Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej: - pekařské výrobky, pečivo - cukrářské výrobky.

Výroba - antivibrační a komponenty pro automobilový průmysl Zpracování gumárenské směsy - pryžové výrobky

Pekárna, pekařství. Prodej, maloobchod: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - řezané čerstvé květiny - pokojové květiny - umělé květiny - keramika - dárkové předměty - zeleninová, květinová semena - travní semena - cibule sazečka, sadbové brambory - květinové cibule, hlízy - hnojiva. Květinářství: - vazba kytic - vazba věnců - květinová výzdoba interiérů.

Mlékárna. Výroba, prodej: - mléčné výrobky - mléko, smetana - kysané výrobky (kysaná smetana, jogurty) - jogurtové mléko, acidofilní mléko, kefírové mléko nízkotučné, valašská kyška - bio jogurty, nápoje.

Internetový obchod, e-shop: - dětské oděvy.

Internetový obchod, e-shop: - bandáže (loketní, kolenní...) - sportovní ponožky - podpůrné, zdravotní punčochy.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Výroba a prodej: -repliky kamenných koryt, květináčů, truhlíků a prvků zahradní architektury. Prodej: -materiály pro výrobu zámkové dlažby -práškové pigmenty do stavebních hmot -přísady do betonu, malty -plastové podložky pod dlažbu -plastové formy pro výrobu prvků zahradní architektury -neviditelné obrubníky.

Práce, řemeslo: - šití - spodní prádlo dámské, pánské. -výroba dřevěných impregnovaných sloupů pro elektrická a tel. vedení.

Prodej, e-shop: - praktické sponky na ponožky, aby se neztrácely a zůstaly v páru.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

E-shop. Výroba a prodej ze dřeva: - dárky - dřevěné šperkovnice - dřevěná bižuterie - reklamní a dekorativní předměty - domácí potřeby - doplňky pro byt - vlasové spony, přívěsky - svícny - stojánky na mobilní telefony - kancelářské potřeby - stojánky na dálkové ovladače - stojánky na vizitky - technické krabice - ...

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - povrchová úprava - stříbrný zinek, černý zinek, niklování, černění, chromování, mědění - lisovací a nýtovací prvky.

Výroba, prodej: - kožené oděvy - kožichy - kožená galanterie. Centrála: - Zámecká 119, Hranice - tel: 777030345

Výroba: - polystyren EPS - obaly a fixace z pěnového polystyrenu - dekorativní polystyrenové výlisky - tvárnice ztraceného bednění - bazénové tvarovky - termoboxy.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej nábytku z masivu: - zdravotní ortopedické lamelové matrace na míru - ložnice - polohovací rošty - jídelní sestavy - komody - obývací stěny - konferenční stolky, židle, stoly.

Velkoobchod a internetový obchod: - šperkovnice Velkoobchod a internetový obchod, prodej: - dámská konfekce - opasky - peněženky - dokladovky - tašky - doplňkový sortiment - kabelky - galanterie.

Výroba a prodej obalů z nasávané kartonáže. Zakázková výroba nasávané kartonáže pro oblasti spotřební elektroniky, průmyslu a automotive. Prodej standardizovaných výrobků z nasávané kartonáže, jakou jsou palety, proložky na válcové předměty, proložky na víno, UN certifikované ochranné obaly na chemii, proložky na ovoce, atd.

Prodej: - cukrovinky - čaje - káva - ví­na - fairtrade produkty - pražená kávy na objednávku