Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
E-shop výtvarných potřeb. Galerie, aukční síň, nakladatelství, výkup za hotové.

ŠANCE družstvo handicapovaných. Výdej a prodej: -zdravotní, kompenzační a rehabilitační pomůcky -kancelářské potřeby -papírenské zboží, drogerie, čisticí prostředky.

ŠANCE družstvo handicapovaných. Výdej a prodej: -zdravotní, kompenzační a rehabilitační pomůcky -kancelářské potřeby -papírenské zboží, drogerie, čisticí prostředky.

Výroba, šití, VO, MO: -konfekce, oděvů: -oděvy panské: -kalhoty, saka, obleky, kabáty, bundy, pláště -nadměrné velikosti -oděvy dámské: -kalhoty, sukně, kostýmy, pláště, bundy.

Maloobchod, prodej: -smíčené zboží -potraviny.

Prodej - přírodní pramenité vody 18,9l barelech včetně rozvozu Prodej - barely - automaty - přírodní pramenité vody 18,9l barelech včetně rozvozu pronájem - automaty s přípojkou na vodovodní řád - široký sortiment nápojových automatů včetně rozvozu a instalace po celé ČR

Internetový obchod - piercingové náušnice, roztahováky, plugy, tunely, přívěsky, náramky chirurgická ocel, fimo Internetový obchod - piercingové náušnice, roztahováky, plugy, tunely, přívěsky, náramky chirurgická ocel, fimo

Prodej - kosmetika MARY KAY Kosmetické poradenství - ošetření pleti - mikromasáž očního okolí - masáž obličeje a dekoltu - barvení řas a obočí - depilace teplým voskem - společenské a svatební líčení

Nákup, prodej, přeprava: -zbraně, střelivo. Zahraniční obchod: -vojenský materiál.

Maloobchod: -smíšené zboží: -potraviny -maso, uzeniny, -balící činnost.

Květinářství. Maloobchod, prodej, eshop: -svatební kytice, květiny do vlasů, květinové šperky -dárkové kytice -sušené květiny -pietní vazba -sezonní vazba -dekorace - vánoční, ze sušených květin. Služby: -rozvoz květin (po Uherském Hradišti zdarma) a donášková služba -výzdoba interiérů -svatební květinová výzdoba.

Prodej: - dámské oděvy - pánské oděvy - doplňky.

Prodej: - metrový a bytového textilu - galanterie - pánské a dámské prádlo.

Internetový obchod - polštáře pohankové Internetový obchod - polštáře pohankové

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: -spodního prádla, dámských a pánských županů, pyžam, nočních košilí, oblečení pro volný čas.

Prodej - kosmetika Oceňování - nemovitosti Realitní činnost - převody nemovitostíprodej a pronájem - byty - domy Realitní činnost - převody nemovitostíprodej a pronájem - nebytové prostory

Výroba - potištěné samolepící pásky Prodej - potištěné samolepící pásky Výroba a prodej - potištěné samolepící pásky

Řeznictví - uzenářství Prodej - smíšené zboží