Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej: - cukrářské výrobky - zákusky - dorty - vánoční pečivo - čajové pečivo - koláče, frgály, vdolečky - točená zmrzlina - řezy, dorty.

Prodej - lesnické potřeby - zahradnické potřeby

Prodej, e-shop: - pracovní ochranné pomůcky - elektrické, ruční, pneumatické nářadí - zahradní technika - diamantové kotouče - pracovní světla - výroba pilových pásů.

Poradce EURONA - bytová drogerie a tělová kosmetika.

Lisovna plastů. Výroba - plastové výlisky z termoplastů na vstřikovacích strojích - montáž a kompletace výrobků.

Výroba ručně točené a ručně dekorované užitkové keramiky - keramické hrnky, misky, talíře - vázy, džbánky, konvice.

Dřevovýroba: - překližkové bedny - atypické palety - paletový nábytek.

Pekařství. Výroba, maloobchod, prodej: - tradiční pečivo z Valašska (Cyrilovy frgály) - pravé valašské frgály (koláče, vdolky, pecáky) - frgály klasické (tvarohový, makový, hruškový) - frgály netradiční (na přání, frgál maxi, meruňkový, borůvkový, povidlový, ořechový, zelňák) Venkovský krámek - krajové speciality - bylinky, koření

Prodej, maloobchod, velkoobchod, servis: - čerpadla - armatury - kulové kohouty - manometry, hadice - ložiska a příslušenství - komponenty pro lineární pohyby - ložisková maziva a mazací systémy - diagnostika ložisek a zařízení - průmyslové těsnící prvky - převodové řemeny a příslušenství - pryžové pružiny - silenbloky - ...

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady Poskytování nebo zprostředkování ...

Služby, provozování: - solná jeskyně s dětským koutkem. - prodej solných produktů - možnost rezervace přes www - dětský koutek - hlídání dětí - prodej dárkových poukazů.

Firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží stájového zařízení pro koně, kovaných polotovarů, plotů, zábradlí a parkových laviček. Výroba: - kovovýroba - zámečnictví - zhotovování jednoúčelových strojů a zařízení. Výroba: - vnitřní stájové boxy a zařízení pro koně, potřeby pro ustájení koní, doplňky pro stáje - krmelce - pro koně - ...

ESAS AUTO s.r.o. Valašské Meziříčí. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - nové automobily (vozy) - osobní automobily VOLKSWAGEN, AUDI, ŠKODA a další světové značky - specialista na prodej vozů všech značek do dvou let stáří - na všechny ojeté vozy záruka min. půl roku. Autobazar, výkup, prodej, bosch car servis: - ...

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - jízdní kola Kellys, Alpina, CTM, Pema - motocykly. Výroba: - klíče, autoklíče - zámková kování Nouzové otevírání zabouchlých uzamčených bytů a dveří - bezpečnostní dveře.

Internetový obchod s českými dřevěnými výrobky: - dřevěné nábytkové díly - uzávěry na lahve - dřevěné hračky - dřevěné upomínkové předměty.

Firma Probelt dodává převody ozubenými řemeny a další strojní komponenty.

Dodávka: - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky, voštinové desky HEXALU, HEXAZINC, kompozitní desky - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky - kompozitní materiál ACP - voštinové a kompozitní desky - voštinové desky HEXALU, HEXAZINC. Lepení - velkoplošné materiályformátování, frézování a výřezy různých tvarů.

Výroba, řemeslo: - klempíř - pokrývač - tesař - dřevěné, lepené a sbíjené dřevěné konstrukce - lepené střešní konstrukce. Prodej, rozvoz: - izolace proti vodě a zemní vlhkosti - tepelněizolační materiály - tenkostěnná kouřovina - dřevoštěpkové desky - parozábrany - podstřešní fólie - spojovací a kotevní materiál - silikonové a ...