Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Pouze internetový prodej, e-shop: - autosedačky - dětský nábytek - hračky - kočárky - kojenecké potřeby - nosítka na děti. Kamenná prodejna uzavřena

Společnost Belsac plus s.r.o. se specializuje na internetový prodej moderních doplňků jako jsou kabelky, opasky, peněženky a jiné doplňky. Naše zboží je vyráběno z kůže, a to pravé i umělé. Na našich internetových stránkách najdete pravidelně aktuální informace o tom, co se děje ve světě módy a zjistíte, jaké jsou poslední trendy, kterýma se ...

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané a hrnkové květiny - interiérové dekorace, sezónní dekorace - dárkové zboží - potřeby pro tvoření. Prodejna: -Práce 1099, 760 01 Zlín tel. 721022332, 775123530.

Betonářské práce. Zpracování betonářské oceli. Ohýbárna betonářské oceli. Čerpání, prodej betonu a rozvoz domíchavačem: - betonová směs - transportního betonu. Pronájem čerpadla na čerpání betonu. Práce: - kari sítě - vázací dráty - kompletace betonářské oceli dle stavební dokumentace -stavební materiály -výztuž -armatury ...

Společnost MNO - Polášek, s.r.o. má provozovnu Zlín-Příluky, kde je míchací centrum a prodejna barev a laků. Na prodej máme malířské, lakýrnické potřeby, průmyslové barvy, laky, nátěry, interiérové barvy, mozaikové omítky, fasádní barvy a další produkty. Míchání barev na počkání zajistí naše míchací centrum. Tónování podle vzorníku RAL, ...

IT služby: - audit a analýza webových řešení - poradenství v oblasti PC - instalace hardware a software - optimalizace výkonu Windows - konfigurace Wifi a LAN sítí - vzdálená správa / VPN. Dětský secondhand Oblékáme andílky. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - Kojenecké dupačky, overaly - Kojenecké body - Trička – ...

Maloobchod, prodej: - oděvní metráž: na halenky a košile, obleky, kabáty, úplety, satény, jeansovina, manžestry, podšívky, vlizelíny - příze: vyšívací, pletací, háčkovací: Vlnap, Schoeller+Stahl, Schachenmayr, Anchor, Coats, Puppets, NČT - korálky, perličky, naušnicové závěsy, drátky - zdrhovadla, nitě, knoflíky, stuhy, krajky, gobelíny, ...

Maloobchod, prodej: -konfekce značky BENETTON: -dámské, pánské a dětské oděvy, textil. Další prodejna: -Centro Zlín Zlín-Malenovice, 3.května 1170 tel.:737259702 email: centro@benetton-zlin.cz Dětský Benetton Tř.T.Bati 190 (Archa Dům) Tel.:737259700 Po-Pá 9-18, So 9-12.

Maloobchod, prodej: -značkové sportovní oblečení a spodní prádlo.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - zásobování ordinací -léky, léčiva, vitamíny -zdravá výživa -kojenecká výživa -léčebná kosmetika -ortopedická obuv. Lékárenské poradenství.

Výroba, velkoobchod, prodej: - těsnících profilů a profilů EURO - inhibitorů a změkčovadel vody. Zakázková výroba z termoplastického elastomeru.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - dekorace, dárkové zboží - potřeby pro tvoření.

Výroba z plastických hmot, prodej, dodávka, stavba, stavby, výstavba, montáže: - bazény, bazénů na klíč - technické nádrže, technických nádrží - septiky, septiků - jímky, jímek - vodoměrné šachty, šachtu. Služby, zajištění: - zemní práce související s výstavbou bazénů - možnost zastřešení bazénů - solární vyhřívání.

Prodej, eshop: - český značkový nábytek z masivu - patrové a rozkládací postele - jednolůžka a dvoulůžka - noční stolky - police - komody - celomasivní skříně - prádelníky - psací stoly - matrace.

Květinářství: -prodej květin -vázané věnce a kytice -hrnkové květiny, pokojové rostliny -svatební a smuteční kytice -květiny řezané, umělé, sušené -svatební, vánoční, dušičková, smuteční výzdoba -semena, sazenice -hnojiva, substráty -trvalky, letničky, balkonovky, přísady zeleniny, listnaté keře, stálezelené keře, jehličnany, ...

Rychlé občerstvení: - čerstvé bagety, saláty a chlebíčky - zákusky a sladké pečivo. Možnost posezení u kávy. V letním období je k dispozici zahrádka. Další služby: - Wi-Fi.

Výroba, prodej: -ohřívací papučky - z měkkého, hřejivého fleece, naplněné přírodním materiálem (různé druhy semínek) a bylinkami (levandule, máta apod.) -obuv: -pracovní -outdoorová -sportovní -dětská -lovecká.

Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy, textil, konfekce.

Česká výroba bylinných přípravků. Výrobky lze zakoupit v našich distribučních centrech po celé ČR. Zasíláme také na dobírku.

Maloobchod, prodej: -hypoalergenní krmiva pro psy.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -kovové podložky -spojovací materiál -prvky kotevní techniky.