Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodejna NAPA: Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - nářadí. tel.: 577221234. Prodejna KAPA: -76001 Zlín, Rašínova 522 tel.:577211234 po-pá 8-18, so 9-12. Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz dle přání zákazníka: -kancelářské potřeby, školní potřeby, papírnictví.

Prodej, e-shop: - obuvní, oděvní a sedlářské kování - velkosklad firmy Massag

Distribuce, velkoobchodní prodej tkanin a krejčovských potřeb: - textil, látky, úplet, vlizelín - nitě - zipy - figuríny - stuhy - podšívky - jehly - příze - ramínka - krajky - provázky - suché zipy - knoflíky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Výroba, šití: -prošívané deky, přikrývky, polštáře. Služby: -čištění, čistírna peří.

Prodej smíšeného zboží: -tabákové výrobky -papírenské zboží -cukrovinky -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Maloobchod, prodej: - obuv dětská, dámská - ponožky, punčohové zboží - batohy a školní aktovky - deštníky, pláštěnky. Obuv je testovaná se značkou „Zdravotně nezávadná obuv –bota pro Vaše dítě“. Kriteria pro certifikaci stanovil tým odborníků ve spolupráci s Českou ortopedickou společností.

Cukrárna, cukrářská výroba. Prodej: -zákusky, koláčky, řezy, dorty -svatební cukroví -vánoční cukroví -velikonoční cukroví.

Pekárna a cukrárna. Výroba: -cukroví, dorty, zákusky na zakázku -pečivo: -plundrové, listové, celozrnné, sojové, kukuřičné, čajové -koláče, svatební vdolečky -zmrzlina. Prodej: -cukroví -teplé sendviče -hamburgery -DOT DOG -obložené bagety -italská zmrzlina -italská káva PIAZZA D´ORO ESPRESSO.

Eshop, prodej: -zdravotních a ortopedických matrací -atypické matrace a matrace na míru -chrániče matrací -anatomické polštářky -lamelové rošty.

E-shop: - pánské a dámské rifle značky BIGREY.

Výkup, servis: -zbraně - i velmi poškozené -vzduchovky a vzduchové pistole -náboje. Prodej, zastavárna: -zábavná pyrotechnika -dalekohledy -pouzdra -náboje, broky -zbraně nové i repasované. Montáž: -zámků. Výroba: -klíčů.

Velkoobchod BeGreen.cz: -přírodní a ekologické produkty značek Bentley Organic & Ecoleaf -biodrogerie, biokosmetika, ekodrogerie, zdravé lahve a boxy.

Prodej, e-shop: - spotřební zboží, zahradní technika, sportovní vybavení, kojenecké a dětské potřeby, obuv, chovatelské potřeby, vybavení pro domácnosti.

Prodej: - domácí potřeby - železářské zboží.

Zahradnictví VERDE TOSCANA. Pěstování, velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné kontejnerované dřeviny: -keře a pnoucí rostliny, stromy, bambusy a vodní rostliny, rostliny na živé ploty, rostliny středomoří, tvarované rostliny, růže, trvalky, skalničky a byliny, ovocné stromky a keře, konifery, vzrostlé stromy a keře. Prodej: -plastové ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - lázeňské oplatky a trojhránky.

Dodavatel komletního sortimentu izolačních a těsnících prvků - těsnící materiály.

Autoservis: - mechanické práce - lakovna - karosárna - pneuservis - měření emisí + příprava vozů na STK - diagnostika - klimatizace - geometrie - čištení vozidel a interiéru + renovace laku - svařování plastů - renovace veteránů - renovace světel - prodej náhradních dílů - odtahová služba + vyprošťování ...

Dovoz, eshop: -osvěžovače vzduchu a vůně značky NEUTRALLE -sanitární vybavení -dávkovače mýdla -dávkovače toaletního papíru -zásobníky papírových ručníků -elektrické sušiče (vysoušeče) rukou -odpadkové koše, atd. -kancelářské a papírenské potřeby.

Autoservis, autoopravna Opravy osobních automobilů. Pneuservis, oprava: -pneumatiky.

Prodej, servis: - svářecí technika - ruční elektrické nářadí - pracovní oděvy - ochranné pomůcky.

Maloobchod, prodej: -zámky -dveřní kování -sejfy, trezory -příruční pokladny. Výroba: -klíče.

Maloobchod, prodej: - hudební nástroje a příslušenství.