Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej: -originální oděvní doplňky: -kožené výrobky -rukavice.

Sklad, distribuce, velkoobchod, prodej: -suroviny pro pekaře a cukráře od tuzemských a zahraničních výrobců. Sklad náhradních dílů, servis, opravy: -pekařské stroje a zařízení.

Zakázkové šití a krejčovství. Prodej, šití: -dámské, pánské a dětské konfekce -saka, kalhoty -oblečků pro psy.

Maloobchod, prodej: -punčochové zboží: -punčochy, ponožky.

Internetové knihkupectví, eshop, e-shop. Maloobchodní prodej: -nekomerční literatura: -zameření především na humanitní obory (filozofii, sociologii, politologii, pedagogiku, ale i alternativní kulturu nebo medicínu) -knihy, učebnice.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží - potraviny, drogerie.

Práce: -zemní, výkopové -terénní úpravy -demoliční práce. Autodoprava, doprava: -nákladní: -přeprava stavebních hmot, suti, lešení, strojů apod. -zásobování staveb . KAKTUSCENTRUM. Prodej: -kaktusy.

ŠANCE družstvo handicapovaných. Výdej a prodej: -zdravotní, kompenzační a rehabilitační pomůcky -kancelářské potřeby -papírenské zboží, drogerie, čisticí prostředky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -drogerie.

Maloobchod, prodej: -metrový textil: -látky a hedvábí -textilní galanterie: -pletací příze, vlna -šicí potřeby.

Maloobchod, prodej: -pečivo, trvanlivé potraviny -mražené zboží -cukrovinky -nápoje -tabákové výrobky.

Prodej: -dárkového zboží -živých květin -květinových vazeb.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -oleje,maziva -provozní náplně do automobilů -autokosmetika.

Dovoz a distribuce: -dámského a dětského punčochového zboží OMSA, sportovní ponožky OMSA SPORT -dámské, pánské noční prádlo MARISTELLA, OGHAM FRM.

Výroba - polštáře - deky - přehozy - technika PATCHWORK

Videoprivat, videopůjčovna. Půjčovna, půjčování: -videokazety. KONZUM. Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

E - shop - hračky TOJATOY - molitanové stavebnice - kapsáře - kostky Výroba - hračky TOJATOY - molitanové stavebnice - kapsáře - kostky

Maloobchod, prodej: -autodíly na všechny typy automobilů ŠKODA -NÁHRADNÍCH DÍLŮ NA ZAHRANIČNÍ VOZY -autobaterie -oleje -autopotahy -autorohože -autodoplňky, střešní nosiče, boxy, nosiče kol a lyží.

Zemní a výkopové práce minibagry Prodej - nože Štěpkování větví do průměru 45cm štěpkovačem ALBACH (bobr) Prodej - zahradnické nářadí

Výroba, prodej - reklamní předměty ze dřeva Prodej - dřevěné hračky autíčka, vláčky, letadla a zvířátka Výroba - dřevěné hračky (autíčka, vláčky, letadla a zvířátka) Prodej - dárkové předměty ze dřeva (včetně výroby) - dřevěné květiny

Maloobchodní prodej: -náhradní díly na traktory a zemědělské stroje -zahradní a farmářská technika -ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv.

Prodej - vlasová kosmetika Kadeřnické služba - dámské - pánské - dětské

Maloobchod, prodej: -drogerie, drogistické zboží -parfumerie -hygienické potřeby.