Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost K & K - Řemesla s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem praporů, plastického písma, erbů, mincí, odznaků, plaket, suvenýrů, státních znaků a také volebních uren a plent. Sídlíme v obci Březolupy, okres Uherské hradiště. Výroba, prodej: - vyšívané prapory - hasičské prapory - vyšívané znaky měst a obcí - repliky historických praporů ...

Společnost KLEMPOS - STŘECHY, s.r.o. prodává střešní krytiny - plechové, pálené, betonové i plastové, střešní okna, veškeré klempířské prvky a výrobky potřebné při práci na střeše - plechy, okapové systémy, spojovací materiál, lepenky, fólie, tepelnou izolaci, dřevo i nářadí pro klempíře a pokrývače. Firma provozuje eshop se širokým sortimentem ...

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Internetový obchod, eshop, prodej: -zahrádkářské potřeby a zahradní nářadí.

Služby: -ošetření pleti pro ženy, pro muže -ošetření problematické pleti laserem: -proti vráskám, akné, oparům -trvalá na řasy, barvení řas a obočí -lifting obličeje nastřelování náušnic, píchnutí uší s aplikací náušnic -tattoo: -permanentní make-up - tetování očních linek, rtů, obočí -tetování obrázků na tělo ...

Velkoobchod, maloobchod, export, import, prodejní sklad: -sklo -porcelán -skleněné, porcelánové doplňky -dekorace skla a porcelánu -dekorace dle vlastních návrhů na sklo.

Zahradnictví Kovalčík najdete v obci Jalubí u Uherského Hradiště, máme široký výběr květin, rostlin i sezónních dekorací. Produkty: - balkónové květiny - trvalky - okrasné dřeviny - sazenice jahod - bylinky - sazenice růží - hnojiva, substráty - postřiky. Dekorace: - jarní dekorace - jarní věnce s dekorací jarních květin ...

Distribuce, prodej: - mražených a chlazených výrobků pro velkoobchodní odběratele a distribuce konečnému zákazníkovi. Chlazené a mražené drůbeží, vepřové a hovězí maso.Ryby, mražená zelenina a zmrzlina.

Maloobchod, prodej: - víno sudové, přívlastkové, pochutiny - svíčky

Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Oprava, servis autozámků, imobilizérů. Systém generálních klíčů. Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek.

Jiří Černý provozuje vinařství, prodává jakostní a přívlastková vína a poskytuje ubytování.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 Návrh, výroba, dodávka: -Al odlitky vysoké kvality -přesné hliníkové odlitky metodou vytavitelného modelu -pro průmysl letecký, elektrotechnický -obory medicínské, strojírenské -výroba voskových modelů podle vaší dokumentace i vaší konstrukce.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - dámské kožené doplňky - kabelky, toaletní tašky, opasky, peněženky - pánské doplňky z pravé kůže - peněženky, opasky, aktovky, toaletní tašky - kožené obaly na notebook, brýle, sluchátka - kožený postroj pro psy.

Rodinné vinařství: - pěstování 25 odrůdách vína - výsadba vinic - výroba a prodej vína -degustace vína -reklamní vína.

Tomáš Jurák provozuje vinařství, zaměřuje se na mulčování sadů a vinohradů a vyrábí různé druhy bílých, červených a růžových vín.

Internetový obchod, on-line prodej - pivo v plechu, pivní sudy, degustační balení - dárkové poukazy -dárková balení piva -pivo v sudech - sady, dárková balení pro pivaře.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -potraviny: -hotová jídla -paštiky -masové konzervy -sterilovaná zelenina -kečupy -kompoty -sirupy -džemy -dětská výživa -DIA výrobky -pikantní a ostré výrobky -drůbeží výrobky -výrobky s rajčaty -zdravá výživa -bezlepková dieta -gastro výrobky.

Včelařství. Maloobchod, prodej: -včelařské potřeby a pomůcky pro včelaře -svíčky z včelího vosku -medová kosmetika -různé druhy medu, medoviny -výrobky s mateří kašičkou a pylem, propolisové tinktury, masti -mandle, kešu, sušené ovoce v medu -prodej včel Maloobchod, prodej kojenecké potřeby: -hračky -šlapací i aku ...

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - betonové, keramické květináče - venkovní i vnitřní - doplňky - vodní měrky, plastové vložky, substráty, rukavice. Možnost osobního vyzvednutí v kamenné prodejně: - Brodské pugéty., Uherský Brod, Pecháčkova 127.

Květinářství. Prodej: -řezané, hrnkové, sušené květiny -dárkové zboží -bytové doplňky. Květinová vazba. Květinové aranžmá a dekorace. Rozvoz květin po Uherském Brodě a blízkém okolí

Pavel Dvořan se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů jakostních vín.

Pekařství, pekárna: - chleba - běžné pečivo - sladké pečivo - vlčnovské vdolečky.