Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej a montáž: - okenní fólie ochranné, bezpečnostní - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy a okenní fólie tepelně-izolační i protisluneční.

Návrhy, realizace: - dětského pokoje. Výroba, prodej: - bytové doplňky - designové hračky - dětské koutky.

Firma Vlastimil Sýkora se zaměřuje na dodávku, montáž a servis stínící techniky, plastových oken a dveří, rolet, markýz, garážových vrat ale i sítí proti hmyzu. Dále si u nás můžete vybrat ze širokého sortimentu bytového textilu a doplňků. Naleznete zde záclony, závěsy, přehozy, polštáře, lůžkoviny nebo také garnýže. Sídlíme na adrese Šromova 146, ...

Výrábíme dřevěné hračky a bytové doplňky: - dřevěný houpací kůň, koník, - dřevěná autíčka, lodičky - dřevěné stoličky, atd. Nabízené služby: - CNC obrábění - digitalizace 3D objektů.

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - veškerý sortiment i na zakázku - drogerie - bytový textil a lůžkoviny - obuv.

Rámařství. Rámování obrazů, litografií a zrcadel. Vazba knih, časopisů, sbírek zákonů, diplomových prací apod.

Truhlářství a podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu a přípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Prodej spojovacího materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dveří výrobců Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Vinotéka. Prodej: -víno sudové, lahvové. Ochutnávky a prezentace vín.

Pekárna, pekárenská výroba. -lahůdky a studená kuchyně s rozvozem: -chlebíčky, saláty, bagety (6 druhů). Dodávka pečiva: -obchody, restaurace, hotely, bufety, školy, mateřské školy, atd.

Zemědělské družstvo. Prodej: -nezpracované zemědělské výrobky. Pronájem: -zemědělské stroje, zařízení. Maloobchod, prodej: -potraviny Doprava: -vnitrostátní nákladní LIAZ.

Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej, eshop: - obaly pro gastronomii - nápojové kelímky, plastové kelímky na pivo, alkohol, víno apod. - papírnictví - papírové kelímky na horké nápoje, cukrářské dortové a zákuskové krabice, papírové tácky, podložky pod dort a krajky - ubrusy z netkané textilie - cateringové potřeby pro balení ...

Strojní vyšívání, textilní výroba: - nášivky - výšivky - firemních loga. Vyšívání na veškerý textil. Výroba: - trenýrky - dětské zástěry, kloboučky.

Pivotéka. Půjčovna výčepního zařízení. Prodej: - dárková balení piva. - dárky pro pivaře.

Výroba, prodej keramiky: - modro-bílá, zeleno-bílá keramika - Habánská, Slovácká keramika - moderní, zahradní keramika i výrobky pro děti - demižony.

Výroba: - křupky - oplatky - těstoviny

Ve Vašich prostorách s našimi zaměstnanci jsme schopni Vám poskytnout: -rozbourání vepřových půlek na části s úpravou pro výsek -vykosťování částí z vepřové půlky – kýta, plec, pečeně, bok, krkovice (dle požadavků zákazníka) -rozbourání hovězích 1 na části s úpravou na výsek -vykosťování hovězích částí – kýta, plec, žebro, krk, roštěnec ...

Výroba BIO potravin, velkoobchod i maloobchod: - BIO ovocné džemy, nápoje a sušené ovoce - suroviny pro pekaře, cukráře a gastro provozy - povidlové, jablkové, makové, čokoládové i zeleninové náplně - celozrnné přísady - chia - vláknina - náplně pro diabetiky. Zásobování pekáren, cukráren a jídelen.

Velkoobchod, maloochod, prodej: - papír, papírenské výrobky - školní potřeby - kancelářské potřeby - hračky.

Prodej ochranných, osobních, pracovních pomůcek. Sortiment: - pracovní oděvy, rukavice - pracovní obuv - oděvy a obuv pro volný čas - ochranné pomůcky - drogerie.

Internetový obchod, eshop, prodej: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvoření, puzzle - školní potřeby - dárky - šperky - sportovní potřeby - bytový textil - dům a bydlení - káva .

Střechy, dřevostavby. Služby: - tesařství - klempířství - pokrývačství. Prodej, e-shop: - pracovní oděvy tel.: 776202043

Eshop. Prodej: -povlečení -nábytek -bytový textil -domácí potřeby -hobby potřeby -vybavení dětského pokoje, povlečení, hračky -zahradnické potřeby.

Sklárny. Výroba sklářská: -prvovýroba ručně foukané hladké skleněné výrobky - skla: -barevné (16 druhů) a tvarové kombinace -zušlechťování (dekorace) vlastních výrobků z prvovýroby či z automatické výroby: -pískování, matování, leptání, malování, broušení, kulení, stříkání, diaryt. -skleněné výrobky - sklo: ...

Moderní vinařství: - produkce okolo 20 000 lahví . Eshop, internetový prodej: - bílé, červené, růžové víno - řada Klasik, Alternative, MéRose, Vejce - degustační, dárkové balíčky s vínem.

Velkoobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky jako např. brýle, sluchátka, přilby, respirátory (refil, 3M), polomasky, postroje - pracovní oděvy - soupravy zn. Desman, Stanmore, Emerton, Tyvek. Kombinézy, vesty, zimní bundy, trička, košile, výstražné oděvy - pracovní obuv zn. Bennon, Adamant, Panda, Farmář, Vibram, Prestige. Gumové holinky, ...