Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné pomůcky: -ochrana zraku, sluchu, dechu, hlavy -pracovní rukavice, oděvy -pracovní obuvi -drogerie. Sídlo: -Fryšták 76316, 6.května 38.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -domácí potřeby -železářství -doplňkově elektro, elektrospotřebiče.

Řeznictví a uzenářství. Výroba, zpracování, distribuce: -maso - veprové, hovězí, kuřecí -masné výrobky -sádlo. Výroba, distribuce: -uzeniny: -salámy, klobásy, jitrnice, jelita, tlačenka -uzená masa -drobné masné výrobky a polotovary -ambulantní rozvoz.

Výroba, prodej: - ruční lisy a drtiče na ovoce

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, prodej: -šroubení -pneumatické prvky: -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -teploměry -hadice, spony, spojky -filtry -regulátory

Fajn krmiva Rakušan. Prodej, rozvoz, e-shop: -kvalitní a ověřené krmivo -suché krmivo -pamlsky, konzervy, granule -chovatelské potřeby pro psy. Služby: -výcvik psů -chovatelské služby.

Maloobchod, prodej: - elektrocentrály - elektronické nářadí - vodovodní baterie - zahradní potřeby

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -značkové sportovní oblečení: -pánské a dámské oblečení -kšiltovky -rukavice-čepice

Výroba: -drobné pryžové výrobky pro různá průmyslová odvětví: -kolečka na vozíky (nákupní, nemocniční, atd.) -manžety -pryžové výlisky.

Zakázková výroba, prodej: -napínací stélky, opatky a tužinky: -pánské, dámské a dětské. Záruka rychlé realizace objednávek. Výroba, prodej: -lepenka obuvnická a pro nábytkářský průmysl

ANTIK. Zastavárna, bazar, komisní prodej: - sklo, porcelán, smaltované zboží - vybavení na chalupy, chalupářské potřeby - kuchyňské nádobí - drobný nábytek.

Butik s dámskou a pánskou módou. Maloobchod, prodej: - dámská konfekce - halenky, košile, trička, svetry, kalhoty, legíny, kabáty, bundy - pánská konfekce - mikiny, trička, košile, kalhoty, bundy - spodní prádlo - noční prádlo, pyžama - kožená galanterie - kabelky, peněženky, opasky.

Protiskluzové návleky na obuv s hroty i na patě, které jsou vhodné na náledí, zabrání uklouznutí.

Čalounictví. Oprava čalounění všeho druhu dle přání. Výroba: -čalouněný nábytek. Prodej: -koženka -potahové látky, textilie. Autodoprava. Provozovna: - Masarykova třída 899, 735 14, Orlová - Lutyně tel.:603711967.

Výroba: - pneumatiky Continental Barum pro osobní, dodávková a SUV vozidla - pláště všeho druhu - kaučukové směsi - textilní kord. Zelená linka pro VO zákazníky: - 800178111 . ABC = Auto Barum Centrum - nový servisní program, rozšířená péče o automobily info linka: 844222333. Nabízené služby v naší servisní síti ...

Velkoobchodní prodej: - produkty firmy Plzeňský Prazdroj - cigarety - brambory.

Prodej a registrovaný servis: - zahradní technika VARI, AL-KO, DAKZ, HUSQVARNA, STIHL, SECO GROUP, HONDA, WERCO, STIGA, -lesní technika (mechanizace). Registrovaný servis firmy BRIGGS&STRATTON, WERCO. Prodej: -malotraktory, zahradní technika, -zahradní nářadí Fiszars Gardena, -zahrádkářské, chovatelské potřeby.

Pobočka. Maloobchod, prodej, e-shop: -parfumerie -dárkové kazety -kosmetika -make-up, korektor, rtěnka, řasenka objemová i voděodolná, oční stíny, tužka na oči, tužka na rty, lesk na rty, tvářenka, pudr -noční krém, denní krém, oční krém, sérum či odličovací přípravek a tonikum, pleťovou vodu, pleťové mléko -pro ženy přípravky pro mastnou, ...

Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané -dekorační -dekorativní dřeviny -cibuloviny -pokojové, balkonové květiny -zemina -vazby květin. Rozvoz až do domu ve Zlíně a okolí. Bylinná lékárna: - prodej bylinek.

Obchodní dům MODUS se nachází v centru Zlína. V našem obchodním domě je umístěno několik prodejen a naleznete zde např. nadměrnou obuv, punčochové zboží, galanterii, taneční kavárnu nebo kosmetické studio. Informační telefon: 577212272 Nabízíme k pronájmu nebytový prostor 17 m2 ve III. NP OD Modus vhodný pro služby (nehtová modeláž a ...

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -drogerie,drogistické zboží -domácí potřeby,potřeby pro domácnost -průmyslové zboží: -výrobky z plastu,kovu,dřeva a gumy: -plastové pohárky,kelímky,mýdlenky, pouzdra na mýdlo a kartáček,šetřič mýdla,kartáčky na ruce,plácačky na mouchy,klepač koberců,vědro,kýble, zvon-vysavač ...

Pánské zakázkové krejčovství a oděvní ateliér: - zakázkové šití pánských oděvů, pánské obleky na míru - ručně šité odleky na míru - společenské obleky, fraky, smokingy - košile na zakázku - pláště, saka, kalhoty - doplňky a obuv - malosériové zakázky - firemní a profesní oděvy - vysokoškolské taláry - odborné konzultace, tvorba ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - vybavení pro psy, kočky, hlodavce, fretky, terarijní zvířata - chovatelské potřeby: - krmivo, vitamíny, pamlsky - stelivo, podestýlky, toalety pro psy a kočky - pelíšky, přepravky - odpočívadla, škrabadla - drogerie - postroje, vodítka, obojky - hry a hračky pro zvířata.