Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej: - domácí potřeby - drogerie, parfémy, vinotéka Pobočka: - Poláškova 29, Valašské Meziříčí.

Prodej, e-shop: - papírenské a kancelářské potřeby. - drogistické zboží Výroba: - těsnění - fixační prvky - kompletační práce Náhradní plnění.

Výroba: - pracovní a lékařské oděvy - pánské spodní prádlo - dětské tepláky

Výroba: - reklamní a dárkové papírové tašky

Výroba, lisování, armování, prodej: - hadice Prodej: - pryž - podlahoviny

Výroba: - zapalování pro modelářské motory řízené procesorem

Truhlářství, výroba: - přístřešky - zahradní nábytek - truhlíky - ploty

Značkové šperky a náušnice z chirurgické oceli kruhy, to je Aurenis! Máme decentní ocelové náušnice kroužky do práce i školy, ale i provokativní velké kruhy. Kruhové náušnice vynikají zvláště se Swarovski prvky nebo se zirkony. Doma nesmí chybět ani ocelové náhrdelníky a náramky, aby byla kolekce šperků kompletní. – šperky z chirurgické oceli, ...

Služby: - opravy obuvi, tašek, batohů

Výroba, oprava, servis: - elektromagnetické snímače na strunné nástroje

Výroba na míru, prodej, eshop: - autopotahy - potahy z originálních automobilových materiálů včetně montáže - šití autopotahů pro autobusy a užitkové automobily Domácí potřeby: Na zahradách 485, Rožnov pod Radhoštěm

Navrhování a šití dámské konfekce: - saka a kabáty - šaty - sukně - svatební šaty - halenky, tuniky, svetry.

E-shop, internetový obchod, prodej: - aromalampy, - aromaterapie, - péče o miminka, - synergické směsi, -hračky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - specializovaná prodejna kynologických potřeb - granulovaná krmiva, konzervy, salámy, těstoviny pro zvířata - obojky, vodítka, náhubky, hřebeny, kartáče - žvýkací kosti, vitamíny - akvaristické potřeby. - e-shop krmiv a kynologických potřeb.

Pekařství, cukrářství. Zakázková výroba domácích dortů, cukroví, zákusků, rolád, řezů, frgálů a svatebních koláčků.

Keramická dílna. Výroba porcelánu a keramiky: - užitková keramika - hrnečky, soupravy, vázy, mísy - dekorativní keramika.

Výroba masa a masných výrobků se specializací na výrobu fermentovaných masných výrobků s probiotiky a prebiotiky. Distribuci zabezpečujeme vlastními chladícími izotermickými vozidly. Výrobky vlastní produkce nabízíme v síti podnikových prodejen ve Zlínském kraji. Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Internetový prodej látkových plen a ekologických potřeb pro děti a jejich rodiče. Zakoupit u nás můžete také Zdravé lahve, tvoříve hračky zn. Aladine, dřevěné hračky, přírodní kosmetiku, ekologickou drogerii a spoustu dalšího..

Prodej: - stříbrné a ocelové šperky (prsteny, stříbrné náušnice, ocelové náramky, stříbrné řetízky, přívěsky).

Pila. Výroba: -dřevěné palety, stavební řezivo, přepravní bedny, IPPC, přepravní obaly. Výkup palet EUR. Dodávky, prodej řeziva - hranoly, desky, střešní latě, střešní vazby, krovy, výkup dřevěné kulatiny.

Velkoobchod: - kožená galanterie - cestovní potřeby Prodej: - cestovní kufry - dámské módní kabelky - pánské tašky - tašky na notebook - kožené aktovky - pánské kožené etue - atašé kufříky - peněženky - rukavice - další doplňky.

Hračky, dárky, metličky pro děti i babičky. Výroba: - bytové doplňky, - stojany na květiny, - květinové stěny, - stolky, - věšáky. Turistické ubytování v Beskydech. Prodej: - dřevěné hračky, - kované výrobky, - keramika z Valašska, - originální dárky, - reklamní předměty, - bytové doplňky, - dekorace do bytu.