Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Rychloservis - Pneuservis. Prodej, internetový obchod, eshop, e-shop, montáže, oprava, servis: -pneumatiky: -letní, zimní, off-road, suv pneu, van lehké nákladní.

Pekárna, Pekařtví. Výroba, pečení, prodej: -pečivo -chleba - slunečnicový, finský, kváskový, žitný, Boršický výražkový -chlebánek -rautové pečivo -vánočky -knedlíky. Rozvoz Zlínský+Jihomoravský kraj.

Výroba, dřevovýroba, pila, pilařská výroba, prodej: -europalety, palety -dřevěných beden a obalů -řeziva včetně sušení. Prodej, maloobchod, velkoobchod, dodávka: -stavebního materiálu -stolařského materiálu -velkoplošný stolařský materiál -řezivo, řeziva -dřevěné bedny a obaly -eurohranoly -dřevotřískové desky V-20 ...

Maloobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -barvy, laky -těžká chemie. Parfumerie VMD: -Uherské Hradiště, Prostřední 43, tel.:572552430.

Prodej spodního prádla: - podprsenky - mateřské prádlo - kalhotky, boxerky - dámské i pánské pyžama, župany, plavky - značkové prádlo DKNY, Diesel, CK, Mustang, D&G.

Velkoobchod a maloobchod s potravinami.

Dovoz, velkoobchodní prodej, poradenství, zácvik: - nastřelovací náušnice - pistole.

- Výroba zdravotnických oděvu a oděvů pro zdravotnický personál - Výroba oděvů pro volný čas - Velkoobchod a maloobchod - Výroba a opravy čalounických výrobků - Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Maloobchod-velkoobchod, pracovní oděvy, (montérky) a ochranné pracovní pomůcky.

Velkoobchod, prodejní sklad CASH&CARRY: -cigarety -tabákové výroby: -cigarety tuzemské a zahraniční -doutníky -cigára -dýmkové tabáky značky NOVÁ SMĚS, PIKANT, ADRIA, AMPHORA -cigaretové tabáky značky STANDART, SAMSON -kuřácké potřeby: -zápalky -zapalovače -kamínky do zapalovačů -cigaretové papírky ...

Výkup, servis, prodej: -europalety -standartní palety, -nové i použité.

Autoservis a pneuservis: - diagnostika vozidel všech značek - příprava na STK - opravy starterů a alternátorů - měření kvality provozních kapalin -opravy havarovaných vozidel -asistenční a odtahová služba -autopůjčovna Prodej: - olejů - náhradních dílů - pneumatik Marangoni.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kukuřičné křupky (jemně solené, nesolené, sladké, jogurtové, arašídy, paprika, šunka ..) -oplatky (brynzové, česnekové, vánoční, sýrové) -korpusy -koření -těstoviny

E - shop: - patchworkové výrobky deky, přehozy, polštáře, kabelky Výroba: - patchworkové výrobky deky, přehozy, polštáře, kabelky.

Sušárna mléka. Výroba, zpracování, prodej: -mléko sušené na válcích vysoké kvality pro výrobu čokolády. -syrovátka.

Prodej - pneumatiky Autoelektrikářské práce Autoservis - přestavby vozidel na LPG Pneuservis Zajištění - STK - emise Montáž - zabezpečovací zařízení

Výroba, distribuce a stánkový prodej - lázeňské oplatky

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování ...

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -ubrousky do sušiček -parfémované avivážní ubrousky změkčující prádlo. Opravy oděvů: -veškeré oděvy -závěsy, záclony -bytové doplňky.

Autodoprava do 3, 5t Velkoobchod, prodej: -oleje - maziva

Eshop s dětskou módou, bazar: -bunky, boty, mikiny, rifle, overaly, tepláky, svetry, dupačky... -deštníky, pláštěnky. Adresa prodejny: U Rominka ul. Jindřicha Průchy/Dlouhá 1391 68601 Uherské Hradiště.

Výdejna květin: -květiny: -řezané, -hrnkové -umělé - hedvábné, sušené imitace -tropické sušiny -živé vazby -květináče -keramika -dárkové předměty, ruční práce -venkovní dřeviny - částečně, pouze v jarním a letním období -luxusní látkové stuhy. Služby: -aranžování, vazba květiny v klasickém i moderním stylu ...

Provoz pizzerie, výroba studené kuchyně, obložené mísy, rolády. Pořádání rautů. - rozvoz UH a okolí

Velkoobchod, distribuce, prodej: -železářství -domácí, zahradnické a vinařské potřeby -zahradní, zahradnické nářadí -návnady a pasti -mlýnky, lisy a odstopkovače -špunty, zátky.