Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Nákupní středisko. Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Prodej: -zákusky -svatební dorty -zmrzlina.

Maloobchod, prodej: -zdravá výživa -potravinové doplňky -léčivé byliny.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro jezdecký sport a western: -ohlavky, uzdečky, deky -vitamíny -jezdecké body, chapsy, rajtky -australské pláště -klobouky, boty, šátky, košile, přezky -sedla -podkovářské zboží.

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: -obuv pro běžecký sport, běžecká obuv: -ASICS, NEW BALANCE.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky, cukrovinky, dorty -káva, studené nápoje.

Cukrářská výroba, cukrářství: -svatební koláčky -cukroví, zákusky -dorty, korpusy na dort.

Textil. Prodej českých a slovenských textilních výrobků: - spodní prádlo - pyžama, noční košile - trička - mikiny - svetry - halenky - košile - šaty, kostýmky - kalhoty - povlečení - deky.

Práce zámečnické, zámečnictví. Výroba a broušení nástrojů: - pily - frézy - vrtáky - nože.

Zlatnictví. Hodinářství. Maloobchod, prodej, opravy: -hodinky, hodiny, budíky -zlaté a stříbrné šperky, k lenoty: -silně zlacené šperky -snubní prsteny -dárkové předměty. Prodej: -hodinářské zboží -hodiny - nástěnné, stolní -výměna baterií včetně zkoušky vodotěsnosti -stříbrného a zlatého zboží a šperků Opravy: ...

e-shop zaměřený na prodej originálních doplňků pro děti a miminka. Nabízíme sady pro 3D odlitek ručiček a nožiček, kojenecké body s vtipným potiskem, reflexní prvky, kolekci Rock Star Baby, hygienické návleky na nákupní vozíky a mnoho dalšího.

Nabízíme: -sortiment vína -obaly na víno -dekorační předměty -ozdobné nápady a sušené květiny. Ubytování. Ochutnávka denně 30-150 druhů vín.

Maxxes je přírodní bylinné afrodiziakum na podporu erekce pro muže. Zaručuje dlouhodobou erekci.Doplněk stravy, schválen státním zdravotním ústavem ČR.Účinek až 36 hodin

Výroba, prodej: - myslivecký a rybářský textil - doplňky - dětské čepice - trička - utěrky s výšivkou - velikonoční ozdoby - vánoční ozdoby - výšivky znamení a jmen.

Autoservis, autoopravna Mechanické opravy zahraničních a tuzemských automobilů. Provedení STK a emise. Kompletní pneuservis. Prodej: -pneumatiky -náhradní díly, autodíly.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -nákladní automobily, vozidla: Pneuservis. Maloobchod, prodej, oprava: -pneumatiky.

Pekárna. Výroba, pečení, maloobchod, prodej: -potraviny: -pečivo i tmavé -buchty -plněného pečiva.

Sklenářství. Výroba, lepení: -akvária, terária.

E-shop: -příslušenství pro modelovou železnici: -modely lokomotiv a vagónů. -modely budov, kolejí.

Výroba nábytku Výroba tylů, krajek, záclon a výšivek Maloobchod v nespecializovaných prodejnách výroba - tylů -krajek -záclon a výšivek

Maloobchod, prodej: -papírnictví -hračky, hračkářství -sportovní potřeby.

Maloobchod, prodej: -obuv: -dámská, pánská, dětská -punčochové zboží -kožená galanterie.