Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, internetový obchod, eshop, prodej: - tenisky KAVE. K výrobě používáme pouze zbytkové a recyklované materiály. Nové boty ze starých - pokud nám pošlete své starší onošené tenisky Kave, zrecyklujeme je a vyrobíme z nich nové.

Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí kartónové obaly, krabice i papírové obaly, krabičky, boxy. Využívá klasickou kartonáž i vlnitou lepenku. Dodá také obaly na míru pro reklamní i speciální účely, dle požadavků zákazníka. Nabízíme: -řešení dárkového balení z bohatého výběru až 250 různých typů obalů, motivů a ...

Výroba, šití: - dětské legíny, trička, šaty, mikiny - soupravy pro kluky a holky - čepice, čelenky.

Ruční výroba - dárkové předměty z přírodních materiálů: - bytové parfémy - esenciální oleje - koupelové soli - mýdla - kožené klíčenky - hrníčky s podšálky - stříbrné řetízky apod.

Zlatnictví. Klenotnictví. Maloobchod, prodej: -šperky - zlato, bílé zlato a stříbro -hodinářské zboží, hodiny, hodinky -doplňkový prodej bižuterie a dárkového zboží. Výroba: -šperky i z vlastního materiálu. Služby: -klenotnické a hodinářské opravy -čištění šperků ultrazvukem. Výkup: -zlato, stříbro.

Výroba: - školní a kancelářské potřeby - pořadače na vizitky - složky - lenochy - plastové podložky - modelovací podložky Zpracování plastů, výroba: - fólie - sáčky - potravinářské a průmyslové obaly Medicoin: - provoz reprodukovaného televizního vysílání v nemocnicích - instalace STA, digitálního zařízení pro příjem TV signálů

Stavební market, eshop: -stavebniny -železářství -zahrada -nářadí včetně půjčovny. Velkoobchodní sklad. Stavebniny Toptrade: - Holešov, Grohova 975/6 tel.: 774774301.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Vinotéka Holešov. Prodej kvalitního vína moravských značek a doplňků k vínu online. Prodej vína na oslavy, plesy, do restaurací, na kulturní akce. Vypůjčením výčepních zařízení. Možnost zpětného odběru zboží. Prodej, e-shop - víno, víno - sekty.

Výroba: -domácích knedlíků vařených ve vodě -různých druhů a velikostí -houskové knedlíky -kynuté knedlíky plněné kusovým ovocem -bramborové knedlíky přílohové -plněné uzeným masem, škvarky a švestkami -listové těsto -špekové knedlíky

V našem Květinářství Kamélie v Holešově či Fryštáku Vám nachystáme různé vazby květin podle nejmodernějších trendů. Máme dlouholetou praxi v aranžování, realizovali jsme svatební výzdobu, slavnostní i smuteční, květinové vazby. Kytice i květiny připravíme na rozvoz, který realizujeme hlavně v regionu Zlínský kraj. Po celé ČR realizujeme rozvoz ...

Pekařství. Cukrárna. Výroba: - zákusky, koláče - běžné pečivo, balené pečivo - studená kuchyně - hotová jídla - těsta.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - nábytkového a stavebního kování - drátěný program - dřezy, baterie - osvětlovací rampy - soklové lišty - příborníky - bytové doplňky - odpadkové koše - kuchyňské doplňky - tmely, silikony, lepidla, montážní pěny - obalový materiál - lepící pásky - kliky - parapety.

Květinářství - netradiční floristika Prodej: - moderní bytové doplňky, dekorace - pokojové květiny - slavnostní kytice - dětské kytičky ze sladkostí - klobásové kytice - smuteční vazba.

Prodejna dětské, těhotenské módy. Maloobchod, prodej: - oblečení pro těhotné - kojenecká móda.

Služby: -ladění klavírů a pianin. Opravy: -opravy klavírových a pianinových mechanik -opravy klávesnic -výměny ladících kolíků -opravy rezonančních desek

renovace klavírů a pianin, opravy klavírů a pianin. Stěhování, prodej, pronájem a výkup klavírů a pianin.

Prodej a výroba a zakázková výroba: - hadice - savice - zahradní hadice - vzduchové hadice - plošné materiály Výroba na zakázku: - vzduchové hadice - pružinové hadice - spirálové hadice - kabelové chráničky - chráničky hadic - chráničky kabelů Výroba, dodávka, prodej: - průmyslové hadice pro čističky - průmyslové hadice ...

Velkoobchod a maloobchod: -dětské balónky -reklamní potisky nad 1000 ks. Výroba a prodej: -hračky z gumy. Výzdoba z balonků.

Studio zdravého spánku. Výroba, prodej: -zdravotní matrace -polštáře anatomické a přikrývky z dutého vlákna -rošty -nábytek z masivu -židle, sedací nábytek -ubrusy, molitan -prodejna tapet a dekorací. Prodejny: Diskont matrací Veveří 37, Brno tel.: 702 000 181 e-mail: brno.diskont@zdravazada.cz pr.doba: Po-Pá 9-18; So ...

Maloobchod, velkoobchod prodej: - pracovní oděvy a obuv - pracovní rukavice - ochranné pracovní pomůcky OPP - na ochranu zraku, sluchu, dechu, přilby, respirátory - reklamní textil. Sídlo- - Pod Dubíčkem 678, Bystřice Pod Hostýnem 76861.

Kavárna. Prodej: - čaj - výběrová káva - čokoláda - pochutiny.

Rekreační areál Kamínka. Ubytování, služby: - kapacita areálu je 130 osob + 2 přistýlky - 6 pokojů přímo nad restaurací (dva dvoulůžkové, dva čtyřlůžkové a dva dvoulůžkové apartmány) - 3 plně vybavené samostatné sruby s terasou pro 6 osob s možností 2 přistýlek - 24 chatek pro 4 osoby. Restaurace.