Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění interiérů -autoumývárna, myčka, mytí automobilů.

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál, železářství - vodo-topo.

Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní i nákladní vozy - tuzemské i zahraniční -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění ...

Práce: -umělecké kovářství: -exteriéry: -brány, mříže, ploty, zábradlí, kování, schodiště -interiérové doplňky: -krby, lustry, nábytek, dělící mříže. -repliky historických chladných zbraní. Sídlo firmy: -Uherské Hradiště 68605, Trnková 429.

export-import komodit: -potraviny.

Pekařství,Cukrářství. Výroba,maloobchod,prodej: -pekařská,cukrářská: -pečivo -domácí zákusky -dorty -svatební koláče,vdolečky.

Prodej čepovaného piva z autostánku na rautech, koncertech i podnikových akcích. Provoz skladu nápojů či pronájem automatů na cigarety

Prodej: -papírenské zboží: -dárkové tašky -balící papíry -pohlednice -školní, kancelářské potřeby.

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje - drogerie - papírenské zboží.

Internetový obchod. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kusový textil, oděvy, riflové zboží -hračky -drogerie -dárkové zboží -elektronika. Prodejna Primabazárek: -Uherský Brod, Komenského 182.

Prodej, odborné poradenství: -Spodní Prádlo, Plavky -body -noční prádlo -korzety.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -knihy - všechny žánry: -dětská, hobby, příroda, kuchařky -účebnice -beletrie, umění, poezie -literatura regionální, z filosofie a teologická, z historie, psychologie, sociologie, pedagogiky, jazykovědy a literárních věd -literatura z astrologie, astronomie, sci-fi, politiky, ...

ABART, spol. s r.o. Vinný sklep Velehrad. Výroba: -vína zejména jakostní s přívlastkem, archivní do restaurací, hotelů a vináren z Velehradu. Prodej: -vína ve vinném sklepě. -Ryzlink rýnský -Ryzlink vlašský -Rulandské šedé -Sylvánské zelené -Chardonnay -Sauvignon -Veltlínské zelené -Tramín červený ...

Prodej spotřebního materiálu, tiskáren, kopírek a multifunkčních zařízení

Internetový prodej luxusních psacích potřeb.

Zakázková výroba, pečení: -vdolečky na svatby, oslavy, výročí: -tvarohové, makové, ořechové.

Knihařství. Služby: -paspartování a vazba knih. Prodej: -drobná grafika (Tvrdoň, Beneš, Benešová) -paličkovaná krajka.

Šicí dílna: Výroba, šití oděvů a oděvních doplňků: -svrchního ošacení -pracovní oděvy: -pro zdravotníky: -pláště, roušky, čepice -ošacení pro sport a volný čas -spodní prádlo -pracovní zástěry, pyžama, noční košile Volné výrobní kapacity dle objednávky zázazníka.

Prodej, maloobchod: - vybavení pro zahradu -zahrádkářeské potřeby - aranžérské potřeby, květiny

Výroba desek, folií, hadic a profilů z plastů.

Velkoobchod, dovoz ze zahraničí, prodej: -ovoce, zelenina (Itálie, Španělsko, Holandsko, Belgie, Francie, Řecko, Turecko, Maďarsko, Polsko, Kypr aj.). Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina (ČR, Slovensko) -sušené plody a ořechy.

Výroba, prodej: -lahůdky: -obložené chlebíčky, obložené mísy, saláty, kuřecí a vepřové rolády -výrobky studené i teplé kuchyně.