Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba: -osobní ochranné pracovní pomůcky (elektrikářské, zámečnické, lesnické a revírnické brašny, brašny pro průvodčí, opasky, chrániče, kamaše, rukávníky a zástěry pro svářeče, zástěry pro kováře).

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: -potravinářské stroje -prodej strojů pro potravinářský průmysl -vakuové a balicí (balící) stroje, systémy -míchací, pečící, potahovací, máčecí, plnící stroje, systémy -linky -dopravní systémy pro potravinářství -pasterizační zařízení (pastery), sterilizátory, chladící ...

Výroba, potravinářská výroba, prodej: - chlazené plněné těstoviny SÁGA - tortellini (tortelini) - těstoviny plněné masem - těstoviny vegetarian a vegan s náplní z rostlinných produktů.

Prodej, e-shop: - klenotnictví, zlatnictví - šperky - hodinky - prsteny.

- Systémové služby pro průmysl - Konzultace a zavádění systémů produktivity, pořádku a čistoty, zejména 5S, TOC - Pronájem pracovních oděvů a prádla - Čištění a praní pracovních oděvů a textilu - pronájem a dodávky čistících utěrek a hadrů - Úklid

- Zavádění intuitivního marketingu v praxi - Konzultace v oblasti marketingu, managementu a osobního rozvoje - Pořádání vzdělávacích seminářů - Pořádání firemních eventů - Nakladatelství

Nakupte si kvalitní dětské oblečení levně online přes eshop. Internetový obchod, prodej: -originální secondhand - dětské oděvy, móda pro děti. Neutrácejte víc, než musíte. Vybíráme jen opravdu krásné kousky.

Pálenice Kelč, palírna. Výroba: - alkohol, slivovice.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Autoservis, autoopravna, oprava, opravy: -opravy vozů všech značek -specializace Peugeot -kompletní služby -příprava a provedení STK -prodej veškerých náhradních dílů. Pneuservis: -výměna, vyvažování: -pneumatiky -prodej nové pneu, protektory i použité. Autobazar.

Internetový obchod, e-shop: - bezlepkové potraviny - zdravá výživy - bylinné produkty firmy Diochi - ekologické drogerie Dedra.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - sandálová zdravotní i ortipedická obuv, sandály: - dámská, pánská - vycházková, přezůvková, pracovní

Reflexologická kamenná deska (pro léčbu a prevenci plochých nohou) Antibakteriální funkční prádlo Koloidní stříbro

Pneuservis. Prodej, maloobchod: -pneumatiky: -autodoplňky -autokosmetika -akumulátory -nabíječky -autopotahy. Autoservis: -diagnostika -výměna dílů -drobné karosářské práce -výměna olejů a akumulátorů -brzdy.

Kavárna. Prodej tradičních rukodělných výrobků.

Stylové-šperky.cz. - Internetové klenotnictví: - nabízí šperky z chirurgické oceli, šperky z titanu a moderních materiálů. Naleznete zde také stylové modní doplňky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -pneumatiky.

Výroba, velkoobchodní prodej, distribuce: -lékořicových cukrovinek -dražovaných čokoládových cukrovinek -dražovaných nečokoládových cukrovinek.

Výroba, prodej: - ponožkové zboží (pánské, dámské, dětské a sportovní ponožky, podkolenky).

BioNiňo ČR - bio obchod. Internetový prodej, e-shop: - dětské oblečení z přírodních biomateriálů - látkové pleny, turecké kalhoty, bio prostěradla, bio osušky.

Společnost Catnails.cz Bojkovice-Přečkovice se zabývá prodejem potřeb nejen pro nehtové salóny, nabízíme potřeby pro akrylové nehty, gelové nehty, manikúru a pedikúru. Na našem e-shopu naleznete širokou nabídku kvalitních materiálů a vybavení na modeláž nehtů: - e-shop, prodej: - akrylové a gelové nehty pro profi nehtová studia a začínající ...

Hračkářství. Papírnictví. Maloobchod, prodej: - hračky - plyšová zvířátka - panenky - modely aut - Barbie - LEGO.

Hračkářství. Maloobchod, prodej: - hračky - papír, papírnictví - aktovky, batohy, kapsáře - barvy a štětce - modelovací hmoty - pastelky, fixy, křídy - penály a pouzdra - psací potřeby - sešity, bloky, diáře - kancelářské potřeby.