Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Květinářství - čerstvé řezané, umělé a sušené květiny, svíčky, truhlíky, proutěné zboží a věnce, drobné dárkové předměty a zahrádkářské potřeby pro všechny sezóny - vazby čerstvých a kvalitních řezaných květin - vazba nejrůznějších - pohlednice z Lukova ručně malované (Hrad Lukov, Králky, Sv.Ján, Boží Muka...aj z okolí), obrazy - ...

Eshop, internetový obchod se zdravou výživou: - biopotraviny - bio víno - bio koření - živá strava - netoxická drogerie.

MAKRO Cash & Carry ČR, s.r.o. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obchodní středisko CASH & CARRY: -potraviny, nápoje, maso, uzeniny, drogerie, textil, obuv, elektro, elektrospotřebiče. Výroba: -polotovary -pekařství, pečivo -lahůdky.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Svatební salon. Velkoobchod svatebních šatů Půjcovna, půjčování: - značkové svatební šaty, lodičky - snubní prsteny - svatební oznámení, ozdoby, bižuterie - šaty pro družičky, mládence, ženichy.

Prodej, e-shop: - bílá vína - červená vína - růžová vína - vína ze Španělska, Rakouska, Německa a Moravy.

Maloobchod, prodej: -italské lahůdky. -italské potraviny.

Výroba, velkoobchod, prodej, oprava: -ortopedická obuv pro dospělé -dětská zdravotní a ortopedická obuv: -letní sandálová -celoroční a zimní -baby obuv.

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Maloobchodní prodejna PRALINKA: - cukrovinky: - marcipánové - figurky velikonoční, erotické - čokoládové - figurky, vajíčka - lízátka, oplatky, sušenky. Dovoz, import: - cukrovinky.

Fitcentrum: -posilovna -fitness -kulturistika -kondiční cvičení -masáže. Maloobchod, prodej: -posilující proteinové nápoje pro sportovce, kulturisty. Zprostředkování: -vybavení fitcenter. Výkup: -letní ovoce.

WRAAM. Internetový obchod. Maloobchod, prodej: - WESTERN: - veškeré doplňky spojené s country bálem, rodeem, US srazem aj. - kabáty, vesty, kalhoty, košile - klobouky klasické i kožené - šátky, šle - americké kravaty BOLLA a náhradní kůže, špičky a kování k bollům - opasky, přezky - lasa, biče - ozdobné kování - ...

Maloobchod, prodej: -obuvi - i nadměrné velikosti: -pánská, dámská, dětská -kožená galanterie -punčochové zboží, ponožky -deštníky. Druhá prodejna: -Zlín, Kvítková 4122 tel.: 737650203.

Zakázková výroba: - spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace: - zemnící vruty, pletence, kotvení - spojovací materiál pro fotovoltaiku a solární panely. Velkoobchod, prodej: - stavebních materiálů pro montáže sádrokartonů a zateplovacích systémů.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy. Prodejna: -Zlín, Náměstí Míru 463.

Výroba: - tvarových výseků - tvarové výseky z ochranných samolepicích fólií. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalové materiály - 3D vaky.

Distribuce - maziva SHELL autorizovaný distributor

Výroba: - krojová obuv - opasky vybíjané, zbojnické, hanácké.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Výroba: -technická, obuvnická, brašnářská useň Zpracování, činění, úprava: -kůže, usně.