Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Internetový obchod, prodej: - kvalitní italská kosmetika za příznivé ceny. Široká nabídka zdravotně nezávadného, atestovaného zboží. Velký výběr dětské kosmetiky, pracích gelů, aviváží, tělové a vlasové kosmetiky, dekorativní kosmetiky. Kvalitní čistící a desinfekční přípravky jak pro domácnosti, tak i pro velkoodběratele.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - dekorace.

Výroba, prodej: -bazény -septiky -nádrže -trubky -nádoby na zakázku -vodoměrné šachty -šachty na zakázku -pískové filtry k septikům -zakázková výroba polypropylén -výrobky dle požadavků zákazníka.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -cyklodoplňky -náhradní díly -horolezectví. Cykloservis, servis, oprava, montáže: -jízdních kol. Maloobchod, prodej - Zdeňka Pacholíková: -textilní galanterie tel.:605707344.

Maloobchod, prodej, bazar, : -kočárky -autosedačky, cyklosedačky -postýlky -přebalovací pulty -hračky -potřeby pro maminky -oděvy, textil

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - postřikovače, lesní aplikátory. Prodej: - městské mobiliáře, ploty, lavičky, pergoly, parapety, obklady stěn - stavební systém f-ha - plastové výrobky pro dům a zahradu. od roku 2018 zajišťuje výhradní obchodní zastoupení firmy KWAZAR Corporation Sp. z o.o. Polsko pro Českou a Slovenskou ...

Řeznictví, uzenářství. Výroba, maloobchod, prodej, zpracování: -masa, maso: -vepřové, hovězí -masné výrobky.

-Specializovaný maloobchod -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Reklamní činnost a marketing

Předmět podnikání: -velkoobchod -specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -zprostředkování obchodu a služeb -výroba pilařská a impregnace dřeva

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Práce: Nejširší nabídka piv na Zlínsku Prodej sudových a lahvových piv, reklamních, dárkových pivních suvenýrů, pivní kosmetiky. Zapůjčení chladících výčepních zařízení, poradenství, prodej a sanitace chladičů. Rozvozy piva ve Zlíně a okolí.

Prodej pracovních oděvů a ochranných doplňků

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb. -Výroba a prodej keramiky.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -modely a modelářské potřeby -kovové modely aut (auta) BBURAGO, MAISTO, SOLIDO, AUTO-ART, IXO -LEGO -hračky, hračkářství: -panenky Barbie -rádiem řízené modely -stavebnice TAMIYA, ITALERI, HASEGAWA -autodráhy.

Výroba, prodej: -univerzální krycí plachty -přístřešky na automobily -plachty: -na stánky -na bazény -na transparenty -zakrývací (krycí) -pro zemědělství, stavebnictví Výroba, prodej, servis: -zahradní pavilony, altány, zahradní nábytek -přístřešky ke karavanům.

Prodej, maloobchod: - spodní prádlo.

Maloobchod, prodej: - textil a oděvy h2o, Lerros, - obuv. Lyžařské vybavení Rossignol

Výroba: - pryžové a pryžotextilní membrány.

Výroba: -textilní loutky -maňásci -hadrové panenky -hadrová zvířátka -dřevěné hračky.

Internetový obchod. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bílá, černá elektronika -parfémy, kosmetika -sportovní výživa -oblečení: -kalhoty značky Diesel -nábytek Dovoz, import, prodej: -produkty Grabber Warmers: -ohřívače do lyžáků, rukavic a na tělo s vydrží až 40 hodin bez nahřívání -originální držáky na permanentky ...

Prodej, maloobchod: - vodoinstalační, topenářský materiál. Doplňky: - kování - železářství, železářské potřeby.

Velkoobchod, prodej: - potraviny - nápoje. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem. - byty - rodinné domy, domky - zemědělské usedlosti - rekreační objekty - pozemky. Poradenské služby.

Služby: - zprostředkovatelské činnost v oblasti dovozu kožené, koženkové a textilní obuvi.

Maloobchod: -obuv -kožená galanterie. Zrušeno 10/2011.