Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, sušené, hrnkové -doplňkový sortiment: -hlína, květináče, substráty, hnojiva. Služby: -vazby květin (vazba).

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -zelenina, zelinářství: -zelí, čínské zelí, květák, okurky, celer, pórek, mrkev, brambory, petržel... -ovoce Prodejna - Květinářství: -Chropyně, Míru 801. Maloobchod, prodej: -květiny -květinová vazba na zakázku.

Prodej: -matrace -lamelové rošty -anatomické a zdravotní polštáře, přikrývky pro alergiky -matracové chrániče -rehabilitační a ortopedické pomůcky. Další prodejna, expediční sklad: -Zlín, 2. května 1379.

Internetový obchod, e-shop, e-shop, prodej: -swaroski šperky -ocelové šperky -magnetické ocelové a hematitové šperky -stříbro -módní doplňky -hedvábné kravaty.

Prodej: -dámské i pánské vrchní pletené ošacení -punčochové zboží zn.SISI.

Řeznictví a uzenářství. Prodej: -maso a uzeniny.

Maloobchod, prodej: -hodiny, hodinky -klenoty, bižuterie -značkový porcelán -zlato, stříbro.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogérie.

Řeznictví, uzenářství. Masna. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Prodej: -centrální vysavače AXPIR / ALDES. Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Maloobchod, prodej. -zahradnické, zahrádkářské potřeby (potřeby pro zahrádkáře).

Maloobchod, prodej. -smíšené zboží. -potraviny, drogerie.

PNS, trafika. Maloobchod, prodej: -tabákové výrobky -papírnictví -fotorámečky, fotoalba, fotofilmy -tiskopisy -telefonní karty -noviny, časopisy -batohy Služby: -příjem sportky -kurzové sázky.

Maloobchod, prodej: -zelenina, ovoce.

Specializovaná prodejna. Maloobchod, prodej: -dentální potřeby -zubní pasty -ústní voda -zubní kartáčky -mezizubní kartáčky -dentální nitě -pomůcky pro třetí zuby -další pomůcky pro ústní hygienu.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -drogerie -průmyslové zboží.

Zakázková výroba: -veškeré výrobky z plastů -plastové obaly (plasty).

Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky -zmrzlinové poháry -zmrzlina.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy-laky -hračky -školní potřeby.