Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Supermarket Albert. Maloobchod, prodej: -potraviny -maso -uzeniny -drogerie -ovoce -zelenina.

Výroba: -cereální potraviny -müsli. Provozovna: -76922 Holešov Palackého 360, areál Dřevopodniku.

Prodej, e-shop: - alkoholické nápoje - víno - krbové sklo

Výroba, maloobchod, prodej: -umělecké sklo, sklářské výrobky: -těžítka, olejové lampy, vázy.

Pneumatiky na osobní a nákladní vozy. Prodej pneu MICHELIN, BRIDGESTONE, GOODYEAR, PIRELLI, CONTINENTAL - kované disky ALCOA.

Šití, výroba, export, vývoz: - obuv - obuvnické svršky. Vývoj obuvi. Výrobní způsoby: -lepená -flexiblová -san crispino -štroblovaná.

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán -užitkové sklo -hotelové a restaurační textilie -gastronomické zařízení -gastro nádobí-nerez, smalt.

Cukrářství, pekařství: -pečení na zakázku: -dorty, koláče, řezy -drobné cukroví -zákusky.

Soukromý pivovar. Výroba piva: - pivo vařené ze sladu a žateckého chmele té nejvyšší kvality: - nepasterovaná, nefiltrovaná, kvasnicová, pivní speciály. Restaurace: - česká kuchyně - minutky a masa z grilu. Hudební večery.

Velkoobchod, prodej: -kadeřnické potřeby -kosmetické potřeby -nastřelovací náušnice -vše pro nehty, depilaci, epilaci a pedikúru. Interiérový nábytek na zakázku: -kompletní vybavení kosmetických a kadeřnických salónů.

Náš obchůdek nabízí kvalitní a vyzkoušené produkty. Obchůdek nabízí tradiční ručně vyráběné vonné tyčinky, které jsou vyrobeny ze 100% přírodních surovin. Dále jsou součástí sortimentu Drahokamové fioly VitaJuwel, které vám připraví čerstvou krystalovou vodu.

Pekárna. Výroba: - pekárenské výrobky: - chleba, rohlíky, pečivo, veky - cukrářské výrobky: - koláče, vánočky, záviny.

Vinotéka: - prodej vína - řízené degustace - sudové víno. Vinotéka Jakubík Ratiboř 381, 75621 Po-Čt 10-18 Pá 10-20 So 8-11.

Nabízíme k prodeji pamětní stříbrné a zlaté mince, mince ČNB, zajímavé a hodnotné mince z evropských mincoven a také z Kanady, Austrálie, USA a dalších zemí. Investice do stříbrných a zlatých mincí se určitě vyplatí.

Balení, ditribuce, prodej, výroba, velkoobchod, biomarket: -potravinové doplňky -vitamíny.

Nabízíme produkty ústní hygieny jako zubní pasty, zubní a mezizubní kartáčky, ústní vody, přípravky pro svěží dech, k bělení zubů, k péči o snímatelné náhrady a ortodontické aparáty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - květiny: - řezané, hrnkové - květináče, keramika - svíčky Služby: - vázání květin

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - květiny: - řezané, hrnkové - květináče, keramika - svíčky Služby: - vázání květin

Výroba, prodej, opravy: -hudební nástroje.

Autobazar: -ojetých vozidel Dovoz, import: -vozidla z EU Prodej: -náhradní díly -autodoplňky -pneumatiky. Služby: -zajištění financování při koupi vozidel.

Maloobchod, prodej: -tabákové výrobky -cigarety -kuřácké potřeby.

Maloobchod, prodej: -tiskopisy -odborná literatura -kancelářské potřeby Služby: -kopírování -faxová služba -příjem inzerce do inzertních novin Infoservis. Cestovní kancelář

Klenotnictví Présence. Maloobchod, prodej: - hodinky Calvin Klein, Cerruti, Festina, Girl Only, Guess, Hanowa, IceWatch, Kenzo, Nautica, Obaku, Pierre Lannier, Police, Rodania, Rochet, Ted Lapidus, Thierry Mugler, Tissot - šperky ALTESSE, CHAMPS ELYSÉES, PRÉSENCE, ROCHET: - prsteny - zásnubních prstenů - náušnice, náramky, ...

Prodej, eshop: - kuchyňských dřezů a doplňků pro kuchyni - odsavače par, drátěný program do kuchyně a některé značky vestavěných spotřebičů.

Zajišťujeme distribuci kvalitních potravin z našich farem ke spotřebitelům.