Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrovinky, zákusky - cukrářské výrobky Další provozovna: - Jasenická 1492, 75501 Vsetín - tel. 571431812, 571431702.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - drogerie (krémy, šampóny, mýdla, gely, barvy na vlasy) - čistící prostředky, osvěžovače, prášky na praní - kartáčnické zboží (smetáky, štětky, válečky, kartáče) - barvy - laky, ředidla - míchání barev HET, COLORLAK - autokosmetika (leštěnky, šampóny, kapaliny) - zahrada, chemie (hnojiva, postřiky, ...

Maloobchod, prodej: - nábytkové kování - nábytkové závěsy - vodící lišty zásuvkové - nábytkové zámky.

Dřevo a zahrada. Dřevovýroba. Výroba, prodej, maloobchod: - srubové a zahradní domky, chatky - sruby, pergoly, altány - zahradní a bytové doplňky - materiál pro kutily a hobby - houpačky, palisády - užitná a umělecká keramika - výsadbový materiál - dřevěná dlažba a ohrazení záhonů - zahradní a bytový nábytek - dřevěné ...

Velkoobchod, prodej: - Lubrifilm motor PREVENTIVE, ACTIVE, motor LEAK STOPER - všechny produkty firmy LUBRIFILM - spolehlivý chod Vašeho motoru.

Místní informační centrum. Služby: - poskytování informací pro turisty o ubytování, sportovním a kulturním vyžití v obci. Prodej: - suvenýry, upomínkové předměty - mapy, průvodce.

Prodej, e-shop: - kalendáře - psací a školní potřeby - výtvarné a kancelářské potřeby - knihy.

Prodej: - dětské jednorázové plenkové kalhotky - hygienické pomůcky (vlhčené ubrousky, dámské hygienické vložky, vatové tyčinky, toaletní papír).

Výroba: - pravé valašské koláče - frgále.

E-shop. Internetový prodej: - knihy z oblasti horolezectví, turistiky, lyžování.

Výroba, zpracování: -obalů, obaly z pěnového polystyrénu, pěnového polypropylénu.

Stavby: - průmyslové - výstavba rodinných domů i na klíč - rekonstrukce domů, bytů atd. - tepelné izolace - fasády - sanace fasád, certifikované doteplení fasád a izolací - zámečnictví Prodej: - stavební doplňky - pletiva - prohazovačky - sloupky a další.

Prodej, e-shop: - dámské noční košilky - dámské spodní prádlo - kalhotky.

Výroba, maloobchod, prodej: - fóliovníky - skleníky - terasy - zimní zahrady. Výroba, nabídka, prodej: - plastová zatravňovací dlažba (vysoká životnost, snadná manipulace, v zimě nepřemrzá a nepraská) - vše z recyklovaných plastových odpadů (recyklované plasty, recyklovaných plastů).

Výroba: -osobní ochranné pracovní pomůcky (elektrikářské, zámečnické, lesnické a revírnické brašny, brašny pro průvodčí, opasky, chrániče, kamaše, rukávníky a zástěry pro svářeče, zástěry pro kováře).

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Prodej, e-shop: - klenotnictví, zlatnictví - šperky - hodinky - prsteny.

- Systémové služby pro průmysl - Konzultace a zavádění systémů produktivity, pořádku a čistoty, zejména 5S, TOC - Pronájem pracovních oděvů a prádla - Čištění a praní pracovních oděvů a textilu - pronájem a dodávky čistících utěrek a hadrů - Úklid

- Zavádění intuitivního marketingu v praxi - Konzultace v oblasti marketingu, managementu a osobního rozvoje - Pořádání vzdělávacích seminářů - Pořádání firemních eventů - Nakladatelství

Pálenice Kelč, palírna. Výroba: - alkohol, slivovice.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Výroba, prodej: - ponožkové zboží (pánské, dámské, dětské a sportovní ponožky, podkolenky).

Prodej, e-shop: - zahradnické potřeby