Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - smíšené zboží

Typicky slovácká umělecká tvorba Zakázková výroba,prodej: -laminový nábytek (nábytku): -kancelářský nábytek -skříně -dětské pokoje -reklamní stojany ze dřeva a kovu -zakázkový interiér. -kontakt: -tel.:572632454,572632502 -tvorba@mail.anet.cz . Práce: -truhlářské,truhlářství -stolařské,stolařství. Zakázková ...

Prodej - ručně točené kameniny Výroba - ručně točené kameniny

Dovoz,import,objednávání,distribuce: -zahraniční literatura -bazarové knihy - z druhé ruky. Služby: -předplacení zahraničních časopisů, případně obstarání jejich starších čísel.

Pilařská výroba,prodej: -řezivo -střešní latě. Maloobchod,prodej: -zahrádkářské potřeby: -postřiky,hnojiva,substráty,osiva, travní směsi,nářadí,keramika,plasty, svíčky,aranžovací potřeby,proutěné zboží -okrasné rostliny: -jehličnany,listnáče,trvalky,vřesy, okrasné trávy,letničky,cibuloviny.

Výroba - masné výrobky

Prodej - užitná keramika s motivy Moravského Slovácka talíře, hrnky, misky Výroba - užitná keramika s motivy Moravského Slovácka talíře, hrnky, misky

Výroba - pánský, dámský a dětský textil

Prodej - ekodrogerie DEDRA - biokosmetika SALOOS oleje, balzámy, pleťové vody

Distribuce,prodej: -hudební nosiče: -CD-ROM.

Výroba,velkoobchod,prodej: -konzervované výrobky,potraviny: -zeleninové: -okurky,zelí -Kunovjanka (zeleninová směs) -masové: -paštiky -hotová jídla: -lečo s klobásou -guláš.

Výroba - módní originály halenky, svetry, roláky Prodej - oděvní originály

Ovocné sady. Pěstování a prodej: -ovoce: -jablka,višně. Ovocný sad*: -tel.:572595819 e-mail: asb.frukt@tiscali.cz .

Opravy - elektrické kytary Výroba - elektrické kytary

Strojírenské kovovýrobní družstvo. Výroba, konstrukce, kovovýroba, montáž: - vstřikovacích forem - formy na lisování technické pryže a nástrojů pro tváření plechů - lisovací nástroje. Výroba především pro automobilový průmysl.

Umělecká výroba: -vitráže do olova i tiffany technikou na zakázku: -vhodné jako doplněk dveří,kuchyňských linek,jako předěl prostoru,výzdoba sklípků slováckými reliéfy,obrázky na zeď nebo k zavěšení do oken, svícny,zrcadla,bižuterie. Služby: -grafické zpracování,návrhy.

Výroba, vývoj, prodej: - obaly /obalů/ na míru - střední až velké série na zakázku - vývoj a výroba dle dodaného vzoru nebo návrhy možných alternativ zabalení zboží - obaly zejména pro potravinářský průmysl, po dohodě i obaly pro technický a spotřební průmysl - obalový materiál: - OPS - PVC - PET - pokovené ...

Prodej,servis,oprava,poradenství: -šicí stroje,overlocky. Maloobchod,prodej: -dámské značkové spodní prádlo Triumph -plavky -noční prádlo -kusový textil.

Pohostinství,restaurace: -pivnice -vinárna -letní zahrada -bar* s programem. Nabídka: -teplá jídla -minutky Ubytování