Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba a prodej obalů z nasávané kartonáže. Zakázková výroba nasávané kartonáže pro oblasti spotřební elektroniky, průmyslu a automotive. Prodej standardizovaných výrobků z nasávané kartonáže, jakou jsou palety, proložky na válcové předměty, proložky na víno, UN certifikované ochranné obaly na chemii, proložky na ovoce, atd.

Prodej: - cukrovinky - čaje - káva - ví­na - fairtrade produkty - pražená kávy na objednávku

Velkoobchod, prodej: - dětské kočárky KAJTEX - doplňky rychlozavinovačky, osušky, deky, bryndáky, žínky, spací vaky, prostěradla froté, prostěradla jerzey, včetně nepromokavých Velkoobchod pohřebních pomůcek - nosítka, vaky na zesnulé, vozíky pod rakve, stojany na věnce, pohřební výtahy, chladící a mrazící zařízení na zesnulé, katafalky, ...

Ekologické hospodářství Střítež nad Bečvou. Chov ovcí, masného skotu, prasat, nosnic, výkrm hus a kuřat. Ustájování koní. Produkce jehněčího, vepřového, husího a kuřecího masa. Produkce vajec. Ekologická polní produkce. Služby pro zemědělství.

Stavební práce: - omítky - drobné zednické práce - samonivelační podlahy. Prodej - stavební materiál, stavebniny: - okenní profily - pracovní oděvy.

Společnost VESELÝ GRUNT s.r.o. provozuje pěstitelskou pálenici a ovocný lihovar, kde vyrábí chutný a kvalitní ovocný destilát. V našich ekologických sadech pěstujeme slivoně, hrušně a jabloně, z kterých vyrábíme pravé ovocné destiláty. Pálíme na nejmodernějších destilačních kolonách za pomocí tradičních postupů. Kromě ovocných destilátu ...

Pneuservis. Pneubazar. Prodej: - použité i nové pneumatiky a disky. Půjčovna: - dodávky - přívěsné vozíky - nosiče kol Thule. Autodoprava: - dodávkové vozy.

Dřevovýroba. Výroba, prodej: - dřevěné hračky - nábytkové díly - úchytky - korkodřevěné a šroubovací uzávěry - uzávěry na lahve Jídelní židlička - skládací (houpací klůň nebo židle).

Maloobchod, prodej: - sportovní zboží (sport) - sportovní potřeby - sportovní oblečení, konfekce - sportovní obuv běžecká, halová, fotbalová, trekingová.

Lakýrnictví Vodoinstalatérství, topenářství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Prodej kvalitní přírodní kosmetiky Oriflame. Zasíláme po celé ČR. Vždy aktuální katalog. Slevy a akce. Registrace nových kosmetických poradců.

Šití na míru, prodej, půjčovna: - svatební a společenské šaty - maturitní šaty - šaty pro družičky - šití doplňků k šatům na míru.

E-shop: - hospodářské potřeby pro tažné a jezdecké koně postoje, ohlavy, biče - kovářské potřeby nářadí, podkovy, ozuby - chovatelské potřeby pro psy a kočky krmivo.

Vše pro vaše dítě a nastávající maminky - e-shop, prodej: - dětské povlečení - osušky - plenky - hračky - kojenecké potřeby - těhotenské oblečení - kojenecký textil.

Velkoobchod, maloobchod, kamenná prodejna: - bavlněné látky, velký výběr různých dezénu - nitě, dutá vlákna - výplně - minky, úplety, šikmé proužky - bytový textil - ložní povlečení, nežehlivý bavlněný satén - KREDATEX - dekorace a bytové doplňky.

POLYGRAFICKÁ VÝROBA - ofsetový, digitální tisk a knihtisk (tiskopisy, letáky, vizitky, etikety, samolepky, brožury, oznámení, stravenky, pozvánky, plakáty, samopropisovací formuláře - bloky, apod.). Výseky, perforování, bigování, číslování a blokování tiskovin. Laminování tiskovin. KNIHAŘSKÉ PRÁCE - vazby bakalářských a diplomových prací, ...

Korespondenční výkup zlata a stříbra. Výkup: - zlato - stříbro - technické stříbro - zubní zlato - rafinace materiálů s obsahem drahých kovů

Výroba, prodej: - upomínková puzzle - propagační puzzle - reklamní puzzle - vzpomínková puzzle.

Prodej: - zábavná pyrotechnika - ohňostroje. Pořádání ohňostrojů na zakázku.helium a foukani balonku, party prodej

Pekařství, cukrářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Smluvní autoservis ESAS AUTO s.r.o. naleznete ve Valašském Meziříčí, kde se vám postarají o opravu, servis a emise vozidel nebo autoskla. Také si zde vyberete nové osobní automobily značek Volkswagen, Audi, Škoda a další. K dispozici pro vás také odtahová služba, kterou můžete využít kdykoliv při poruše vašeho vozu. Maloobchod, prodej, oprava, ...

E-shop: - superpotraviny - přírodní potravinové doplňky - zdravá výživa - přírodní kosmetika - ušní svíce - bylinné sirupy, kapky

Vinotéka Krhová. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.