Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, dodávka: -obaly z lineárního polyetylénu.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky. Kovovýroba, výroba: -klíče, autoklíče.

Drátěný program pro tiskoviny. Nástěnné a podlahové drátěné stojany pro prezentaci katalogů, letáků. Zásobníky na inzerci, prodejní síťové a košové stojany.

Vinotéka: -velkoobchod s vínem Služby: -firemní akce na klíč -firemní dárkové kazety s vínem… -provádění řízených degustací -someliérské potřeby -reklamní předměty -salonek 50 míst s krbem -Chile, Slovinsko, Morava

Trafika. Tabák. Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -cigarety, tabákové výrobky.

Maloobchod, prodej: -zahradní jezírka -vše pro jezírka: -ryby, lekníny, rostliny, hnojiva, přípravky proti řasám, krmivo pro ryby, fólie, filtry, atd. -i na dobírku -řešení filtrace na míru. Zverimex FAUNA - FLORA. Maloobchod, prodej: -potřeby pro chovatele -akvarijní ryby -exotická zvířata -krmivo. Služby: -lepení ...

Maloobchod, prodej: -dárkové zboží. -sklo. -porcelán. Zlatnictví, hodinářství: Kroměříž, Vodní 51/1, Tel: 573337165.

Pěstitelská pálenice. -lihoviny -ovocné destiláty -zpracování ovocných kvasů

Pálenice. Výroba, pálení, destilace: -ovocné kvasy, destiláty - výroba lihovin z ovocných kvasů

Pálenice. Pálení, destilace: -ovocné kvasy

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie: -kabelky. -peněženky. -kožené doplňky.

Výroba a distribuce: - chlebové, běžné i jemné pečivo - cukrářské produkty

Import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -strojky na výrobu frappé /frapé/ - řecká káva. Export: -nářadí a nástroje. Velkoobchod, prodej, dodávka: -káva.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby pro tennis, squash a badminton. - vyplétání raket na elektronickém stroji Pacific. - tenisové obuvi Asics atd. Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 9:30 – 18:00 Sobota 9:00 – 12:00

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Prodej, maloobchod: - textil - obuv.

Restaurace, pohostinství. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej: -drogerie, -domácí potřeby.

Ladění, oprava: - mechanika klavírů, piana - cimbály, dudy. Oprava: - strunné hudební nástroje.

Komisní prodej: -dlouhé a krátké zbraně na zbrojní průkaz -střelivo na dlouhé a krátké zbraně, sportovní střelivo, výběr malorážkové střelivo -zprostředkovatelský(komisní)prodej krátkých zbraní(pistole, revolvery) a dlouhých zbraní(lovecké brokové, kulové, kombinované)za výhodných podmínek. Zakázkové šití na míru: ...

Maloobchod, prodej: -průmyslového zboží -drogerie -barvy, laky.

Knihařství: -ruční vazba, -vazby knih, časopisů, diplomových prací, sbírek zákonů, účetních dokladů.

Velkoobchod, prodej: -nápoje: -alko -nealko -potraviny -cukrovinky -cigarety. Doprava zajištěna.