětské ložní soupravy -spací pytle -výrobky z dutého vlákna: -dekorační polštářky -povrchový materiál umělých ložních souprav je 100% bavlna, použitá náplň duté vlákno, tuzemské výroby. Výroba: -polštářů do ...

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Chráněná pracovní dílna: -třídění a čištění plastů. Výroba: -sáčky, pytle a návleky z bublinkové fólie -přířezy z LD PE fólie. Prodej: -paropropustné a parotěsné střešní fólie. Odebráním našich služeb, zboží a výrobků si můžete splnit náhradní plnění.

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Výroba a zpracování: - plastických hmot a obalových materiálů včetně jejich zpětné recyklace na plastové drtě.

Exkluzivní ručně paličkované šperky: - náušnice - náhrdelníky - korunky - náramky - svatení šperky.

Zakázková výroba, prodej: - dřevěné didaktické hračky a hry z bukového dřeva a v přírodním provedení: - drobné hračky na kolečkách - vláčky, autíčka, auta, traktory, letadla, motocykly, tahače - zvířátka - kuřátka, slepice, kohouti, pávy, zajíci, koníci, sloni, žirafi, prasátka, ježci - nábytek pro panenky - ložnice pro ...

Internetový obchod s drogerií a kosmetikou Eurona by Černý. Navíc mnoho článků o ekologické drogerii. Návody rady a postupy.Nabídka produktů pro úklid, praní, kosmetiky a dalších prostředků pro domácí použití.

Prodej: - včelí med - vejce - sádlo - domací marmelády - kompoty - zelenina - ovoce - drůbež...atd.

Prodej: - krmiva pro psy (Fitmin, Best Choice, Josera, Essentials, Taste of the Wild, Platinum), maso pro psy, prodej krmiv pro kočky, hlodavce a ptáky, chovatelské potřeby. Prodej - obojky (kovové, textilní, kožené, výcvikové) - vodítka - postroje - náhubky - misky - aporty, hračky - oblečení pro psovody. Sportovní výcvik ...

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

České zdravotní matrace - zdravé spaní, postele, rošty. Značková maloobchodní prodejna výrobků: -FATRA Napajedla, TECHNOPLAST Chropyně: -plastových výrobků.

Prodej: -přípravek na zvětšní prsou natural push-up.