Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej: -včelího medu: -med z jarních květů, z řepky a lípy -med medovicový (lesní) -med smíšený. Seznam prodejních míst: -Ing. Josef Polášek Roštění 768 43, Roštění 116 tel:773 855 001

Josef Majda provozuje antikvariát s různými druhy knih.

Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Masna. Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zeleninové přísady -balkonové a okrasné rostliny, sazenice -nádoby, truhlíky, substráty -roubované rostliny -produkce a prodej zeleniny

Hypermarket, Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -domácí potřeby -sklo, keramika -elektrospotřebiče -papírnictví -drogerie.

Internetový obchod, on-line prodej: - OOPP - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - kancelářské potřeby a vybavení - drogerie, hygienické pořeby - obalový materiál.

NacoObal - prodejna bez obalu. Internetový obchod, on-line prodej: - potraviny - pečivo, ovoce a zelenina - stáčená eko drogerie - eko kosmetika - rostlinné a éterické oleje, svíčky .

Internetový obchod, on-line prodej: - vazelíny, silikonové oleje, plastická maziva - oleje - motorové, převodové, hydraulické - autochemie - aditiva, brzdové a chladící kapaliny, náplně do ostřikovačů - autokosmetiky - péče o autolak, skla, interiér auta, plasty a pneu, vůně do auta.

Květinářství. Vazba - kytice pro jakoukoliv příležitost. Dárkové zboží, svíčky, CBD.

TARANI V.I.P. SALON ZLÍN: -kosmetika -ajurvédské masáže -poradenství. Prodejna: - prodej kostmetiky TARANI - dárkové poukazy. MAX TRADING s.r.o. Kollárova 528/1 76701 Kroměříž tel.: 573335350 mobil.: 775272929

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny, suchá vazba. Rozvoz květin. Květinová výzdoba. Květiny u hřbitova - pouze v období dušiček: - Hulín 768 24, Záhlinická tel.: 603169627.

Švec - obuvník. Oprava obuvi. Výroba kožených opasků. Sběrné místo pro opravy obuvi: - Holešov, Dr. E.Beneše 3 - Moje trafika.

Šití, výroba, internetový prodej: -pracovní oděvy.

Služby: -dopravní značení vodorovné, svislé a přechodné -údržba, oprava, čištění komunikací -projekční činnost, výkresová dokumentace. Prodej, pronájem, instalace: -trvalého a přechodného dopravního značení -svodidel, plastových sloupků -dopravních zrcadel -světelné signalizace, semafory -zpomalovacích prahů -podstavců, ...

Eshop, prodej: - myslivecké, lesnické potřeby - zahrádkářské potřeby - zahradní potřeby HUKINOL, KONITOL - pachové ohradníky HAGOPUR - hlídací kamery a fotopasti - lovecké nože MIKOV - puškohledy a dalekohledy - vábničky a balabáni - fotopasti - myslivecké posedy - noční vidění - lesnická chemie - boty ...

Společnost KARTON4U z Kroměříže s mnohaletými zkušenostmi se zabývá výrobou a prodejem krabic a obalů. V bohatém sortimentu je možné nalézt krabice na míru nebo na pizzu a víno. Společnost dokáže dodávat i krabice průmyslové, kartónové, na euro palety a to s dodávkou i pro e-shopy.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Obchod s nadměrnými velikostmi. Hledáte marně obchod s nadměrnými velikostmi, který Vám nabídne slušivé oděvy? Potom neváhejte navštívit naši prodejnu. Nabízíme módu XXXL pro dámy i pány ve velikostech 42 - 46. Zakoupíte u nás dámské šaty, tuniky, halenky, kalhoty, bundy, riflové oblečení, rifle a obleky s obvodem pasu až 200 cm, riflové ...

Prodej -vejce Výroba, prodej: -majonézy, tatarské omáčky, dipy-gastrobalení -vlastní receptury.

Internetový prodej patchworkových výrobků, látek na patchwork a pomůcek. Zasílání na dobírku nebo platby převodem z účtu. Kurzy patchwarku 3x týdně - po, út, so 16-19. Cena 300, - kč / 3h lekce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštářky -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Výdejna jídla. Výroba, distribuce: - obědové menu do firem - chlazené jídlo, balené obědy.

Zpracování plastů, distribuce fóliových materiálů.