Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -metrový textil -oděvy, textil, konfekce -bytový textil -textilní galanterie -zasílání vzorků. Krejčovství. Výroba, šití, úpravy: -oděvy, textil, konfekce - dámská, pánská.

Maloobchod, prodej, drogerie, zahraniční i česká: - dekorativní kosmetika - dámská a pánská biokosmetika - parfémy - barvy na vlasy - Playboy, Adidas, Mexx, Puma, MaxFactor, Astor, Rimmel, Maybelline, DERMACOL).

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Překladatelská a tlumočnická činnost -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a ...

Výroba: - nožů - nože s parožím, outdoorové, damaškové, Nessmuk, Woodlore a kuchyňské. Rukojeti jsou z různých materiálů - velbloudí kosti a jelení paroží, exotické tvrdé dřeviny jako eben či palisandr a tuzemské dřeviny švestka, jilm, také je možné použít umělé materiály jako G10, micarta, stabilizovaná šiška.

Železářství. Maloobchod, prodej: - kování, zámky, kliky - stavební chemie - spojovací materiál - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ochranné pomůcky - svařovací technika - vrtáky, frézy.

-Prodej výrobků z ovčí vlny -údržba zeleně a zimní údržba. (sečení trávy, sekání trávy, úklid sněhu)

Velkoobchod, prodej, e-shop: - čistící a úklidové prostředky - papírové role - mýdla, dezinfekce - dávkovače tekutých mýdel - úklidové vozíky, okenní a podlahové stěrky Služby: - úklidové - čištění a úklid pro organizace, firmy, sklady Prodej antikorozního prostředku Fluid Film

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: - zlato, stříbro - hodiny, hodinky. Oprava: - zlatnické, hodinářské zboží - na počkání. Služby: - čištění šperků - rytecké práce - zkouška vodotěsnosti - znalecké posudky.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: -zlato, stříbro -hodiny, hodinky. Oprava: -zlatnické, hodinářské zboží -na počkání. Služby: -čištění šperků -rytecké práce -zkouška vodotěsnosti -znalecké posudky.

Výroba a distribuce: - samolepky - papírenské zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svářecí technika, stroje: -stroje pro svařování obalenou elektrodou, pro odporové svařování -svařovací poloautomaty MIG, MAG, TIG (WIG) -plazmové řezací stroje -hořáky -zařízení pro svařování plamenem -přídavné materiály -kotouče -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Internetový obchod, eshop, prodej: -potřeby pro akvaristiku a teraristiku -chovatelské potřeby pro hlodavce a exotická zvířata, psy, kočky.

Antikvariát. Výkup knih, LP desek a jiných starožitností.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oděvy: -pánské, dámské, dětské -Outlet-NEXT, DONNA KARAN, ADAMS, ADIDAS, GAP* -drogerie: -prací prášky -drogistické zboží -kancelářské doplňky. Výroba: -hotelové přezůvky.

Maloobchod, prodej: - kvalitní dětská obuv - školní a studentské batohy - Topgal, Hama, Bagmaster, Tatonka - ponožky, punčocháče, deštníky, pláštěnky, čepice… Boty pro děti: - zimní, letní, celoroční i domácí, tenisky, trekové boty, sálovky, boty do vody - od velikosti 18 až po juniorskou velikost 42. Obuv od světových výrobců - ...

E-shop: - chovatelské potřeby - zahrádkářské potřeby - rybářské potřeby

Služby: - obchodní průzkumy trhu - překlady francouzština - arabština - angličtina

Starožitnictví, prodej, e-shop: - francouzské a belgické starožitnosti

Služby: - nakladatelství E-shop: - knihy - entomologické pomůcky

E-shop: - dámské oblečení, oděvy - halenky - saka - šaty

Prodej, montáž: - sádrokartonové systémy - minerální podhledy - tepelné izolace - hliníkové podhledy - provětrávané fasády - opláštění budov - slunolamy

Psí salón a lázně. Poskytujeme: - kosmetické služby - stříhání, výstavní úprava, koupání, vysoušení, rozčesávání, barvení srsti, lakování drápků - další úpravy - zastříhávání drápků, epilace uší, čištění análních žlázek - relaxace a léčebné procedury - běžecký trenažer, masáže uší a pacek, aromamasáže, aromakoupele, perličková ...

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -dětské a kojenecké zboží: -autosedačky -kočárky -dřevěná a cestovní postýlky, ohrádky, kolíbky -židličky -přebalovací pulty -komody -houpací lehátka -zavinovačky -hračky ... .

Fit centrum, fitness, posilovna. Maloobchod, prodej: -potravinové doplňky -proteiny, sportovní výživa.