Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje.

Maloobchod, prodej: -dámská konfekce, prádlo -pánská konfekce, prádlo -dětská konfekce, prádlo -bytový textil: -deky, termodeky -antialergické přikrývky -ručníky, osušky -povlečení, prostěradla -oděvy: -značková konfekce firem OTAVAN, JITEX Písek, ŠOHAJ Strážnice -kabáty -pánské obleky -saka pánské a dámské ...

Velkoobchod, zprostředkování, prodej: -skot: -jatečný a plemenný -maso: -chlazené, mražené: -vepřové, hovězí, drůbeží. Bourárna: -tel.:572551555 Mrazírny: -tel.:572551556. Prodejny: -maso a uzeniny: -Uherské Hradiště, Štěpnická 1156 -tel.:527561309 -Uherské Hradiště, hotel Morava -Šafaříkova 952, ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -svršky obuvi -obuvi.

Návrhy, realizace, výroba, šití, prodej, eshop: - patchworkové povlaky na polštářky, přehozy na postele, dětské patchworkové polštářky, kapsáře, zavinovačky pro miminka, povlečení do postýlek, prostírání, textilní tašky, obaly na knihy, kosmetické taštičky.Dále se zabýváme strojovým vyšíváním - vyšijeme bryndáčky se jmény, křtící roušky, ...

Výroba, montáže, prodej, servis: -zařízení v oblasti filtrace a mikrofiltrace olejů: -mobilní filtrační zařízení: -pro průmyslové oleje -pro řezné a chladící oleje -pro chladící emulze -vakuová filtrační zařízení -přečerpávací mobilní zařízení -stacionární filtrační zařízení -by-pass filtrů -olejové ...

Nabízíme specializované výrobky pro plavání miminek, dětí ale i dospělých. Najdete u nás např.neoprenové oblečky, botičky i vesty, plenky na plavání, dětské oblečky se speciálními plováky pro výuku plavání, podložky na převlékání či ochrany uší. www.veseleplavani.cz www.konfidence.cz

Práce: -truhlářství, truhlářské. Zakázková výroba: -dřevěné hračky -bedny, kufříky -vybavení, pomůcky pro Základní školy a Mateřské školky (mimo nábytku).

Pohostinství: -kavárna. Vinotéka -víno, vína: -lahvová, sudová, v PET lahvích.

Odborné opravy, regulace, ladění: -pianin a klavírů. Nákup, prodej: -starší pianina, klavíry. Znalecké posudky: -klávesové nástroje. Půjčovna klavírů a pianin.

Velkoobchod s cukrovinkami Obchodní zastoupení firmy PORFIX-pórobeton, a.s, Zemianske Kostolany, SR.

Výroba a prodej: - žen-šenový elixír (je zdrojem energie, stimuluje tělo i mozek, zbavuje únavy, povzbuzuje sexuální potenci, využitelný při prevenci impotence).

Výhradní zastoupení pro ČR "Mladý ječmen". Výroba, prodej, zásilkový prodej: -doplňky stravy: -stimuluje do normálu -očista organismu -tablety - chlorela (sladkovodní řasa) -prášek - mladý ječmen (nápoj) -zdravá výživa.

Moštárna v Hostětíně: - výroba bio ovocných šťáv - jablečné mošty a sirupy v BIO kvalitě - ekologické zemědělství, ovocnářství

Zahradnictví: - realizace zahrad - zahradnické potřeby - květiny, sazenice, cibulky - zemina, substráty, hnojiva - keramika.

Výroba, prodej: -plastových a papírových výrobků: -tašky plastové a papírové -skládané plastové tašky s textilními držadly -tašky a obaly na láhve. Služby: -realizace potisků obalů a tašek.

Prodej, eshop: -outdoorové oblečení, bundy, kalhoty, dětské zboží... Náš sortiment budeme nadále rozšiřovat, vždy však s vysokým důrazem na kvalitu nabízeného zboží a služeb za přijatelnou cenu.

Výroba: -pružiny, péra: -tlačné, tažné, tvarové, speciální, zkrutné -pro dojící automaty, krmítka -pro zemědělské stroje -z patentovaného ocelového drátu -automatová výroba -zakázková výroba.

Truhlářské a stolařské práce: -výroba dřevěných palet -plotovky, trámy.

Maloobchod, prodej: -vyrobky z plastických a gumových hmot firem Fatra, Gumotex, Stapak aj. Zásilkový prodej, velkoobchod: -bandáže pro sadrokartony -armovací tkaniny pro fasády -doplňkový materiál pro suchou výstavbu.

Farma koní. Služby: -trénink dostihových koní -výuka ježdění (jízdy) v jízdárně -vyjížďky do terénu pro pokročilé -ustájení dle dohody. Chov: -koně (koní) plemene Anglický plnokrevník. Poradenství, služby: -výživa a krmení koní -při sestavení elektrických ohrad (ohrady) -sestavení krmného plánu s využitím vitamínových, ...