Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Specialisté na výživu a fitness doplňky pro sportovce. Fitness Shop FITNESS4U Zlín Maloobchod, prodej: - sportovní výživa - zdravá výživa - finness oblečení

FLIP FOLDer: - plastová ohebná šablona pro rychlé a perfektní složení vypraného prádla - má protiskluzovou úpravu povrchu a ventilační otvory k odvádění statické elektřiny.

Specialista na el. nářadí Milwaukee. Oficiální partner italské společnosti FM Friulsider Kotevní a upevňovací materiály Velkoobchod, maloobchod, prodej, prodejní sklad: -upevňovací technika -plastové a plechové hmoždinky -ocelové a chemické kotvy, závitové tyče -spojovací materiály: -šrouby, matice, podložky, vruty.. -silikonové ...

Pneuservis. Kompletní servis, oprava: -AL disky: -rovnání, svařování, lakování disků -pískování povrchu -renovace -podložky -šrouby. Prodej a výkup AL disků. Práce: -svařování AL materiálu metodou WIG.

Výroba dřevěných obalů -dřevěné bedny -speciální palety. Stavební dřevovýroba: -dřevěné obklady -dřevěné přístřešky, garáže. Prodej: -stavební řezivo -stolařské řezivo - fošny, hranoly, desky -hoblované materiály - palubky, podlahovky, lišty, terasová prkna, plotovky -velkoplošné materiály - OSB desky, překlížky, ...

Eshop, sklad: - dámská, pánská konfekce z přírodních materiálů - bambus, bio bavlna, konopí, len nebo vlna. Oblečení od evropských fair trade značek.

Prodej, distribuce, internetový obchod, eshop italské obuvi zn. Grisport: - outdoorová obuv - ochranná a pracovní obuv - treková obuv - myslivecká, lovecká obuv - boty do hor.

Internetový prodej, eshop, maloobchod: - dámské oblečení: - třička, halenky, košile, tuniky, topy - kalhoty, legíny, tepláky - šaty - kabáty, bundy - spodní prádlo - plavky - pánské oblečení: - košile, trička, mikiny, svetry - tepláky, kraťasy - bundy, kabáty - spodní prádlo - doplňky - čepice, šály, ...

Výroba, kovovýroba: - průmyslová kola, kladky, obruče - produkty z Vulkollanu®, Polyuretanu/Topthane® a z pryže - elastik.

Halova pekárna má dlouhodobou tradici. Zaměřuje se na výrobu vizovického pečiva. Tradiční rukodělná výroba je zde součástí pekařského provozu. Výroba: - vizovické pečivo je unikátní lidové, obřadní pečivo nejedlého typu.

Pekařství. Přírodní pečivo z kvásku - chleba, slané i sladké pečivo. Provozovna: - Vizovice, Nádražní 1143.

Malá regionální pražírna kávy. E-shop se zrnkovou a mletou kávou.

Velkoobchod, sklad: -dámská, pánská, westernová obuv.

Velkoobchod, prodej: -osobní, nákladní, zemědělské, EM, MPT pneumatiky: -CONTINENTAL, SEMPERIT, BARUM, MITAS, TRIANGLE, TECHKING, KALTIRE, VREDESTEIN, GOOD YEAR.

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Testování, měření, analýzy a kontroly -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -ochranných pracovních oděvů, oděvy: -bundy, kombinézy, vesty, pláště TYVEK, košile, trika, zástěry -pracovní obuvi, obuví -pracovní rukavice -froté ručníky -ochranné pracovní pomůcky: -zátky, sluchátka, respirátory, masky, polomasky, brýle, štíty. Zpracování, realizace, provádění, ...

Eshop, prodej: - pracovní rukavice - pracovní oděvy.

Divize Sanotti: Výroba, prodej. -vany -hydromasáže -doplňky -akrylátové vložky

Distribuce olivových olejů a balsamikových octů.

Eshop v provozu. Internetový prodej solných lamp a produktů, přírodní kosmetika, rehabilitační produkty s turmalínem ... --- SOLANKA Solná jeskyně a Polárium Zlín. Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ PROVOZ SOLNÉ JESKYNĚ A POLÁRIA PŘERUŠEN !!! SOLNÁ INHALAČNÍ JESKYNĚ s unikátním mikroklimatickým prostředím - ideální pro posílení imunity, na astma, ...

Realizace a správa kabelových i bezdrátových sítí. Dodávky a servis hardware, dodávky, instalace a aktualizace software, zálohování, obnovu a záchranu dat, odvirování a zabezpečení PC. Digitalizace starých audio nahrávek.

Chovatelská stanice psů. Prodej krmiva pro psy.

Výroba, prodej: - kontejnery na odpad, přepravu, ISO, DIN, AVIA, LIAZ, TATRA, ABROLLCONTAINER, MULDEN - kontejnery lanové, řetězové, hákové, skladové. Provedení kontejnerů dle požadavku zákazníka: - pro přepravu zboží, materiálu, odpadů aj - konstrukce dle požadované normy - provedení nástřiku v RAL dle požadavku.

Maloobchodní prodejna: - sklo - porcelán - křišťál. Prodej: - olovnatý křišťál-bohatě broušený - olovnatý křišťál-kombinovaný a zušlechtěný - granátové sklo-hladké a zušlechtěné - rubínové sklo-zušlechtěné - vysoký smalt - přejímané sklo - perokresba - egerman - umělecké sklo - křišťálové miniatury - originál ...