Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Dovoz, velkoobchod, prodej: - dovoz textilní suroviny, bavlněné příze tkaniny, - povlečení, prostěradla - metráž (krep, flanel, plátno, damašek) - krepy, pleteniny.

Pneuservis: - osobní, nákladní automobily, motocykly. Oprava, servis: - pneumatiky na osobní, nákladní. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pneumatiky BARUM CONTINENTAL, MATADOR, UNIROYAL, SEMPERIT, GLOBAL. Příprava vozidel na STK.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smišené zboží - drogistické zboží. Sídlo firmy: - Vsetín, Smetanova 1110.

Maloobchod, prodej: - dětské, kojenecké oblečení (textil) - těhotenská móda (pro těhotné) - hračky, textilní hračky pro nejmenší - produkty péče o miminka (kojenecké a dětské zboží).

Maloobchod, prodej: - drogerie (drogistické zboží) - parfumerie - kosmetika - foto - kino.

Maloobchod, prodej: - léčivé přípravky - lékařská (přírodní) kosmetika - produkty alternativní medicíny - vitamíny - čaje - racionální výživa.

Kožedělná výroba. Výroba, zakázkové šití, maloobchod, prodej, opravy: - lovecké oděvy (oděvy pro lov a volný čas) - lovecké potřeby, doplňky - kožené výrobky. Výkup: - surové kůže. Činění: - usně - kůže, kožešiny, trofeje. Opravy, čištění: - výrobky z kůže a kožešin. Příjem zakázek na činění, preparace, šití a opravy kožešin.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy - beletrie, naučná literatura.

Výroba, prodej: - dárkové obaly a krabičky - krabičky jsou vyráběny z kvalitních plastů a papíru (plastové a papírové krabičky) - pro zlaté, stříbrné šperky, mince, medaile, hodinky, kravatové spony, reklamní, dárkové předměty - předkládací plata, aranžérské prvky. Na zboží nabízíme potisk Vašeho firemního loga. Internetový obchod ...

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Cukrářská výroba, prodej: - cukrářské speciality - pekařské (pekárenské) výrobky - cukrárenské výrobky, cukroví, korpusy, čajové pečivo, výrobky z lístkového těsta. Cukrárna.

Maloobchod, prodej: - dámské, pánské, dětské módní oděvy (textil) - dámské spodní prádlo - módní doplňky - jeansový program (rifle) VINCE, DALLAS, PIONEER atd. Zastoupení: - MADOC, RODI, COLINS, TRIUMPH.

Maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina - sušené plody - potraviny - uzeniny - pečivo - mléčné výrobky - nealkoholické nápoje - pivo. Sídlo firmy: - Palackého 243, Valašské Meziříčí.

Maloobchod, prodej: - kvalitní sudová vína - dárkové koše - tabákové výrobky.

Maloobchod, prodej: - metrový textil (látky, metráž) - látky - úplety.

Pekařství, pekárna. Výroba, prodej: - pekařské výrobky, pečivo.

Cukrářská výroba. Cukrářství, cukrářské speciality. Cukrárna.

Maloobchod, prodej: - metrový textil (metráž, látky) - textilní galanterie.

Prodej: - záclony - závěsy - dekorační látky - ložní prádlo - ubrusy.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - zahradní keramika - dárkové předměty . Rozvoz kytek.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny Další prodejny: - Zašová 262, tel.571634013 - Hutisko-Solanec 511, tel.571644414.