Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Zlatnictví Drahokam se zabývá výrobou zlatých a stříbrných šperků, snubních prstenů. Zlatnictví a klenotnictví má dvě provozovny - Zlín a Napajedla. Maloobchod, prodej: -stříbro, zlato, chirurgická ocel, klenoty -hodinky -dárkové zboží. Výroba: - zlaté, stříbrné šperky, snubní prsteny. Odborné zlatnické opravy. Ruční rytí do ...

Společnost OTAFUKU CZECH dodává obuv pro deformované nohy - je to magnetická obuv, velmi pohodlná, měkká a lehká. Vhodná je pro všechny generace žen i mužů. Dodáváme i magnetické vložky do bot - dámské i pánské masážní stélky. Obuv Otafuku je vybavena masážními magnety. Využijte účinky magnetoterapie, vlivem které dochází k prokrvení svalstva ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba ...

KR institut Zlín svým klientům poskytuje tu nejkvalitnější péči o jejich pleť, ruce, nohy i celé tělo. V institutu provádíme facelifting, chemický peeling, odstranění jizev, strií, hyperpigmentace, permanentní make-up, prodlužování řas i kompletní kosmetické ošetření pleti. V Kosmeticko - regeneračním institutu poskytujeme i kosmetické a ...

Prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - sklolaminátové květináče a truhlíky moderního designu pro vnitřní i venkovní použití: - s vroubkovým povrchem - s valounovými kameny - v matném provedení - ve vysokém lesku hladké i strukturované.

Dámská a pánská móda ve Zlíně Velkoobchod textilu: -bundy -svetry, -košile -polokošile -halenky -trička -šaty a další.

Maloobchodní prodejna s potřebami pro tvoření. Prodej: - modelovací hmoty – Fimo, Cernit - potřeby pro pedig, plstění - ubrousky a lepidla pro decoupage - dřevěné, plastové polotovary pro dekoraci - bižuterní komponenty a korálky - kovové řetízky, drátky - textilní polotovary, organzy, stuhy... - křišťálová pryskyřice a ...

Řeznictví uzenářství KOŠAŘ Prodej, maloobchod, zpracování: -maso(masa): -vepřové, hovězí -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky. Jsme rodinné řeznictví, ve kterém vyrábíme uzeniny již přes 27 let. Začínali jsme v malé místnosti za garáží. Dnes už ale voňavé špekáčky, salámy i jitrničky vyrábíme za pomocí moderních strojů. ...

Činnost: - vinařství - výroba betonových vibrolisovaných výrobků - prodej stavebních materiálů - zpracování kamene

Řeznictví uzenářství KOŠAŘ Prodej, maloobchod, zpracování: -maso(masa): -vepřové, hovězí -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky.

Řeznictví uzenářství KOŠAŘ Prodej, maloobchod, zpracování: -maso(masa): -vepřové, hovězí -masné výrobky: -šunky, salámy, klobásy, párky.

Autoopravna, autoservis, pneuservis. Opravy a výměny, mechanické práce: -převodovky, motory -svíčky, řemeny, oleje a filtry, tlumiče pérování, spojky, výfukové a brzdové systémy -výměny autoskel -příprava a provedení STK, emise, geometrie. Čištění a plnění klimatizací. Pneuservis a prodej pneu. Montáž autorádií a ...

Výroba, velkoobchod: -kožená galanterie: -kožené opasky, řemeny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -opaskové přezky, přezek. Vyrábíme opasky jako dárkové a reklamní předměty!

Eshop, internetový prodej: - pracovní a přezůvková obuv: - zdravotní, ortopedická obuv - nazouváky, sandály - dětská obuv - dívčí a chlapecké boty, bačkůrky, balerínky, sandálky - volnočasová obuv - trekové boty - polobotky, sandály.

Prodej zlatých a stříbrných pamětních mincí, investičního zlata a stříbra. Pamětní medaile, repliky historických mincí, plakety poštovních známek, zlaté cihly.

Dodávka, prodej: - spojovací materiál - kotevní technika.

Internetový obchod, e-shop: - dámská obuv.

Firma Klimacar, s.r.o. Zlín se specializuje na montáž, instalaci, plnění i servis autoklimatizace do osobních, nákladních automobilů a klimatizace do autobusů či jiných speciálních strojů. Opravujeme a montujeme také transportní chlazení, nezávislé topení. Montáž, instalace, oprava, servis, plnění, diagnostika: - autoklimatizace, ...

Maloobchod, prodej: - obranné prostředky - vybavení pro bezpečnostní agentury - repliky historických zbraní - dalekohledy, puškohledy - ohňostroje, pyrotechnika - zbraně, střelivo, nože - oděvy a obuv do přírody - vojenské, myslivecké, atd. - sklo a keramika s mysliveckými motivy.

Maloobchod, prodej: - dámské oděvy.

Výroba: -pryžové výrobky -produkty z lisované pryže: -kola, nárazníky, gumové rohože. Služby: -pogumování válců -pogumování kovů.

Supermarket Kaufland. Maloobchod, prodej: -potraviny: -maso, uzeniny, ovoce, zelenina -alkoholické, nealkoholické nápoje -průmyslové zboží, domácí potřeby -sklo, porcelán -papírnictví -spotřební elektronika.

Specializovaná prodejna na produkty z včelího medu. Prodej. - medu - hotelový, reklamní med - kosmetika z včelích produktů.

Produkty firmy Schlüter Systems. Prodej: -vodovodní podlahové topení, elektrické topení -koupelnové žlaby, vpusti -spojovací materiál -stavební chemie -hydroizolace -materiál vodo-topo-plyn -solární systémy - alkony, terasy.