Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Fotoateliér. Fotografické práce, foto na tablo, svatební fotografie, reklamní fotografie, mobilní fotoatelier, foto dětí, domácí mazlíčci, rodinná fotografie, portrétní a průkazová fotografie, fashion, glamour foto, akty, dárkové předměty s fotografií, foto na keramiku, na plátno,

Výroba a dodávka: - dámská móda - těhotenská móda - noční oblečení. Prodejny: Sophia Mostní 81/26 Valašské Meziříčí Sophia Palackého 195 Rožnov

Železářství. Prodej: -výrobky firmy FERONA Olomouc -spojovací materiál -nářadí pro montéry, mechaniky, zedníky zahrádkáře, klempíře, stolaře -značkové nářadí Narex, Dewalt -dveřní, okenní kování. Hračkářství Prodej: -Lego -Wader -Bruder -ostatní hračky -kostýmy

Výroba, servis, oprava, prodej, maloobchod: - dřevozpracující stroje - frézy na pařezy, odkorňovače - čistící kartáče silnic - přídavné zařízení na traktory pro údržbu silnic - rozmetadlo posypových hmot - sypač pro zimní údržbu silnic - zemědělské stroje - luční brány, půdní vrták - hydraulické nůžky na stříhání větví - ...

Svatební salon Půjčování - svatební a společenské šaty - pánské obleky.

Maloobchod, prodej: - dámský textil, oděvy, spodní prádlo - společenské oděvy - vycházková móda - spodní prádlo - bižuterie - punčochové zboží - kvalitní české výrobky pro muže i ženy.

Velkoobchod, prodej: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky (cigarety, doutníky) - káva - cukrovinky.

Svatební salón. Půjčovna: -nejnovější luxusní modely svatebních šatů -pánské obleky a smokingy -šaty pro družičky -chlapecké obleky -závoje všech délek a tvarů -peleríny -ozdoby do vlasů -panenky, prsteny a srdce na auto -střevíce. Zajištění, služby: -svatební oznámení -snubní prsteny -svatební kytice -hudbu a video.

Maloobchod, prodej, kamenná prodejna, e-shop: - snubní prstýnky - výroba a opravy zlatých i stříbrných šperků - čištění šperků - nastřelování náušnic - výkup zlata.

Prodej, eshop: - elektro - osvětlení a elektroinstalace - kuchyně - železářství - potřeby pro zahradu - porcelán, sklo a keramika - domácí potřeby - vodoinstalace.

Bazar, komisní prodej: - kojenecký bazar - jednorázové plenky, kosmetika - autosedačky - dětské oblečení, oděvy - kočárky, postýlky - dětské sportovní potřeby.

Maloobchod, prodej, oprava: - hodinářské a zlatnické zboží - hodiny, hodinky - klenoty - šperky. Zlatnictví. Klenotnictví. Hodinářství.

Pekárna, výroba, rozvoz, prodej: - pečivo - vánoční cukroví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nealkoholické nápoje, limonády, minerální vody, džusy - alkoholické nápoje, pivo, víno - doplňkový sortiment: káva, čaj, cukrovinky, slané dobroty, tabákové výrobky. Rozvoz nápojů. K zakoupenému sudu piva - možnost zapůjčit si pípu.

Hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - hodinky - hodiny - budíky - pásky na hodinky.

Prodej: - racionální výživa - bezlepkové a bio potraviny - biozelenina - biomasa - sušené ovoce - koření - čaje - byliny - biokosmetika.

Maloobchod, prodej: - materiál vodo, topo, plyn - vodoinstalační materiál - železářské zboží - baterie, armatury - dřezy - pračkové ventily SAM - kulové uzávěry - zpětné klapky - fitinky - varná kolena, nátrubky - plynové sporáky Mora - trubky, příruby - radiátory Korado.

Výroba: - lovecké potřeby (vábničky, řemeny na zbraně, sedací hole, kynologické potřeby, píšťalky, obojky, vodítka, nábojové pásy, pouzdra na zbraně, opasky, brašničky, kravaty - bola, výrobky za parohů, zavírací nože).

Luxusní dámská móda polských značek WIBs, Ajso, Color o- dámské šaty spplečenské i na denní nošení z kvalitních materiálů, většinou elastických, v běžných velikostech, i pro plnoštíhlé ženy. Dámské pletené svetry a kabátky značky Bek&r, doplňky.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané, umělé květiny.

Výroba: - lisované pryžové těsnění - kroužky - průchodky pro automobilový průmysl.

Maloobchod, prodej: - řezané, balkonové, pokojové rostliny - ovocné, okrasné dřeviny - hnojiva, květináče, postřiky.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.