Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Naše firma sídlící ve Zlíně se již 30 let zabývá velkoobchodním prodejem české obuvi. Svým zákazníkům nabízíme především obuv PRESTIGE vyráběnou ve Zlíně. Dále u nás můžete zakoupit obuv značky BOTAS a dětskou obuv DEMAR. Obuv PRESTIGE zaručuje nejen pohodlnost a kvalitu, ale také vysoký komfort při nošení a šetří pohybový aparát. Můžete ji využít ...

Dřevovýroba Prodej palivového dřeva Výroba: - přepravních palet. - lešenářských podlážek.

Prodej: -substrátů, střešní substráty -mulčovací kůry -trávní osiva -hnojiv, kompostu -půdních kondicionérů -okrasné dřeviny, trvalky, ovocné stromky, rostliny. Projekční činnost: -projekce okrasných zahrad, parků a veřejné zeleně -zpracování technické dokumentace a průvodních zpráv -projekce závlahových systémů ...

Velkoobchod, prodej: - metrový textil - podšívky - umělé kožešiny - výztužný materiál. Maloobchod, prodej: - metrový textil - dámská konfekce, oděvy - galanterie - textilní výrobky. Další telefony: - sklad, tel.: 577923434 - obchodní oddělení, tel.: 577923511.

Vinotéka. Prodej: - sudového, lahvového vína.

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Zlín se specializuje na zpracování plastových odpadů, věnuje se recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů a dalších výrobků. Dodává také spolehlivé technologie do výrobních linek - magnetické separátory, potrubní systémy Jacob, odlučovače a detektory kovů, pásové a šnekové dopravníky, odprašovací ...

Květinový ateliér - květinářství: - vážeme kytice.

Zakázková a sériová výroba plošného těsnění z pryže, silikonu, vitonu, PU, PTFE a klingeritu. Eshop: prodej lepidel a tmelů Universum, Loctite, Henkel, Loxeal a Soudal, pásků Tesa. Fakturační adresa: - Dřevnická 549, 76001 Zlín.

Eshop, internetový obchod 10W-40, prodej: - autobaterie - motobaterie - motorové oleje. Prodávané značky: - Bars, Bjorn, Fiamm, Novelbat, Paramo, Poweroad, PowerX, Rowe, T.Y.L., Varta.

Internetový obchod, eshop, prodej: - kvalitní německé drogerie. Rozvoz po Zlíně až k Vám domů.

Velkoobchod, výhradní distribuce, prodej: -vybavení pro kosmetické a pedikerské salony -tělová kosmetika -nástroje a přístroje na manikúru a pedikúru pro profesionály i domácí použití -sterilizátory -ultrazvukové čističe -kosmetika pro péči o nohy -pomůcky nehtové -prstové protetiky -kosmetické nástroje, přístroje -laboratorní, masážní ...

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.

V našem krámku Dary kraje ve Zlíně Vám nabízíme ty nejlepší a nejchutnější regionální farmářské potraviny. Naleznete u nás až 17 druhů pečiva, více než 80 druhů uzenin, mléčné výrobky i domácí vína a piva. Bezkontaktní doručení, rozvoz potravin v regionu Zlín. Prodej, obchod Dary kraje: -farmářské potraviny -sýry -uzeniny, bio maso ...

Maloobchod, prodej: - ovčí produkty - výrobky z ovčí vlny - bylinné balzámy - výrobky z konopí Velkoobchodní prodej, sklad: - letiště 1578, 765 02 Otrokovice tel.: 603164910.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Lihovar, pěstitelská pálenice. Pronájem společenské místnosti: - pro oslavu, firemní večírek.

Vinotéka. Velký výběr moravských lahvových vín, 23 druhů stáčených vín. Prodej: - dárkové zboží, keramika. Pobočka: - Zlín - Jižní svahy, Okružní 4701 - Panorama.

Vývoj, výroba: -pryžové a pryžotextilní membrány pro měřicí, regulační, dávkovací a čerpací techniku.

Dodávka, distribuce, maloobchod, prodej, výroba: - obuv: - PRESTIGE - sportovní - pracovní - chirurgická - zimní - dětská.

Kosmetické studio: - kosmetické poradenství - vizážistka - parfumerie.

Pneuservis od 99kč, 3D geometrie, prodej nových pneu. Vyrábíme: -protektory osobní -dodávkové -4x4 nákladní, sportovní. Letní i zimní pneu, protektory se zárukou po celou dobu životnosti pneumatiky.

Maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštáře, peřiny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Jsme přes 100 let stará valašská sušírna na ovoce a byliny sv. Františka. Vše si sami zpracováváme a vyrábíme. Celá naše výroba i použité obaly jsou dělány tak, aby co nejméně poškozovaly životní prostředí a pokud možno ho obohacovaly a rozvíjely. V našich výrobcích používáme jen to nejkvalitnější a snažíme se je v mnohém dělat jinak a lépe než ...

Provádíme průmyslové dekorování skla: - potisk, dekorování lahví a sklenic - nástřik lahví a sklenic - horká ražba - leptání skla - obtisky na sklo - potisk skla Pro dekorování skla používáme technologie, jako je: - sítotisk - potisk drahými kovy - coating - chemické matování - horká ražba - obtisky - decal - ...

Výroba, šití, prodej: - polštářky - bylinkové polštáře - kapsáře - obaly na kapesníčky. - ručníky, osušky se jménem.