Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Velkoobchod, prodej: -cukrovinky -slané pečivo.

Pneuservis, opravy, výměny, přezouvání: -pneumatiky: -pro osobní i nákladní vozidla, traktory, motocykly. Prodej: -pneumatik, disků. AUTOBISTRO -pr.doba: po-pá 8-21, so 15-22.

Internetový obchod, eshop, prodej: - komponenty pro tvoření - korálky, kabošonky, knoflíčky, kamínky, drátky a další.

Maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštáře, peřiny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Výroba, pečení - raw dorty, dortíky, jedná se o bezlepkové, nepečené dortíky z oříšku a ovoce.

Výroba: - dekorativní a dárkové výrobky z papíru a přírodních materiálů.

Maloobchod, prodej: - oblečení - dámská a pánská konfekce.

Dodávka, prodej, e-shop: - hutní materiál - brusné, řezné kotouče - diamantové vtráky, kotouče - svařovací dráty - pletivo.

Zabýváme se prodejem, e-shopem a dodávkou materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže: - objímky - plechové příchytky - řetězy a příslušenství - řetězové spojky - ocelová lanka - lanová očnice - elektrikářské svorky a příchytky - příchytky pro závitovou tyč - příchytky na ocelové konstrukce - příchytky na válcované profily - ...

Dovoz a prodej vozidel z EU: - nabídka vozidel všech značek - odborné poradenství - prodej náhradních dílů - prodej autodoplňků - prodej pneu.

Prodej železářského zboží, nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Nabídka elektrického zařízení a potřeb pro zahrádkáře i domácí kutily.

Internetový obchod, eshop, prodej: - zahradní nábytek dřevěný, kovový, umělý ratan, z exotického dřeva - doplňky pro zahradní nábytek - houpačky, houpací sítě - skluzavky, dětské hřiště - grily, krby - zahradní domky, altány, pergoly - další doplňky na zahradu.

Pneuservis, servis, oprava: -osobní, nákladní a užitková vozidla: -pneumatiky, motopneu, vzdušnice -plnění pneu dusíkem -výměna a přezouvání pneumatik. Firststop - oprava čelních skel.

Zdravá výživa: - pečivo - těstoviny, mouky - oleje, mošty - čaje, bylinkové tinktury - konopná kosmetika - ekodrogerie -přírodní kosmetika.

Maloobchod prodej: - hadice a savice - elektrické a ruční nářadí pro řemeslníky i hobby zn. Tona, Stanley, Wiha, Knipex, Zbirovia, Bondhus, Dewalt, Black and Decker, Schepach - zahradkářské potřeby a nářadí - příslušenství pro broušení a leštění - ochranné pomůcky a měřidla - pojezdová a manipulační technika - svařovací technika ...

Pneuservis Bajer najdete 2km od Zdounek v obci Nětčice u Zdounek. Provádíme všechny pneuservisní práce jako jsou opravy běžných defektů u pneumatiky na osobní auta, nákladní vozy, užitková vozidla. Opravujeme i motopneu. Na prodej nabízíme pneumatiky a protektory všech rozměrů. Pneuservis, veškeré pneuservisní práce: -oprava, opravy, ...

Nákupní centrum. Prodej: - elektrospotřebiče - domácí potřeby - dárkové zboží - sportovní vybavení - krmivo pro domácí mazlíčky.

Mistr republiky v účesové tvorbě 2004. 1. EUROSALON Zlínského kraje WELLA. Vítěz WELLA Trend Vision Awards 2003. Člen Creative teamu WELLA ČR. Kadeřnictví, kosmetika. Služby: -kadeřnické, kadeřník: -tel.:573331887 -kosmetička, kosmetické -tel.:573344387. Maloobchod, prodej: -vlasová kosmetika WELLA -kosmetika G de ...

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -markýzy: -korbové -výsuvné rolovací -balkonové -velkoplošné zastřešovací konstrukce -předokenní rolety a vrata -velkoplošné dřevěné slunečníky -velkoplošné hliníkové slunečníky -zahradní altány party. Reklamní potisk: -výše uvedených výrobku.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Přípravné a ...

Prodej: - nové, mírně použité pneumatiky - disky - autobaterie AKUMA, STABAT, VARTA. Tónování - autoskla. Pneuservis.

Eshop, internetový prodej: - outdoorová obuv.

Výroba, prodej: -školní potřeby: -desky, boxy na sešity -zásobníky na písmenka a číslice -desky na výkresy -podložky -bloky -kancelářské potřeby: -pořadače -samolepící program -sběratelské, hobby předměty: -zásobníky na mince, známky, vizitky -památníky, kroniky. Zakázková výroba z plastu: -pouzdra, obaly, ...

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - proutěné košíky, koše na prádlo, na dřevo - proutěné truhly - proutěný nábytek.

Pořádání 3x ročně výstavy Floria. -organizátoři a pořadatelé veletrhů a výstav -pronájem hal -kongresy -akce pro rodiny s dětmi -výstava THERMO Velkoobchod, prodej: -zeleninová a květinová osiva -krmiva a osiva zemědělských plodin -travní směsi -dárkové koše -sadbovače -sadby jedlých hub Pořádání celostátních oslav pro ...